Şimdi Ara

sharp smart led (bimeks)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

yorumlayabilecek olan varmıdır acaba bu fiyata bu tv alınırmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

++

Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
    FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
  • 1500 civari 42 " sharp led bulabilirmiyiz(smart ve 3d olmasada olur)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: albani

Bir de bunlar çakma-SHARP dır(bazı ebatlar) sadece Markası Sharp dır(Modülü bile Taiwan/Çin dir) "Made in JAPAN" da değildir! Malezya/Çin de toplanıyor bunlar,tamamen fason üretimdir
    Sharp-JAPAN böyle hikayeden paneller ile uğraşmaz!

++

hocam forumda en mantıklı şeyleri sen yazıyorsun. çoğu kişi kullandığı markanın fanboy u olmuş
    2000-2500 fiyat aralığında bir tavsiyen olur mu?
  • sharp 50LE752 2100 e alınırmı acaba albani usta pek önermiyor ama ne bileyim sanki görüntüleri bana iyi geldi ya mağaza hile yapıp diğer tv lerin ayarlarıyla oynayıp bunu satmak için oyun mu yaptı acaba bu arada bu mağaza 3000 kakalıyordu az daha fiyatını bilmediğim için araştırmadığım bi modeldi birde internette tek tuk 52LE831S diye bi model var ama epey eski bi model bu quatron oluyor acaba riske girmeye değermi samsungların renklerini bir türlü sevemedim alıcam ama çok yapay geldi bana yardım edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALUKC -- 26 Ağustos 2014; 4:54:47 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.