Şimdi Ara

Shadow of the Tomb Raider (2018) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
3
Favori
18.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Shadow Of The Tomb Raider için yeni bir güncelleme yayınlandı.Oyun sürümünü 1.0.237.6 a yükselten 6.yama ilk dlc paketi olan The Forge yanısıra co-op modunuda ekliyor.Güncelleme detayları ;

    New content added by purchasing “The Forge” DLC : The Echoes of the Past Side Mission, the Forge of Destiny Challenge Tomb, new skill, new outfits and new weapons.

    Matchmaking & friend invite for the new cooperative gameplay functionality added with the Forge of Destiny Challenge Tomb.

    New Achievements added for the new DLC content.

    New game modes: Score Attack and Time Attack – Replay the challenge tombs you discovered in new challenging ways and get additional rewards.

    You are now able to switch between different audio output settings. This reenables support for Dolby Atmos.

    Many smaller stability and functionality fixes.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evohan

    Tam bir komedi gerçekten birde o youtuberlar abartılı apsürt hareketler yapiyor oynarken, ne oyundaki ciddiyet kalır nede oyunu oynayacak zevk bırakır insanda

    Alıntıları Göster
    Hocam Deponia tam sana göre

    Bu arada türkçe yama çıksa da alsam oyunu...
  • son çıkan 3 Tomb Raider arasından en güzeli hangisi ?
  • Oyunun grafıklerını ben mı pek begenmedım anlamadım.Odyssey bu oyunu barız gecer grafık olarak.
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    2013un üstüne tanımam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jake Lockley

    Bu mesaj silindi.
    Bence kırmaya değecek bir oyun değil olmasada olurmuş boşuna uğraşmışlar.
  • MsSsS M kullanıcısına yanıt
    değip değmemesi değil neye çok istek gelirse ona yöneliyorlar ben son indirdiğim oyunların yorumlarında zibilyon tane SOTTR please mesajı gördüm yani adamların başını nasıl yediler kim bilir?yoksa dediğim gibi kimse uğraşmaz bi 5 6 ay giderdi.iyi oluyor kırsınlar 300 liradan satmasınlar 100 liradan satsınlar o zaman kimse zaten korsanla uğraşmaz.ben son üç oyunu da almış olmak için aldım yoksa 300 lira vermezdim bence de bu parayı hakeden bir oyun değil biraz yüklensem bitecek.işte season pass hesabı bişiler gelir mi diye bekliyoruz.q'ya basa basa dümdüz gidip şak diye bitirmiş mesela bir arkadaş böyle mi olması lazım bu paradaki oyunun?ben bf1 vakit bulup oynayamıyorum ona verdiğim 110 liraya bile acıyorum revolution edition muydu full+full ama sonra normalini 5 eurodan verdiler o bile çokmuş bize.
  • Oyunda çatışma/aksiyon yok resmen parkur/bulmaca oyunu yapmışlar oynarken acayip sıkıldım önceki oyunlarda bunun dengesini çok iyi yapmışlardı.

    Bu arada çoğu ara sahneyide geçemiyorsun oda ayrı sinirimi bozdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MsSsS -- 19 Kasım 2018; 14:57:36 >
  • Shadow Of The Tomb Raider için 8.4 Gb boyutunda yeni bir güncelleme yayınlandı.

    Oyun sürümünü 1.0.214.0 a yükselten yeni güncelleme çok sayıda hata düzeltmesinide barındırıyor.
  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    Amazing. Odyssey'in grafikleri mi geçer Biri çizgi film diğeri sinema. Artık aradaki farkı sen düşün.
  • Diğer seri oyunlarını bitirmiştim.. Lara yine iyi işler yapıyor dün başladım şuan %8 bu arada sinematik harika değil mi ?
  • Bir kaç gün önce bitirdim herşeyden önce çok para harcamışlar oyuna. Grafikler, animasyonlar, sinematik video geçişleri müthiş ayrıca rise of tomb raider da olan aa sorununu da çözmüşler. Bunların dışında oyunda bir akıcılık sorunu var ve bundan dolayıda sıkıcı gelebiliyor. Rise of tomb raider aa sorununa rağmen oynanabilirlik açısından çok daha keyifli bir oyundu aksiyon ve bulmaca dengesi gayet yerindeydi..
  • merhaba..ateşli ok olayını yapamıyorum..tuş kombinasyonu nedir. tşk ler..
  • farenin tekerleğine basılı tutarak yapılıyor.
  • Tomb Raider demek bulmaca demek, aksiyonun fazla olmaması gerekiyor zaten...
  • Oyunu 2 gün önce %100 yaparak bitirdim. Önceki oyunlarıda hep %100 kasmıştım.

    SCache, mural vb. yerlere bakınca, rastgele olarak kilitlenme donma yaşıyorsanız (görevi sonlandır diyerek oyunu kapatmak zorunda kalıyorsunuz) çözümü buldum yabancı bir forumda. Murallere, scachelere ve kilitlenmeye neden olan diğer bazı şeylere etkileşime girmeden önce, oraya waypoint yaptıysanız önce onu kapatın sonra yine maptan filtreleme uygulayarak o öğenin görünümünü kapatın. Tabi böyle uğraşmak zorunda değilsiniz, direkt "e" ye basınca hepsine filtre uygular. Bunu yapmadan oynadığımda donma oluyordu, bunu uygulayınca hiç donma yaşamadım :)

    ayrıca %100 yapıyorsanız, bir haritada herşeyi bulduğunuz halde eksik gösteriyorsa (9 belge var hepsini buldunuz ama 7/9 gösteriyor mesela) oyundan çıkıp tekrar girin düzelir.
  • aynı sorunu ben de yaşıyorum, demek genelmiş..direkt ''e''ye basınca kısmını anlamadım, klavyede ki ''e''tuşu mu?
  • kmserdar kullanıcısına yanıt
    Haritadayken sanırım "e" tuşuna bir yada iki kere başınca gösterilen objeleri kaldırıyor haritadan. Etkileşime girmeden önce bu şekilde yapınca kitlenmiyor. Ayrıca waypoint yaptıysan onu da kaldırman lazım. (mavi işaretliyorsun ya bölgeyi)
  • anladım teşekkürler
  • Shadow Of The Tomb Raider'ın ücretsiz deneme sürümü Steamde indirilmeye sunuldu.Oyunun ilk bölümlerini oynayabileceğiniz bu sürümde eğer oyunu satın alırsanız deneme sürümündeki ilerleme tam sürüme aktarılmış oluyor ve kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.