Şimdi Ara

Shadowhunters (2016) | ABC Family

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  Shadowhunters (2016) | ABC Family

    Cassandra Clare'in çok satan kitap serisi The Mortal Instruments, The Mortal Instruments: City of Bones filmiyle 2013 yılında beyazperdeye uyarlanmıştı. Harald Zwart'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrol oyuncuları Lily Collins ve Jamie Campbell Bower'dı.

    ABC Family, çok satan bu kitap serisini bir TV dizisi olarak uyarlamaya karar verdiğini açıkladı. "Shadowhunters" ismiyle uyarlanacak dizinin hikayesi şöyle: 18 yaşındaki Clary Fray, yarı insan yarı melek olarak şeytan avlayan Shadowhunter soyundan geldiğini öğrenir ve olaylar gelişir.

    Constantin Film'in yapımcılığını, Ed Decter'ın showrunner görevini üstlendiği dizinin çekimlerine Mayıs ayında Toronto'da başlanacak.

    Dizi 2016 yılında başlayacak, fragman ve yeni bilgiler geldikçe konuya eklenecek.

    *04.08.2015 Dizi ile ilgili yeni fotograflar paylaşıldı.

    ----

    Oyuncular

     Shadowhunters (2016) | ABC Family

    Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filminde Lily Collins (sağda) tarafından canlandırılan baş karakter Clary Fray'e, Shadowhunters dizisinde Katherine McNamara (solda) hayat verecek.

     Shadowhunters (2016) | ABC Family

    Filmde Jamie Campbell Bower (sağda) tarafından canlandırılan yarı melek yarı insan Shadowhunter Jace rolüne, dizide Dominic Sherwood (solda) hayat verecek.

     Shadowhunters (2016) | ABC Family

    Filmde Jonathan Rhys Meyers'ın (sağda) canlandırdığı filmin kötü karakteri Valentine, Shadowhunters dizisinde Alan Van Sprang (solda) tarafından hayat bulacak.

     Shadowhunters (2016) | ABC Family

    Filmde Lena Headey (sağda) tarafından canlandırılan Clary'nin kaçırılan annesi Jocelyn karakteri, dizide Maxim Roy (solda) tarafından canlandırılacak.

     Shadowhunters (2016) | ABC Family

    Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filminde Robert Sheehan'ın (sağda) canlandırdığı Clary'nin en yakın arkadaşı Simon rolünde, dizide Alberto Rosende'yi (solda) izleyeceğiz.

     Shadowhunters (2016) | ABC Family

    Filmde Jemima West (sağda) tarafından canlandırılan asi bir Shadowhunter olan Isabelle Lighthwood karakterini, dizide Emeraude Toubia (solda) canlandıracak.

     Shadowhunters (2016) | ABC Family

    Filmde Kevin Zegers (sağda) tarafından canlandırılan Isabelle'in erkek kardeşi, güçlü savaşçı Alec Lightwood karakteri, Shadowhunters dizisinde Matthew Daddario (solda) tarafından canlandırılacak.

     Shadowhunters (2016) | ABC Family

    Filmde Aidan Turner (sağda) tarafından canlandırılan Luke Garroway, hem bir kurtadam sürüsü lideri, hem eski bir Shadowhunter, hem de doğaüstü cinayetleri araştıran bir polis. Shadowhunters dizisinde bu karakter Isaiah Mustafa (solda) tarafından canlandırılacak.

     Shadowhunters (2016) | ABC Family

    Genç görünümüne rağmen 100'lü yaşlarında bir Brooklyn büyücüsü olan Magnus, filmde Godfrey Gao (sağda) tarafından canlandırılmıştı. Şimdiyse dizide bu karakter Harry Shum Jr (solda) ile hayat bulacak.

    Yayınlanan Poster

     Shadowhunters (2016) | ABC Family





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 4 Ağustos 2015; 16:14:59 >







  • Tutma ihtimali var

    Yerimizi alalım.

    Reserved.
  • lena headey buraya girdiğine göre got daki görevi sona erecek.
  • the mortal instruments ve onun yan ürünü olan cehennem makineleri serilerini okumuştum filmi kitaba göre pek iyi değildi, diziyi de sabırsızlıkla bekliyorum az kaldı
  • avianca kullanıcısına yanıt
    filmde oynamıştı o dizisinde yok
  • Dizinin ilk fragmanı yayınlandı.


    Kişisel görüşüm beni fragman pek tatmin etmedi, oyunculuklar çok yapmacık duruyor. Umarım dizi çıktığında durum böyle olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 10 Ekim 2015; 12:01:50 >
  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle olacak bunun filmi de saçmaydı.Serinin tüm kitaplarını okudum.Kitaptaki ergenlikleri geçiyorum ortam çevre betimlemeler süperdi.

