Şimdi Ara

Shell'de kilometrelerce serinlik Lipton Ice Tea kapaklarında! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
58
Favori
36.856
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aradığın A.Ş.K. burada!

    Anında şahane kısa mesaj servisi ile Kasım ayına ait, lipton kapaklarından kazandığınız, shell puanlarınız yüklendiğinde anında sesli aramayla ve kısa mesajla bildirim almak istiyorsanız aşağıdaki açıklamaları okuyunuz.

    1. Bu sistem sayesinde shell puanları basit bir arayüzle, herhangi bir karttan, 45 saniyede bir kontrol edilmekte ve puanlar yüklendiği anda telefonunuza hem kısa mesajla hem de sesli aramayla bildirim yapılmaktadır. Sesli arama kaydının örneğini bu linkten dinleyebilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=ctDQp9zz6hA

    2. Shell puan sorgulama sistemine numaranızı eklemek istiyorsanız, EKLE yazıp 02226060432 no'lu telefona mesaj atabilir veya ekleme işlemini web üzerinden manuel olarak gerçekleştirebilirsiniz.http://onay.li/EA35

    3. Otomatik sorgulama sistemine eklemiş olduğunuz numaranızı kaldırmak istiyorsanız, KALDIR yazıp 02226060432 no'lu telefona mesaj atabilir veya kaldırma işlemini web üzerinden manuel olarak gerçekleştirebilirsiniz.http://onay.li/DC87

    4. Beklenen shell puanlarının şu anki durumununun manuel olarak sorgulanıp, telefonunuza kısa mesajla bildirim yapılmasını istiyorsanız, günün her saati SORGU yazıp 02226060432 no'lu telefona mesaj atabilirsiniz.

    5. Güncel kampanyaları öğrenmek istiyorsanız, KAMPANYA yazıp 02226060432 no'lu telefona mesaj atabilirsiniz.

    6. Shell'in motorist uygulamasının indirme linklerini telefonunuza almak istiyorsanız, MOTORIST yazıp 02226060432 no'lu telefona mesaj atabilirsiniz.

    7. Bu servis tamamen ücretsizdir. Ancak yanıtlayacağınız tüm mesajlar operatörünüzün tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Operatörünüzde ücretsiz SMS hakkınız bulunması durumunda, tüm gönderdiğiniz mesajlar SMS haklarınızdan düşecektir.

    8. Sesli yanıt sistemi 23:00 - 09:00 saatleri arasında arama yapmamaktadır. Gece yüklenen puanların bildirimi sadece kısa mesajla yapılacaktır. Sesli bildirimi ise sabah 09:00'da gerçekleşecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 29 Ekim 2016; 14:11:40 >
  • Arkadaşlar bu liptondan kazandığımız puanlar 31 aralığa kadar geçerli dimi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercankb

    Arkadaşlar bu liptondan kazandığımız puanlar 31 aralığa kadar geçerli dimi?

    31 Ağustos'tan önce kazandıysan silindi, 31 Ağustos'tan sonra kazandıysanız 31 Aralık'a kadar geçerli.
  • Sesli bildirimlerden kayıt yapan ilk 25 kişi yararlanabilecektir. SMS ile bildirim tüm kayıt yapanlara gönderilecektir. 25 kişiden sonraki kişiler servis numarasına 5 defa boş mesaj attıkları takdirde numarasını özelden belirtirlerse sesli arama kaydı eklenecektir. Gönderilen her mesaj ücretsizdir, operatörünüzdeki ücretsiz SMS haklarınızdan düşer. Eğer ücretsiz hakkınız yoksa 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.
  • Doğum tarihini unutan arkadaşlar nasıl bi işlem yaptı? 444 2020 sürekli meşgul
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjk1903besiktas

    quote:

    Orijinalden alıntı: ercankb

    Arkadaşlar bu liptondan kazandığımız puanlar 31 aralığa kadar geçerli dimi?

    31 Ağustos'tan önce kazandıysan silindi, 31 Ağustos'tan sonra kazandıysanız 31 Aralık'a kadar geçerli.

    Eylül sonunda yükledim ekim ayında yüklendi 31 aralık son o zaman.. teşekkürler hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercankb

    quote:

    Orijinalden alıntı: bjk1903besiktas

    quote:

    Orijinalden alıntı: ercankb

    Arkadaşlar bu liptondan kazandığımız puanlar 31 aralığa kadar geçerli dimi?

    31 Ağustos'tan önce kazandıysan silindi, 31 Ağustos'tan sonra kazandıysanız 31 Aralık'a kadar geçerli.

    Eylül sonunda yükledim ekim ayında yüklendi 31 aralık son o zaman.. teşekkürler hocam

    aynen bende lipton ve shell müşteri hizmetlerinin yalancısıyım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hacikemal

    Doğum tarihini unutan arkadaşlar nasıl bi işlem yaptı? 444 2020 sürekli meşgul

    ne zaman unutsam nüfus cüzdanıma bakıyorum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hacikemal

    Doğum tarihini unutan arkadaşlar nasıl bi işlem yaptı? 444 2020 sürekli meşgul

    tüm kart bilgilerinizi baba adı, isim, plaka, kart no yazarak club.smart@shell.com buraya mail gönderin. değiştirilmesini istediğiniz doğrum tarihinide yazın 1-2 gün sonra güncelleyeceklerdir.

