ben sürünmem merak etme bende para bok kardeşler hatta bu kartı götürür üstüne para vermeden bi üst modelini alırım neyse polemiğe hiç gerek yok en pi... Mesaja git »
benim kimseye bağırdım yok nerden uyduruyon şimdi bikere benim keyfim isterse almadan öncede yazarım aldıktan sonrada keyfimin kahyasımısın... Mesaja git »
peki önüne nasıl geçicem hiç bi oyun oynayamıycakmıyım ben bumudur yani... Mesaja git »
arkadaşlar 3günlük bir bilgisayardan bahsediyorum zaten donanımsal bir problemi olması yüzde sıfır ihtimal ekran kartımın driveri zaten cd olarak gel... Mesaja git »
peki ısınma problemini nasıl aşabilrim anakartımın yanma ihtimali warmı acaba... Mesaja git »
yani hiç kimse bi çare bulamadı neyse herkese çok teşekkürler... Mesaja git »
ÖLE ŞEYMİ OLUR YA TERTEMİZ PCYE NİYE FORMAT ATYIM Kİ ŞİMDİ DURDUK YERE HEM SEN NE KADARA TOPLATIRDIN BU SİSTEMİ UNUTMADAN SÖLİİİM 500GB HARDİSKİMDE WA... Mesaja git »
EKRAN KARTINA 97 YTL VERDİM SİSTEMİDETOPLAM 850 YTLYE TOPLADIM... Mesaja git »
BU ARADA TEKRAR HATIRLATIYIM EKRAN KARTIM SAPPHIRE ATI RADEON HD 3650... Mesaja git »
HITMAN CONTRACTS DÜŞÜN YANİ OKDARDA ZORLAMAMASI LAZIM BENDE BİŞİYLERİN FARKINDAYIM ÇÜNKÜ ÖNCEKİ SİSTEMİMDE HİÇ BİR SORUN YOKKEN BU YAPTIĞIM YENİ SİSTE... Mesaja git »
1024X768 SANIRIM ARKADAŞLAR ÖLE OYNUYORUM YA FAZLADA BİLMORUM İŞİN ASLI HANGİ OYUN NE AYAR İSTER... Mesaja git »
GÜÇ KAYNAĞIM 400 WATT DOSTUM TOPLAMA ALDIM NEDEN SORDUNKİ YA BU KARTI İYİ DİYE ÖNERMİŞLERDİ NASIL GEÇİCEM BU PROBLEMİN ÖNÜNE... Mesaja git »
CAL OF DUTY 4 DOSTUM NEDEN KASTIINI BİLMİORUM BİRDE HITMAN 3 TE DE KASIYOR ÇOK ŞAIRDIM KAFAI YEMEK ÜZERİYİM PC Yİ 3 GÜN ÖNCE TOPLATTIM VATANDAN ALDIM... Mesaja git »
ASUSUN M3A78-EMH AM2+ DDR2 1066MHz HDMI VGA ANAKART MODEL BU FANLI OLUP OLMADIĞINI TAM OLARAK BİLMİORUM KASMA OLAYI NEDENDİR ACABA Bİ BİLGİN WAR... Mesaja git »
heerkese merhaba benim ekran kartım sapphıre atı radeon hd 3650 512 mb bi sorunum var oyun oynarken 20 saniyede bir kasma yapıyor nedeni nedir acaba h... Mesaja git »
arkadaşlar amd athlon 64x2 5200 işlemciye hangi anakart gider önerilerinizi bekliorum danışmadan pc almıyım dedim.. yardımcı olursanız sevinirim... Mesaja git »