    Filmde ve dizisinde şuan itibariyle rezillik diz boyu.Karakter seçimlerinin fiziksel olarak alakası yok.Clarissa'nın (kızıl saçlı kız) anime cosplay'i gibi duruyor.Isabelle mavi gözlü beyaz tenli siyah saçlı bir kız filmdeki tercihleri daha iyiydi aynı şekilde kardeşi de daha doğruydu.Valentine denilen adam beyaz saçlı karizmatik DevilMayCry'dan fırlamış birisiydi filmde ve dizide berbattı.Hele mühür çizme şekli sanki hokus pokus yapıyorlar En azından Jace karakteri güzel seçilmiş.Trailer'daki hatalar; Kullandıkları bıçakları lightsaber gibi yapmışlar normalde bıçak seklindeler ve melek ismi söylenince gölge avcısının elinde parlıyorlar sadece öyle yoktan varolmuyorlar lightsaber gibi.Magnus'la gece kulübünde tanışmıyordu hafızası geri gelmeye başlayınca gördüğü adrese gidiyordu orada tanışıyordu.Sessiz Kardeşler düşük bütçeyle yapılmışlar herhalde.Normalde göz yuvaları kap karanlık ağızları dikişle kapatılmış olur bunlar çamurdan yapılmış parmakla üzerine çizgi çekilmiş gibi duruyor.0:39'da öyle bir sahne yaşanmıyor 0:36'da ki gibi olay işlemiyor dövme gibi kollarına çiziyorlardı 0:48'de ki gibi yaratık yok evlerine giren şey kertenkelemsi bir şeydi.1:05 kızın elindeki kamçı bilezik şeklinde altın renginde ve baya bir uzun bu kızın ise kobra tuttuğunu düşünüyorum.Bir trailer'dan bu kadar hata çıkıyorsa bundan bir cacık olmaz keşke yansıtabilseler ama olmamış senaryoyu çiğnemişler.Günümüzde GoT'nin senaryosunu çiğniyorlar buna mı sadık kalacaklar diyor insan.Boşa zaman kaybı izlemeyin izlettirmeyin arkadaşlar.




  • Comic con trailer:

    @Markus Schulz iyi gömmüşsün diziyi
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Ya dizi olduğu için düşük bütçeli olabilirler gidin 100 milyon dolarlık sinema filmi efekti ekleyin demem bekleyemem ama en azından karakterleri doğru seçselermiş.Luke zenci değil mavi gözlü kendileri bunun birde ablası var.Comic-Con yine daha iyi olmuş normal trailer'ından
  • Fazla beğenmedim ben tutacağını sanmıyorum.
  • ABC Family kanalı yayınlıyorsa uzak durmak lazım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergen dizisi is coming
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beşiktaş

    Ergen dizisi is coming

    kanalın adı bile uzak durun diyor, abc family ne yaw, pazar sabah ailecek seyredilcek bir kanal sanıırm, çöp kanal çöp dizi.
  • Dizinin ilk bölümünün 12 Ocak 2016'da yayınlanacağı açıklandı. Dizi toplamda 13 bölümden oluşacak.
  • Dizi ile ilgili yeni bir 2 teaser ve 2 yeni video yayınlanmış. Bkz;

    Teaser 1-



    Teaser 2-



    Videolar

    1-

    2-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenkay KESER -- 5 Kasım 2015; 18:31:24 >




  • İlk bölüm çıktı bakalım nasıl olmuş . Bölüm bitince editlerim

    Edit: Tam bir ergen dizisi olmuş , sevilir popüler olur . Kızlar güzel izleyiciyi ekrana çeker bu dizi . Konusuna gelirsek bilindik klasik bir konusu var , öyle farklı bir konu beklemeyin .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 13 Ocak 2016; 11:57:55 >
  • öncelikle diziyi çok beğendiğimi belirtmek isterim, ben bu dizinin kitaplarını okudum ilk kitabı 5-6 yıl önce okumuştum o kadar sıradan bir konusu yok geniş bir evreni var hikayenin. supernatural, grimm, teen wolf, vampire diaries gibi dizilerden farkı nedir derseniz raziel adlı meleğin yarattığı gölge avcıları gayet özgün bir fikir bence ayrıca hikaye ilerledikçe farklı boyutlara gidecekler,savaşlar falan olucak yani baya güzelleşeceğini düşünüyorum farklı boyut derken başka bir galaksi gibi spoiler olmasın diye fazla bilgi vermek istemiyorum ama bazı arkadaşların merak ettiği şeyler olabilir onlarıda gerekirse spoiler butonunu kullanarak cevaplarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 13 Ocak 2016; 17:05:12 >
  • quote:

    supernatural, grimm, teen wolf, vampire diaries



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 13 Ocak 2016; 17:19:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    buyur hocam ?
  • Birşey yok. dikkatimi çeken bir kısmı alıntıladım. Konuya girenler dizinin izleyici kitlesini görsün istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 13 Ocak 2016; 17:16:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.