valla aynı sorunları bende ilk başta yaşadım ama senin kadar akıllı davranmadım. ve sonuç hüsran sinir para kaybı olarak geri döndü bana... Mesaja git »
Vae Adsl Valla dediğiniz gibi bunun peşinden onlar koşmalı biz değil sonuçta para ödüyoruz iyi bir hizmet alabilmek için.... Mesaja git »
Arkadaşlar Selam, Sizlere başımdan geçen olayı anlatacağım ; 2014 yılından beri TTnet kullanıcısıyım. Şubat ayı başında TTnet aboneliğimi iptal ettiri... Mesaja git »
merkezi sistemi kontrol ettirip kablomu taktırdım sorun düzeldi o sebep ile herhangi bir kurulum yaptırtmadım :)... Mesaja git »
Arkadaşlar haftaya çanak anten kurulumu yaptıracağım fakat hiç anlamıyorum bu işlerden ve sizlerden yardım almak istiyorum. Çanak anteni ve lnb'yi ben... Mesaja git »
çanak kurulumu yaptırınca neden herhangibir tv platformuna üye olayım kı ?... Mesaja git »
merhaba arkadaşlar, direk olaya giriyorum . 1-) binada çanak anten yok bu yüzden 2 yıldır tivibu iptv kullanıyordum. ve artık her ay 100 tl fatura ö... Mesaja git »
? ikisinide mi alıp kullanayım yoksa protein tozu yeterlı olur mu ?... Mesaja git »
o zaman sadece protein tozunu almam yeterli mi ? yoksa ıkısınıde alıp kullanayım mı ?... Mesaja git »
merhaba arkadaşlar 2 aydır fitness'a gidiyorum ve arkadaşlarım protein tozu almamı söylediler aşağıda verdiğim iki linkteki ürünler aynı şeyler mi ? Ö... Mesaja git »
arkadaşa söz verdim kardeş almam lazım maalesef :)... Mesaja git »
Arkadaşlar feneriumdan ürün alacağım acaba indirim kuponu olupta kullanmayacak olan varsa bana özelden paslayabilir mi en incesinden :)... Mesaja git »
anakart yanmıs demısler servısten ve 350 tl para ıstemısler sızce normal mı ??... Mesaja git »
bana ne kadar fiyata patlar hocam tahmını ? servis cagırdıgımda kazıklanmak ıstemem :)... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar geçen sıcak su açıkken birden sıcak su kesildi ve kombıye baktıgımda aşağıda ki resimdeki gibi olmuş ama kapatıp actıgımda yada res... Mesaja git »
sakat flan değildi yani değil mi ? Obra reis oynatmadı... Mesaja git »
Beyler 2 maçta da melih mahmutoglu neden oynamadı ?... Mesaja git »
Şuraya Bir yazalımda DH de tarihe geçelim :D... Mesaja git »
yazıklar olsun, 3 kere sans ayagınıza gelıyor ve sız onu atmayı bıle beceremıyorsunuz... Mesaja git »
Ttnet modemlerde telnet kapalıymış zyxel'in müşteri hizmetlerinden öğrendim. bende eski yazılım sürümleri var istersen özelden yollayabılırım ?... Mesaja git »
Valla bu paraları ben bir işlemciye vermem maalesef :) o yüzden bu işlemcılerı ancak başkalarında test ederım artık :D... Mesaja git »
Phenom II 1100T Kullanıyorum 7. senesi bitecek ama halen beni idare ediyor arada yeter artık der gibi oluyor ama bu sıkışıklıkta beni 1 sene daha idar... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar modeme telnet yapmam lazım ama bu kullanıcı ile yapamazsın uyarısı yapıyor acaba telnet için bilmediğim gizli user mı var ?
... Mesaja git »
k
başlıklı konuya yorum yazdı
(12 ay önce)
Kardeş ilişkide güven çok önemli seni bilmiyorum ama ben güvenimi kaybetmiş biriyle yapamam düşünsene evlendin ve sürekli aklın onda olacak acaba birş... Mesaja git »