< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 30 Ocak 2024; 22:39:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Herkese merhaba, Gardrop tipi buzdolabı arayışımda Sharp markasının SJ-EX820F2-SL 4 Kapılı modeli gözüme çarptı. Özellikleri de hoşuma gitti. Beni düşündüren tek husus; herhangi bir arıza vs. olduğunda muhatap bulabilecek miyiz? Hepsiburada'da 3 adet satıcı mevcut. Bunlardan Gürbüz Grup ile yazıştım. Listelenen ürünün sıfır ve kapalı kutu olduğunun teyidini aldım. Gönderim de direkt olarak İklimsa tarafından yapılıyormuş. Sanırım servis hizmetleri de direkt olarak İklimsa tarafından verilmekte. Dolabın ölçüleri tam istediğim şekilde. Buna muadil olarak Samsung'un bir modelini mağazasında görüştüm; sanırım model kodu TESL olandı. Değerli tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum. Sharp SJ-EX820F2-SL 4 Kapılı Gardırop Tipi Nofrost Buzdolabı Fiyatı https://www.hepsiburada.com/sharp-sj-ex820f2-sl-4-kapili-gardirop-tipi-nofrost-buzdolabi-605-lt-pm-HBC00003976ZJ |
|
Slm Hayırlı Günleriniz Olsun. @Birbilenesormalı Ve Diğer Sharp Buzdolabı Kullanan Forum Sakinleri Tam Emin Olmamakla Birlikte Alman Üretimi Olduğu Ve Panasonic Kompresör Kullanıldığı Gerekcesiyle Bosch KGP86AXB0N Modeli Yada 600 Litre Üzeri Gardrop Tipi Yada Alttan Soğutuculu Sharp Marka Bir Buzdolabı Arasında Tercih Yapmak Durumundayım. Sizden Ricam Tecrübeleriniz Ve Deneyimleriniz Doğrultusunda Bu Konu Hakkında Fikirlerinizi Beyan İle Doğru Tercihte Bulunmam İçin Yardımcı Olabilirmisiniz. |
|
Slm, Üzerinden Geçen Zamana Rağmen Görüşleriniz Hala Olumlumudur, Alım İçin Tavsiye Edermisiniz ? |
|
|
Slm Öncelikle Deneyiminizi Paylaştığınız İçin Teşekkür Ediyorum. Sizin Sahibi Olduğunuz Tam Olarak Hangi Model, Japonya Üretimi Mi Ve Rafları Vesair Kullanılan Materyallerin Kalitesi ( Cam , Metal V.s ) Ne Düzeydedir ? Plastik İç Aksam Zamanla Daha Fazla Yıpranıyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAİM MAKAM -- 11 Ağustos 2025; 21:17:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Mehaba, Cevap ve Alakanız İçin Teşekkür Ederim. Bizde 15 Seneyi Aşkın Beko Marka Gardrop Tipi Buzdolabı Kullanmaktayız. Bu Zaman Diliminde 2, 3 Kere İç Fan Değişimi Haricinde Bir Sorun Yaşamadık Lakin Kulpları Deforme Oldu Ve Artık Eski Kondisyonda Değil, Yedek Parça Artık Mevcut Değil.Ama Şunu Rahatllıkla Söyleyebilirim Ki Günümüzün En Üst Segment Siemens Buzdolabından Fersah Fersah Kaliteliydi. Anlayacağınız Her Güzel Şeyin Maalesef Bir Sonu Var Ve Eskinin Yerini Hiçbir Şey Tutmuyor :( Bu Arada Kozmetik Eksiklerinin Haricinde Hala Eski Beko Dolapla İdare Etmekteyiz Ve 15 Senenin Üzerindeki Kullanımda Doğru Düzgün Bakım Bile Yapılmamasına Rağmen Yinede 5, 10 Sene Daha Çalışır Gibi Gözüküyor. |
|
Merhaba Cevap Ve Alakanız İçin Teşekkür Ederim. İstanbulda İkamet Ettiğimden Servis Ulaşılabilirlik Adına Bir Problem Yaşamayacağımı Düşünüyorum Lakin Yedek Parça Temin Problemi Önemli Bir Sorun. Günümüz Şartlarında Bile Aşılması Zor Olan Bu Problemle 10 Sene Sonra Muhattap Olmak Düşündürücü. Bu Handikaplara Rağmen İşini Tam Anlamıyla İfa Eden Ve İçine Konan Besinleri Muadili Markalara Göre Daha Uzun Süre Taze Muhafaza Edebilecek Vasıflarda İse Tercih Edilebilir Gibi Gözüküyor, Sizinde Aktardığınız Deneyimler Nezdinde. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Merhaba. Uzun bir dönem Forum Donanıma giremedim. Şifremi unuttum. e-posta adresi dolu, e-posta adresine gelen kod görünmüyor , cep telefonundan olmuyor. En sonunda dün tesadüfen bilgisayardan denedim ; foruma girdim. Bugünde bana yazdığınız soruyu gördüm. Öncelikle buzdolabını aldınız mı ? Sharp'ın televizyonunu da kullanıyordum. Geçen hafta tv bozuldu. Çok güzel bir tv idi. Japon malı. Sharp'ın Buzdolabıda güzel. Ama mutfakta ses yoksa ( bulaşık makinesi sesi, tv sesi yok ise ) o zaman özellikle akşamları hafif bir uğultu duyuyorum. Bir süre o uğultu oluyor. Bunun dışında problem yok. Sharp buzdolabını almaktaki sebebim ; evde derin dondurucu ayr ıca kullanmak istemediğim için. Ev küçük. Derin dondurucuya yer yok. Mecbur büyük buzdolabı almak zorundaydım. O zamanlar bir arkadaşın oğlu MediaMark'ta çalışıyordu, annesine en iyisi diye Sharp buzdolabı aldırmıştı. Bundan etkilendim birazda. Sharp buzdolabı en genişini aldık. Eni :86 cm. Boyu : 185 diye hatırlıyorum. Piyasada başka buzdolaplarıda var. Ancak onların yan duvar kalınlıkları fazla, iç genişliği daha dar. Sharp ise yan duvarları ince ve iç rafları geniş. Buda beni etkiledi. Sebzelik kısmı altta. Derin dondurucu kısmı üstte olan model bizdeki. Yalnız sebzeleri dendiği kadar taze tutmuyor. En alttaki maydonoz, kabak, patlıcan koyduğumuz alandan bahsediyorum. Eğer poşet ile koyduysam biraz daha fazla koruyor. Buda saçma. Poşet ile sebze koymak zorunda kalıyorum dolaba. Onun dışında iyi sayılır. Umarım gönlünüze göre bir dolap alırsınız. Aslında ben Miele'nin dolabını beğenmiştim. Gardolap gibiydi. En : 90 cm. Derinlik: 36 cm. Ankastre diye geçiyordu. Beyaz renk. Ama iki kat pahalıydı. O yüzden onu alama mıştım. Önemsediğim konu: En geniş olmalı. Derinlik az olmalı. Tencereler arka arkaya değil, yan yana olmalı aynı rafta. Baktığım zaman herşeyi görmek isterim aynı raf üzerinde. Ben ses ve bu en / derinlik konusuna dikkat ettim sadece. Mesela elektrik tüketimine filan hiç dikkat etmedim. Kullanışlı olması bana göre buzdolabının geniş olması ile ilgili bir konu. Rahat etmeliyim. Aynı raf üzerinde; arka arkaya tencereleri koyarsam, rahat edemem. Ne nerede bilemem. Yan yana olmalı tencereler kaplar. Bana göre böyle . Allah gönlünüze göre versin kardeş. |
|