Durmaplayde microsoft yazısını görünce PC'ye çıktı zannedip satın aldım. O yüzden satmak istiyorum pm ile ulaşabilirsiniz. referanslarımı kontrol edeb... Mesaja git »
Ürünün garantisi faturası kutusu laptop çantası her şeyi vardır. eylül-ekim 2018e kadar garantisi var. Hiç tamir görmedi. İlk günden beri soğutucuyla ... Mesaja git »
Sıvı soğutma almak istiyorum. Üst sınırım 200 TL'dir. Ürün bilgileriniz veya varsa ilan linkinizle PM atabilirsiniz. 2 Adet Kasa içi sessiz 14cm fan a... Mesaja git »
Cooler Master Nepton 240M sıvı soğutma sistemini stok fazlası (kasama uygun değil) yüzünden satıyorum. Cihazın garantisi 14 Temmuz 2017 de başlamış ol... Mesaja git »
farkındayım konuyu yakından takip ediyorum tabi herkesin kendi kararı.... Mesaja git »
Oyun adı: South Park 2 oyunu tek hesapta Pri-Sec: Sec Alındığı ülke: endo psn Fiyat: 20 TL İletişim: Pm Ödeme: Enpara - Garanti Pri hesaplarla taka... Mesaja git »
kırdırmaya çok ihtiyacınız var mı ? kardeşlikle gerçekten güzel fiyatlara geliyor.... Mesaja git »
anakartta var hatta programla kontrol edilebiliyor ama kasam siyah kırmızı bende kırmızı ledli fan almaı düşünüyorum sıvı soğtucular özellikle ledlile... Mesaja git »
.Sleeve kablo seti beyaz renktir. Akasa mıknatıslı rgb led şerit az kullanıldı. Rgb led şerit:40 TL Sleeve kablo set: 40 TL... Mesaja git »
Edward Nygma Enymga Haha kendimi acayip zeki hissettim bunu farkedince... Mesaja git »
Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde bir konu açmıştım, hatırlayanlar olacaktır. I5 8400 işlemci stok fanla 75 dereceyi gördüğü için hava soğutma alacaktım... Mesaja git »
Lana Del Rey hocam hoşgeldiniz, resmen sizinle topladım sistemi stok yeterli olur mu diyorsunuz yani bu arada kasa konsuundaki fikirleriniz nedir ? y... Mesaja git »
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda aldığım I5 8400 işlemcim stok fan ile 18 derece olan odada yükte 75 derecede (? :D) çalışıyor. Monitoring ile taki... Mesaja git »
merhaba, i5 8400 almayı düşünüyorum kasam h440. nasıl bir soğutucu kullanmalıyım ? artık stok fan çıkmıyor sanırsam, çıksa dahi lehim olmadığı için iş... Mesaja git »
adetli satılmıyor mu analamdım hiç bir şey ilandan... Mesaja git »
12 ay fiyatına 15 ay veriyor sizce tr mi endo mu almak mantıklı olur... Mesaja git »
https://www.hepsiburada.com/samsung-850-evo-250gb-540mb-520mb-s-sata3-2-5-ssd-mz-75e250bw-p-BD802575?magaza=Hepsiburada bu 350/50 ile bana 339'a geli... Mesaja git »
South Park 2 oyunu tek hesap çok zevkli oyunlar Pri-Sec : SEC Psn : TR Fiyat : 20 TL Diğer Hak : BENDE İletişim : PM Ödeme: Enpara-Garanti / EFT / H... Mesaja git »
sizce başakşehir hangi maçta puan kaybı yaşar ?... Mesaja git »
Amazon ürünüdür,kutu dışındaki plastik dahi sökülmedi,garantisi faturası herşeyi kutuda.
Aynı modeli kendim kullanmaktayım,oldukça sessiz çalışıyor ve... Mesaja git »
Aynen haklısınız o beni de düşündürdü ama apple ürünlerinde pek garantilik iş yaşamadım... Mesaja git »
2016 yılı Haziran ayında Amazon.com'dan alınmıştır. Toplam 4 adet (2 kutu) vardır ve toplu olarak satılacaktır. Fanlarda herhangi bir sorun yoktur... Mesaja git »
2bine 2015 air aldım 8gb ramli. 902 cycledı aldığımda fişek gibi maşallah... Mesaja git »
Nisan ve mayıs oyunları gelmiyor mu ? Bu zamanlrda beleşi başlatıp 2 ayın oyunları da almayı planlıyodum :D... Mesaja git »
Şimdi alsam plus nisan ayı oyunları da geliyor mu ?... Mesaja git »
çirkef diyen adamın kendi taraftar topluluğu sahaya girmiş bir topluluk bize çirkef diyor... Mesaja git »
çirkefliğin alasını göreceksiniz merak etme. zor çıkarsınız ordan. melonun yaptığıyla galeyana gelip atladığınız günleri unutma. ki o zaman deplasmand... Mesaja git »
ne diyosun bilader bas git forumuna kaç yaşındasın insan gibi anlatıyoruz ama sizin kafa tinerden yerine gelmiyor anlamıyorsunuz haydi yallah... Mesaja git »
inkarlık bir durum yok. görmüyor musunuz adam önde pozisyon ofsayt. ofsayt vücudun her uzvundan bakılır ayaktan değil. bi kere kırmızı kart penaltı ol... Mesaja git »
bilgi insanı alçakgönüllü, cehalet ise kibirli ve gururlu yapar. 2 maç söylediniz sadece maç isimlerini söylediniz. o halde bende size dünkü maçta bi... Mesaja git »
gün uzun buyrun bekliyorum. herkese laf yetiştirdiğinize göre sizin vaktiniz bol benim de bol. sayın biter merak etmeyin.... Mesaja git »
hangi pozisyonda hakemle kazanmışız ? pozisyonda ofsayt yok, ofsayta bakmayı bilmiyorsanız jimnastik yapın. diğer pozisyon zaten ofsayt kaldı ki pen... Mesaja git »
NZXT H440 önerir misiniz ? hava akımı falan nasıldır ? alınır mı ? Aynı sorular S340 Elite içinde geçerli... Mesaja git »