Şimdi Ara

FiiO ibasso hiby (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
69
Favori
95.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selçuk abiden cks90 aldım. Sağolsun her aramamda ilgiyle sorularımı cevapları kendisine çok teşekkür ediyorum.
  • Bende Selçuk Bey'den bir CKS90 alıyorum. Bugün hava şartlarından dolayı buluşamadık kendisiyle, yarın alışverişi gerçekleştireceğiz inşallah. Bir arkadaşımda orjinal CKS55 var garantili kutulu yani gerçekten orjinal, onunla karşılaştıracağım orjinallığını anlamak için. Aslında orjinal olmasa bile sesi hoşuma giderse alacağım malum bu fiyata :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phenom55

    Bende Selçuk Bey'den bir CKS90 alıyorum. Bugün hava şartlarından dolayı buluşamadık kendisiyle, yarın alışverişi gerçekleştireceğiz inşallah. Bir arkadaşımda orjinal CKS55 var garantili kutulu yani gerçekten orjinal, onunla karşılaştıracağım orjinallığını anlamak için. Aslında orjinal olmasa bile sesi hoşuma giderse alacağım malum bu fiyata :)

    Selçuk Beyin Sattığı bütün ürünler orjinal, içinizde bu konuda herhangi bir kuşku olmasın. Cks55'i beğeniyorsanız Cks90'ı beğeneceğinizi düşünüyorum. Fiyat gerçekten iyi maliyeti düşürmek için kutusuz geliyor çoğu ürün öyle bilginize.
  • Bugün inceledim kulaklıkları gerçekten fiyatını hakediyor, güvenle satın alabilirsiniz. Ancak ben daha farklı modellere yöneleceğim bu kadar kuvvetli baslar beklemiyordum :)
  • T-jays three alan , kullanan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fastfalcon

    quote:

    Orijinalden alıntı: excitee

    bana mikrofonlu kulaklık lazım iphone için özellikleri içinde ses engelleyicide varsa çok sevinirim.tavsiyeler için teşekkür ederim

    Merhaba;

    Denon AHC560R 'yi düşünebilirsiniz.

    Saygılar...

    Diğer telefonlarada oluyormu mikrofon özelliği lg optimus var bende?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fss1403

    quote:

    Orijinalden alıntı: fastfalcon

    quote:

    Orijinalden alıntı: excitee

    bana mikrofonlu kulaklık lazım iphone için özellikleri içinde ses engelleyicide varsa çok sevinirim.tavsiyeler için teşekkür ederim

    Merhaba;

    Denon AHC560R 'yi düşünebilirsiniz.

    Saygılar...

    Diğer telefonlarada oluyormu mikrofon özelliği lg optimus var bende?

    Merhaba;
    Mikrofon özelliğini, şarkı açma ve kapama özelliği genelde çalışır. Ama telefona cevap verme, kapama, sesi açma kısma, şarkıyı ileri geri alma çalışmıyor.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Bir adet Shure SE215 de ben sipariş verdim Selçuk Bey'den... ilgisi ve inceliği için teşekkür ediyorum kendisine.
  • Güven,samimiyet,kalite, hepsi var Selçuk beyde kendisine çok teşekkür ederim, devamda edeceğim kendisinden alışveriş yapmaya, ben elden alışveriş yanlısı biriydim pek güvenemezdim sanal ortama.Kendisinden şüpe duymadan alışveriş yapabilirsiniz. clip+ ve Audio Technica ATH-CKS90 aldım kendisinden.
  • Ben de bir adet cks90 aldım.Selçuk Bey ile hiç düşünmeden güvenerek alışveriş yapabilirsiniz.Aklımda kalmasın diye cks90 yanında denon kulaklığı da gönderdi.
    Tekrar teşekkür ederim


    Ayrıca bu kulaklık konusunda farkettiğim birşey var.Bazı kişiler normal bir bilgisayara yada eskitip cep telefonlarına takınca mükemmel ses alacaklarını zannediyorlar.Yada o şekilde deneyip hayalkırıklığı yaşayabiliyorlar.Enaz 320kbps yada bulabiliyorsanız flac yada alac formatında müzikler ile dinleyin.Yazdıklarım bu durumu bilmeyenler içindi.
  • Selçuk bey güvenilir ve dürüst bir satıcı.