    EDIT: kartı kaydederken doğrum tarihi mi sanırım yanlış girdim kartı kullanamıyorum değiştirin, ya da kaydederken rastgele girmiştim ben bunun şifre olduğunu bilmiyordum lütfen güncelleyin gibi bişey yazmayı da unutmayın. Sakın burada yazdığınız gibi doğum tarihini unuttuğunuzdan falan bahsetmeyin :)

    insanın doğrum tarihini unutması kadar acı bişey yoktur herhalde, shell size bu bilgiyi asla vermez, ancak karttaki diğer bilgileri verip kartın size ait olduğunu onayladığınızda sizeden doğrum tarihinizi ister, kaydederken girdiğiniz doğrum tarihinden farklı ise verdiğiniz yeni doğrum tarihi ile güncellenir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 25 Ekim 2016; 14:04:05 >
  • merhaba ayın 15 katılımı son gündü ayın 10 dan sonra girilen kodların puanları yüklendimi bana yüklenmedi de ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erol_9501

    merhaba ayın 15 katılımı son gündü ayın 10 dan sonra girilen kodların puanları yüklendimi bana yüklenmedi de ..

    Merhaba,

    Puanlar henüz yüklenmedi, Ekim ayında girilen kapak puanlarının tamamı 1-2 hafta içinde yüklenecektir. Tam hangi tarihte yükleneceğiyle ilgili net bir bilgi yoktur.

    Puanlar yüklendiği anda cep telefonunuza bildirim almak isterseniz aşağıdaki başlıkta yazılanları yapabilirsiniz. Uygulama basit bir arayüz yardımıyla bir karttaki puanları 45 saniyede bir sürekli kontrol ediyor, yüklendiği anda kayıt yapan cep telefonlarına ise sesli ve kısa mesajla bildirim yapıyor. Bu uygulama geçen ayın puanlarını anında öğrenmek için yapıldı. Geçen ay puanlar yüklendiği anda loopa girip kayıt olan numaraları 15 defa aramak gibi hataları olmuştu. Ancak bu ay sorunsuz çalışmaktadır. Operatörünüzde kısa mesaj hakkı varsa tamamen ücretsizdir. Göndereceğiniz mesajlar kısa mesaj haklarınızdan düşer, alacağınız her mesajda ise faturanıza herhangi bir yansıma olmaz. Ücretsiz mesaj hakkınız yoksa, verilen URL adresine numaranızı girip, cep telefonunza gelen kodu yine siteye yazarak, hiç mesaj göndermeden kayıt olabilirsiniz.

    https://forum.donanimhaber.com/m_121281730//tm.htm#121281730



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 29 Ekim 2016; 8:58:58 >
  • Ücretsiz mesaj hakkı olmayanlar için URL ile kayıt ve silme işlemini ekledik. Buna rağmen bazı arkadaşlar, devletin çıkarttığı onaylı bir URL adresine bile url şüpheli bir web sitesi yok diyebiliyor. Açıklamaları okursanız gece geç saatlerde telefon edip insanları rahatsız etmemeye bile özen gösteren bir uygulamanın size ne gibi bir zararı olabilir. Ayrıca uygulamayı gereksiz ya da şüpheli bulanlar katılmak zorundada değiller. Ben sadece bildiriyorum, böyle bir uygulama yaptık, puanlar yüklendiğinde öğrenmek isteyenler kullanabilir. Yani bu uygulama bizim için yapıldı. Bildiğiniz gibi lipton kart kontrollerini puanları yükledikten sonra yapıyor, eğer bir yanlış ya da hata yapmışsanız kartlarınız 1-2 gün içinde kapatılabiliyor. 2 ay önce ne kadar kartın kapandığını hepimiz çok iyi biliyoruz, geçen ayda kullanılmadan kapanan kartlar var. Bu uygulamada sayesinde, puanlar yüklendiğinde hiç vakit kaybı yaşamadan anında öğreniyorsunuz ve kartlarınız bloke olmadan puanlarınızı kullanbiliyorsunuz. Tek amacı budur, kimimiz için çok önemli olmayabilir ama bazıları için can kurtaracaktır.

    Ben geçen ay çok fazla puan beklediğim için yapmıştım, bu ay fazla beklemediğim için açma tarafında değildim. Ancak forumdaki bir çok kullanıcıya kapak ve kart satışı yapan arkadaş rica ettiği için bu ayda açtım ve herkes yararlansın diye burada paylaştım. Bunları anlatıyorum, hala en ufak bir endişe yaşayan varsa konuyla ilgilenmesin. Puanlarını motorist uygulamasından, web arayüzünden ya da forumdan kendisi takip etsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 29 Ekim 2016; 9:18:38 >
  • puanlar ne zaman yüklencek bilgisi olan varmıdır ? acaba
  • Buraya yazanların okuma yazması yok veya laf olsun diye konuşuyor herkes. Ilk sayfada her şey yazıyor arkadaşım boş post atmadan önce okuyun anlamadıysanız öyle yazın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alicetin26

    puanlar ne zaman yüklencek bilgisi olan varmıdır ? acaba

    bir üst mesajda da sorulmuş, önceki mesajları kontrol ediniz
  • Ulan kampanya ayın sonunda bitiyodur diye düşünüyodum meğer biteli 15 gün olmuş kapaklar elimde kaldı iyi mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kasımda puan girişleri yapılmış arkadaşlar yarın yani 48 saat sonra puanlar kullanılabilir olacak ona göre gazı benzini almayın 1 gün daha bekleyin müşteri hizmetlerinden alınan bilgidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paşalı kullanıcısına yanıt
    Puanlar yüklenmiş cümleten hepimize hayırlı uğurlu olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • puanlar dün akşam 23:37'de yüklenmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 5 Kasım 2016; 10:5:49 >
  • Aynen dediğim gibi,geçen ay fazla yüklendi bu ay eksik..Yani sonuçta totalde sorun yok,ama geçen ay bu ay yatırılması gerekenin nerdeyse tamamını yatırmışlardı.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.