Şimdi Ara

SHIB tüm zamanların rekorunu kırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SHIB tüm zamanların rekorunu kırdı



    DOGE gibi eğlence amaçlı kurulan ve Elon Musk paylaşımları sayesinde bir anda kendisini zirvede bulan SHIBA INU rekor kırmaya devam ediyor. Bu hafta tüm zamanların en yüksek değerine ulaştı. 



    SHIB fiyatı ne kadar?



    Kripto para dünyasının hareketlenmesi ile yeniden yükselişe geçen SHIB son 7 günde yüzde 60 artış gösterdi ve 0.00004442$ seviyesine çıkarak tüm zamanların rekorunu kırdı. Toplam pazar payı 40 milyar dolar üzerine çıkarken günlük hacim de 15 milyar dolar barajına değdi. 



    Ayrıca Bkz.SHIB coştu, piyasayı adeta emiyor



    Günlük hacim olarak ilk beşe giren SHIB ayrıca Solana, AVAX, Ripple, LTC, LINK, UNI gibi ciddi projeleri de geride bıraktı. Bitcoin fiyatı 60 bin dolar altına düzeltme yaptığı için şu sıralar 0.000039$ civarında işlem görüyor. 



    Yeni SHIBOSHI oyun platformu ve NFT koleksiyonları ile SHIB pazarda istikrarını sürdürmeyi amaçlıyor.  Özellikle DOGE ile başlayan memecoin rüzgarının diğer en büyük temsilcisi SHIBA INU durumunda. 

     









  • Vitalik 2.0 mısınınız? İsteyen istediğine aktarır parasını. Önemli olan para kazanmak burada. Yemişler projesini. Çiftlik Bank gibi düşünün ilk girenler ana parasını da aldı karınıda aldı. Önemli olan aç gözlü olmamak. Eğer sürekli bir akış sağlanırsa uzun vadede hep kazandırır.

    Proje de proje takmışsınız projeye, kazanın paranızı daha ne istiyorsunuz :D
  • Bütün altcoinler kabusu, bütün paralar diğer projeli altcoinler yerine buna gidiyor.

  • çakılırken de en hızlı çakılan ünvanını alır.

  • Elon Musk Doge'den milyarları vurdu şimdi de ahalinin eline Shiba veriyor, Starlinki finanse etmek kolay değil tabi, pırasa doğrar gibi roket yolluyor, hangi parayla?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Vitalik 2.0 mısınınız? İsteyen istediğine aktarır parasını. Önemli olan para kazanmak burada. Yemişler projesini. Çiftlik Bank gibi düşünün ilk girenler ana parasını da aldı karınıda aldı. Önemli olan aç gözlü olmamak. Eğer sürekli bir akış sağlanırsa uzun vadede hep kazandırır.

    Proje de proje takmışsınız projeye, kazanın paranızı daha ne istiyorsunuz :D

  • Kripto piyasası kumardır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gömeceğinize girinde 50-100$ lık shib alıp atın kenara. Zamanın neyi getireceğini bilemezsiniz. Değişime ayak uyduramayan yok olmaya mahkumdur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nasıl yükseliyorsa öyle düşer.aynı kişi üç gün sonra işi bitince eski haline getirir

  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Borsada kumar demektir.Proje dediğin bir hurafe.Bu sistemde akıllı veya şanslı olan kazanıyor.Adı üstünde kumar.Shit coin dedikleri coinler bile 5x 10× yaptı herkes kazandıgı paraya bakar projeye değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • scorpion1453 kullanıcısına yanıt
    Saadet zincirinin bir parçası mı olalım? Zamanında tosuncukta böyle böyle kandırıyordu milleti. Bu kadar insan salak olamaz yani...

  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

    Saadet zinciri başka bir şey. Bu başka bir şey. Burada olan Hype ve FOMO. Ben böyle tokenlara para konulmasını önermem ama cebinde 1000$ olduğunu düşünelim, 50-70$'ını böyle coinlere ayırabilirsin. Risk faktörünü göz önünde bulundurman gerek.

  • bir iki cici bicili resim, 3D altın para tasarla, kabartma olarak bas. biraz da spekülasyon. oh miss.

  • scorpion1453 kullanıcısına yanıt

    2015 de girdim piyasaya ben.

    Bu kumarhaneden para kazanmak istemediim için yakın zamanda çıkış yaptım birkaç kişi zengin olur ama gerisi batar. Spekülasyonun babası bu piyasada. Bktan bir itin parası bile tavan yapıyorsa ben bu kumarhanede yokum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milli piyango da her sene tüm zamanların en büyük ikramiyesini verir ama bunun kazanan çok az kişidir. Shib coinin bütün zamanların rekorunu daha önce de kırdı ama o kırdığı rekoru bütün zamanların en büyük düşüşü ile de alaşağı etti. Bu sayede milyonlarca insan psikolojisinden, servetinden, evinden arabasından eşinden işinden oldu ama kimse bunlardan bahsetmiyor çünkü kaybedenler toprağa gömüldü ve unutuldu. Sabırsız ve Loser ilan edildi. Kafalarda hep aynı plan: Tüm servetini buraya koy ve asla ama asla çekme, hep orada dursun. Dünyanın sonu bile gelse hatta %500 kayıp bile olsa asla panik yapma ve çekme çünkü bir gün tekrar rekor kıracak, şartlanması aşılanıyor. Ya bir gün kripto paralar tamamen bitti deseler buna inanmayıp parasını çekmeyip bekleyecek milyarlarca insan oluştu bile.

    Kripto borsaları insan davranışlarını, risk iştahını ve panik algısını doğru hesaplayıp olası hamlelerinizi doğru öngören bir yapay zeka tarafından yönetiliyor olsa bu borsalarda kaybetmemeniz mümkün değil.


    SHIB tüm zamanların rekorunu kırdı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 25 Ekim 2021; 10:6:25 >




  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Bu borsanın standart kuralıdır, kaybedenler hikayesi anlatılmaz. Sadece kazananların hikayesi anlatılır.

  • yükselmez diyerekten sattıktan 1 ay sonra 6x yaptı.. ne baş belası bi coin

  • Vaktiniz varsa sabretmeyi biliyorsanız ve biraz da şansınız varsa al sat yaparak ufak kârlarla kazançlı çıkabilirsiniz. Dün bütün gün shibi takip ettim al sat yaptım sürekli 2470 tl kârımı alıp çıktım. Sadece takip ettim hacime baktım alış-satışlara baktım az çok ne zaman yükseleceğini anlıyorsunuz. Dün 1 birim düşüyorsa 3 birim yükseliyordu. Muhtemelen çok kazanan olmuştur. Balinalar girip topluyorsa sizde balık olarak nimetten nasiplenin ama aç gözlü olmayın.

  • sniper23 kullanıcısına yanıt

    Kazananlar hep kaybedenler sayesinde kazanır, yani birilerinin muhakkak kaybetmesi gerekir, bu da kumarın ilk kuralıdır kasa her zaman kazanır.

  • 0.00005 $ ı geçsin o zaman yapın bu haberi...

  • major24 M kullanıcısına yanıt

    Geçti kanka.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.