Şimdi Ara

shaco jitb ve spell vamp ilişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu shaco nun jitb ları spel vamp olunca her vurduğunda bize can veriyor mu?oyunlarda bir türlü anlayamadım kargaşalarda..

• Vermiyor diye biliyorum. bot oyununda hextech revolver alıp bi denemek çok mu zordu?
  • Hayır gelmiyor zamanında çok ap shaco oynardım gelmezdi ama Two-Shiv Poison ile spell vamp yapabilirsin.AP Shaco jitb e gelen nerften sonra etkisini kaybetti ama hala zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Hayır gelmiyor zamanında çok ap shaco oynardım gelmezdi ama Two-Shiv Poison ile spell vamp yapabilirsin.AP Shaco jitb e gelen nerften sonra etkisini kaybetti ama hala zevkli.

etkisi yok gibi bişey en azından fear saniyesi son lvlde 1.5 filan olmalı yani ya da ad den de az biraz alabilir
  • Ap Shaco hala viable bencehttp://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Shaco_the_Demon_Jester

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Hayır gelmiyor zamanında çok ap shaco oynardım gelmezdi ama Two-Shiv Poison ile spell vamp yapabilirsin.AP Shaco jitb e gelen nerften sonra etkisini kaybetti ama hala zevkli.

etkisi yok gibi bişey en azından fear saniyesi son lvlde 1.5 filan olmalı yani ya da ad den de az biraz alabilir

Jack In The Box:
    Duration lowered to 60 seconds from 90.

Öyle diyorsunda forumda herhangi bir heronun ultisini cd sini 30 saniye arttıklarında ne biçim mesajlar yazılıyor.

edit:
    Base damage reduced to 35/50/65/80/95 from 35/55/75/95/115.
    Ability power ratio reduced to 0.2 from 0.25.
    Activation range reduced to 300 from 350.
    Cast range increased to 425 from 400.

Jitb 5-6 defa nerf yemiş sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 28 Temmuz 2012; 21:58:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Warmong" ve "Turrent" konusu
    12 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.