Şimdi Ara

Shell Bandırma Bilgin İstasyonu Mağduriyetim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 13.05.2017 tarihinde Bandırma' dan istanbul dönüşünde bu istasyona uğradık , hızlı gideriz belki yakıt yetmez diyerek 50 tl lik dizel yakıt aldık. Bundan sonraki süreci anlatayım; yaklaşık olarak 10 dakika içinde aracın performansının düşmesini farkettik o süreçte ESP uyarısı verdi ilk başta hızlı kullandığımız için öyle oldu sandık. sonra kenarda durup tekrar çalıştırdık belki sıkıntı geçer diye ama bu sefer farkettik ki vites de geçmiyor araç yarı otomatik C5 , bu süreçten sonra aracı diğer modda kullanarak vites değiştirdik, 110 km hızı geçemedik bir süre. 10 yıllık ustamız var sıkıntıları söyleyince yakıttan kaynaklı olduğunu söyledi bu belirtilerin yakıt eklersek düzeleceğini söyledi bunun üzerine 50 tl de total den yakıt aldık biraz rahatlama oldu ama geçmedi , aracın sesi değişmişti bile bu süreçte. Balıkesir emniyeti aradım şikayet etmek ve numune alınmasını sağlamak için, Bandırma emniyet in numarasını verdi , onları aradım Ömerli köyünde o istasyon oraya jandarma bakıyor dediler oranın numarasını verdiler aradım görüştük durumu anlattım düğüne yetişmeye çalıştığım için geri dönemedik nasıl numune aldırabileceğimi sordum bi karakol a gidip ifade vermemi söyledi istanbula gelince Gültepe ve sancaktepe emniyet Müdürlüğüne gittim ikisi de şikayet almadı, Gültepe , bizim bölgemizde değil dedi başvuru almadı ( ben orda iken 16 yaşlarında üç çocuk geldi telefonunu çaldırmış fatura ve kutusu ile gelmişti şikayet için ona da dediler hırsızlık bizim bölgemizde değil dediler başka karakola yönlendirdiler ben bunu yeni öğrendim ) sancaktepe ye geldiğimde ise bizim sorumluluğumuzda değil tüketici mahkemesine başvurun dedi yani o gün numune aldıramadım yakıt aldığım tanktan.
    Istasyon müdürü ile görüştüm bana teknik detayları anlattı biz her ay kontrol ettiriyoruz, tank 3bin yada 9bin litrenin altına düşünce dolum yapmıyoruz , sahibinin ünlü bir markanın da sahibi olan kişi olduğunu günlük 100 bin TL lik yakıt sattıklarını söyledi vb şeyler söyledi. Müdür ikna edici bi konuşma yaptı ama bu benim gördüğüm zararı değiştirmiyor. Yakıt bujileri patlatmış ve 2000 tl lik fatura çıkarıyor servis.
    Shell e başvuru yaptım, tüketici mahkemesine de başvuru yapacağım bakalım nasıl bir gelişme olacak Shell 10 iş günü içinde döneceğini söyledi ama kendi kendilerini suçlu çıkaracaklarını beklemiyorum. Shell e başvuruda sonradan yolda yakıt aldığımı belirttim bunun üzerine araçtan numune alamayacaklarını belirtti belki haklıdır bu konuda ama ben yakıt alana kadar hem istasyonu hem emniyeti hemde jandarmayı aramıştım.
    Not; yakıtı kendi aracıma çoğunlukla BP den alırım, şirket aracına ise BP, Shell ve Opet ten alırım. Aylık 1000 tl üzerinde yakıt kullanıyorum. Kalitesiz yakıt hiç bir zaman kullanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Shellin kalite kontrol elemanlari var bir sikayet oldugunda gidip hemen numune aliyorlar ve test ediyorlar.
    kendilerini suclu cikaracaklarini sanmam demissiiniz, benim bizzat gordugum vakalar vardi. Eger testde bir sey cikarsa Shell bunu saklamiyor soyluyor. ZAten sizin masrafiniz karsilandiktan sonra gerisni bayi ile aralarinda halediyorlar.
    Ama su var cok satan bir istasyon ise siz sikayet edene kadar yeni yakit almis olabilir.
  • Biz sıkıntıyı farkedince en fazla yarım saat içinde bunları aradım, şikayet hattını aradım haftasonu çalışmıyor dediler şikayet hattı için.

    Birde şüpheli bir durum vardı biz bir pompaya geçtik bozuk dedi bizi başka yere aldı sonradan oraya başka araç geldi yakıt aldı bunu Müdüre söyledim o taşıt tanıma sistemi olan yerdi yeni yapıldı siz kullanamıyordunuz görevli arkadaş yanlış söylemiş size dedi bunun için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epdk ya yaz şikayet et durumu 1 de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.