Şimdi Ara

Shiftdeletenin müşteri hizmetlerini trollemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sadece şahsi görüşümdür, bu içeriği normal karşılayan olabilir. Ancak shiftdelete yeni videosunda telefon markalarına ait müşteri hizmetlerini arayıp saçma sapan sorularla, trollemeleri ile çalışanları meşgul etmesi ile içerik çıkarması hiç hoşuma gitmedi.. Adamı arıyor pubg oynamıyorum falan diyor.. Hiç beklemezdim bunlardan böyle bir içerik şaşırdım..


    ShiftDelete.Netyoutube
    Günümüzde hayatımızın bir parçası haline gelen telefon, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik ürünler üretim hataları nedeniyle kullanıcılara zor anlar yaşatabiliyor. Sizler için teknoloji markalarının müşteri temsilcilerine garip sorular sorarak tepkilerini ölçtük. Markaların müşteri temsilcileri zor anlar yaşadı ShiftDelete YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda teknoloji firmalarının müşteri temsilcilerine garip sorular sorduk ve müşteri temsilcilerinin hizmet kalitelerine puan verdik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım. Samsung, Apple ve Xiaomi gibi dünya devi markaların müşteri temsilcilerine bağlanarak hizmet kalitelerine puan verdik. İlk aradığımız şirket olan Apple’ın müşteri temsilcisine yaklaşık 2.5 dakikada bağlanmayı başardık. Apple müşteri temsilcisine iPhone 3GS modelinin tamir imkanı olup olmadığını sorduk. Şirketin en eski modellerinden biri olmasına rağmen konu hakkında bilgi aktaran Apple müşteri temsilcisine 8/10 verdik. Aradığımız Samsung müşteri temsilcisi, Galaxy S21 Ultra cihazın PUBG ile ilgili soruyu yanıtsız bıraktı. Ekran kararma sorununu paylaştığımız müşteri temsilcisine 9/10 verdik. Xiaomi müşteri temsilcisi, Mi 11 Ultra modelinin kamera çıkıntısı hakkında sorduğumuz soruya herhangi bir yanıt vermedi. Diğer markalarda da olduğu gibi ekran kararma ile ilgili sorduğumuz soruya tatmin edici yanıt veren müşteri temsilcisine 7/10 verdik. Sizler teknoloji firmalarının müşteri temsilcileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı cevaplarda paylaşabilirsiniz. Discord sunucumuza üye olun ve bizimle iletişimde kalın: https://bit.ly/SDNDiscordYouTube Teknoloji videoları ve teknolojiye dair her şey için kanalımıza ABONE Olun ►►https://goo.gl/ylUFmZ Tüm İnceleme videolarımızı buradan izleyebilirsiniz ►► https://goo.gl/IIKYIK ShiftDelete.Net‘i tüm sosyal ağlarda takip edin ; Instagram ►► https://goo.gl/r4AJDv Facebook ►► https://goo.gl/k1D1JL Twitter ►►https://goo.gl/vTwhws SDN Forum ►► https://bit.ly/2AQ2DR7 ShiftDelete.Net YouTube hesabı, Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesinin video kanalıdır. ShiftDelete.Net ile en yeni teknoloji haberlerine, videolu olarak ulaşabileceksiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=sWMMKvExVhM&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Pis bir hareket olmuş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aylak bakkal başaklarını tartar
    İşleri güçleri yok,nelerle uğraşıyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar bir de bunu izleyerek zevk alıyo ya daha fazla böyle içerik demişler.

    İçeriğiniz batsın sizin git bi çağrı merkezinde çalışta göreyim seni maksimum 1 ay dayanacak insanlar zevk almış videodan.

    Bi içerik kelimesidir gidiyo ayrı bi gıcığım ona da nasıl bi zamanda yaşıyoruz anlamadım bu ne a*

  • Böyle utanmaz insanlar yüzünden gerçekten hizmet almak için birçok insan sıra beklemek zorunda kalıyor. Birilerinin ekmek parası kazanmak için çağrıda çalışması, başkaları için eğlence konusu haline gelebiliyor. Gerçekten yazık.


    Uzun zamandır ilk defa disklike tuşuna bastım geçtim. Gerçi Hakkı da bundan farklı bir zihniyete sahip değil. Şaşırtmadım.

  • windows 11 ile ilgili bir videolarını izledim. w11 kafayı yedi w10 a geri döndük diye.. hayatımda izlediğim en saçma videolardan biriydi.


    dün temiz kurulum yaptım w11 ile. çok beğendim. anlatılan ile alakası yok ve o videoyu 100 binlerce kişi izlemiş. saçma sapan yanlış bilgiler veriyorlar. zaten shiftdeletenin kurucusu hakkı alkandı. yani bu sdn den çok şey beklememek lazım. izlemeyin. prim vermeyin. acun gibi bunlar. millet ne seviyorsa onu yapıyorlar. yalan yanlış şeyler, saçma sapan videolar kaos ortamı. bizim halk böyle şeyleri seviyor malesef. bilinçli kullanıcılara hitap etmiyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 6 Eylül 2021; 12:2:3 >
  • Her seye duyar kasma modasi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-289234E80

    Her seye duyar kasma modasi...

    Her şeyle dalga geçme modası...

  • shiftdelete, teknolojiden çok geyik muhabbeti yapıyor. Teknik bilgi ve ciddiyet çok eksik. Sanki haberleri yaparken sokaktan geçen birini bulup, önüne cihazı atıp hadi konuş demişler gibi geliyor..

  • Hakkı nın geçenlerde konusu vardı forumda...konuyu açan arkadaş sonradan korkup sildi konuyu ama Jahrein de güzel değinmişti olaya
    Twitleri duruyor

    Ayrıca İstanbul bilişim mevzusuna yaklaşımından dolayı hakkı yı hiç gözüm tutmamıştı

    Siyasi fikrini belli etmesi ile de notunu verdim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 7 Eylül 2021; 19:36:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.