Şimdi Ara

Shaco jungle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk hangi itemleri almalıyım ganka kaç levelde başlamalıyım jungle temizleme hızı nasıl feral flare mi almalıyım yoksa diğer itemimi(kertenkeleydi sanırım) feral alıcaksam stackmi yapmalıyım yoksa full gank mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaban Alevi alırsan solo baron yapabilirsin 28-30 dakika civarı. Orman keserken kolaylık olur sana ben tavsiye ediyorum Alman'ı . 2. Olarak Q acarsan 2 level gank atıp bir flash çıkarabilirsin kutunu duzgun atarsan kill bile çıkarırsın. Jungle ilk baslarda yavas temizler tek avantaj ilk buffu saniyeler icinde kesmesidir w sayesinde . Ben yaban Alevi çıkarım hep sana da tavsiyem alt itemini al 25 civarı olunca tamamla .
    Full build olarak
    Ebedi Hydra Bot Yaban Alevi Statik(Youmu) koruyucu(qss) gidebilirsin . Dakika 40i geçerse yaban alevini sat
    Edit: Shaco Late gamede düşen bir karakterdir bu yuzden takımınızın Late game i guclu degilse shaco pickleme. Picklersende durmadan gank at trde pink sardı gectim tarayıcı mercek bile alan yok o yuzden cok rahat gank atarsın durmadan gank at . Late gamede de ultin ile cok seri kule ejderha baron alabilirsin. Ayrık ittirip karşı takimi rahatsız et zaten 1ws1 de kesersin cogu kisiyi .
    Not : Ultin ile zamanlamayi dogru ayarlarsan vi syndra karthus zed gibi şampiyonların ultisini engelleyebilirsin . Ayrıca diger bilgi duvarın dibinde ulti basarsan sen duvarın yanina gecersin (flash atmis gibi duşun ) kopyan ise duvarın diger tarafında kalir bu sekilde cok kaçmışligim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbangem -- 21 Ekim 2014; 19:58:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Youmu ebedi sonrası full tank .

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

Yaban Alevi alırsan solo baron yapabilirsin 28-30 dakika civarı. Orman keserken kolaylık olur sana ben tavsiye ediyorum Alman'ı . 2. Olarak Q acarsan 2 level gank atıp bir flash çıkarabilirsin kutunu duzgun atarsan kill bile çıkarırsın. Jungle ilk baslarda yavas temizler tek avantaj ilk buffu saniyeler icinde kesmesidir w sayesinde . Ben yaban Alevi çıkarım hep sana da tavsiyem alt itemini al 25 civarı olunca tamamla .
    Full build olarak
    Ebedi Hydra Bot Yaban Alevi Statik(Youmu) koruyucu(qss) gidebilirsin . Dakika 40i geçerse yaban alevini sat
    Edit: Shaco Late gamede düşen bir karakterdir bu yuzden takımınızın Late game i guclu degilse shaco pickleme. Picklersende durmadan gank at trde pink sardı gectim tarayıcı mercek bile alan yok o yuzden cok rahat gank atarsın durmadan gank at . Late gamede de ultin ile cok seri kule ejderha baron alabilirsin. Ayrık ittirip karşı takimi rahatsız et zaten 1ws1 de kesersin cogu kisiyi .
    Not : Ultin ile zamanlamayi dogru ayarlarsan vi syndra karthus zed gibi şampiyonların ultisini engelleyebilirsin . Ayrıca diger bilgi duvarın dibinde ulti basarsan sen duvarın yanina gecersin (flash atmis gibi duşun ) kopyan ise duvarın diger tarafında kalir bu sekilde cok kaçmışligim var

1 levelde Kutuları kaçıncı saniyeden sonra koymalıyım ?

• Hozeis. kullanıcısına yanıt
    0 58 de başla.

• 0.56 da başla,
  • 0.55.45de başla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kostüm
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tekglow izlemenin yarari dokunabilir.

• Bence shaco early game'de daha etkili bir şampiyon o yüzden ff alıp ormandan çıkmazsan potansiyelini kullanamazsın. O yüzden gank ağırlıklı oyna. Counter-jungle olayını yapmaya çalış özellikle ilk levellerde fb alma potansiyeli en yüksek şampiyon shacodur. Bunun dışında mümkün olduğunca e-jderi kaçırma ultinle beraber rahat kesebilirsin tekbaşına. Ve teamfightlara takımca girmemeye çalışın, sen ayrık ittirme yaparak çok rahat ittirebilir ve hızlıca kule, inhibitör açabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdau -- 21 Ekim 2014; 21:05:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.