    t-jays three ürününü satın aldım almak isteyen arakdaşlara kısaca açıklama yapayım, pek anlamam mid - tizz ama herşey dengeli bu kulaklıkta basslar abartı değil. zarif, şık bir ürün, kulakltada rahat duruyor. Tavsiye ederim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 9 Kasım 2012; 16:14:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zigör

    Merhaba Selçuk Bey,

    CKS90 ın Blackberry 9700 ile ses kalitesi nasıldır ? deneme imkanınız oldu mu ? Ipodu sattım, telefon ile dinlemeyi planlıyorum bir süre, ama nasıl kalitede olur merak ediyorum. Cevabı alıntılayıp yada pm ile gönderirseniz sevinirim

    Merhabalar, Blackberry serisinde bir cok urunu kullandim ve genel olarak ses performanslari muzik dinleme anlaminda dusuk. Belirtmis oldugunuz 9700 bold ile iphone , ipod'dan aldiginiz sesin %75'inden daha fazlasini alamazsiniz diye dusunuyorum. Uzun yillar blackberry kullandim ama muzik icin genellikle yaninda baska bir cihaz kullandim cunku hic bir zaman yeterli gelmedi bana. Almayi dusundugunuz urun guzel bir kulaklik ve cokta tercih ediliyor. Benim size onerim deneyip alabikiyorsaniz oyle alin, elinizde ki cihazin performansi gormus olursunuz. Sahne genisligi ve tonlar genel bir kullaniciyi tatmin edebilir ama bir iphone - ipod kadar verim alabileceginizi dusunmuyorum acikcasi. Elinizde ki cihaz iletisim anlaminda iyi ama multimedia olarak biraz dusuk. İyi gunler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Butceniz kisitli ise ve muzik dinlemek istiyorsaniz sansa urunlerini tercih edebilirsiniz Selcuk bey de satisini gerceklestiriyor bildigim kadariyla. Cks90 ve sansa guzel bir ikili oluyormus ve genel anlamda kullananlar memnun diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cks90 aldım kulaklık hala burn in olmamasına rağmen çok iyi tavsiye ederim satıcıda çok iyi.
  • selçuk bey kulaklıgı aldım cok teşekkürler herşey için

    çok iyi bir satıcı kesinlikle öneririm
  • 2. alışverişim sorunsuz sıkıntı yok Selçuk bey ile bu gidişle daha fazla alışveriş yapacağız
  • selçuk bey cks90 elime geçti teşekkürler
  • öncelikle selçuk abi güvenilir satıcı o konuda bir sıkıntınız olmasın. Klipsch Reference S4 aldım tavsiye ederim dengeli ses veriyor ayrıca kulak uçlarına göre bas,mid,tiz seçme şansını size sunuyor :) bide kulağa takması rahat benim bu kulaklığa puanım 9 :D ipodun dandik kulaklığından sonra iyi geldi :D
  • Selçuk Bey'den yaklaşık 5 ay önce Shure SHR240 kulaklık aldım. Bu süreçteki kulaklıkla ilgili izlenimlerimi almayı düşünen kişilerle paylaşmak istedim. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ürün parasını fazlasıyla hak ediyor. Media Marktte aynı fiyat aralığında denediğim çoğu kulaklıktan iyi performans veriyor. Kulaklık genel olarak dengeli ama basslar biraz arka planda kalıyor bazen. Bass head değilseniz sizi tatmin etmeye yetecektir. Arka plandaki detayları duyurmakta çok başarılı sesleri kristal netlikte veriyor. Film izlerken filan gerçekten zevk alıyorsunuz. Padleri gayet konforlu sadece uzun süreli kullanımlarda kulakları acıtmaya başlıyor. Malzeme kalitesi ortalamanın üstünde kolay kolay bozulacak gibi değil 5 aydır kullanıyorum bi sorun yaşamadım bugüne kadar. Boyutları biraz büyük geldi bana o yüzden dışarıda kullanmaya uygun bulmuyorum ama kullanmak isteyen de kullanabilir. Beats By Dre Studio ile yakın boyutları. Sonuç olarak uygun fiyata iyi bir over ear kulaklık almak istiyorsanız doğru adrestesiniz...

    Edit: Dışarıya çok ses verdiğini de ayriyetten belirtmeliyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bur_ak47 -- 28 Kasım 2012; 23:57:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • [simage]
    [/simage]

    [simage]
    [/simage]

    Fiio E02i/iphone-ipod + Shure SE215 + ipod touch4/32 = Şu an için yeterli :)




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.