Şimdi Ara

Sezon 5 Jungle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizce sezon 5 le beraber Jungle a değişiklikler nasıl oldu? Olumlu mu ? olumsuz mu ? Görüşleriniz nelerdir merak ediyorum . Özellikle jungle main arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa güzel bir tartışma olacaktır.



  • Hiçbir şey değişmedi evelynn ile tek pot harcayarak kampları dönüp 2 tane gank atabiliyorum , herşey süper.GJ rito.

    Machete fiyatı daha da artsın potsuz başlayalım sadece udyr ww maho oynansın bence , adamlar biliyo işi ya.
  • item cesitliligi geldi dedik ama su haliyle sadece mor ve mavi olan viable diger ikisi biraz riskli. ozellikle cj itemi cok gereksiz olmus yeni jungler ile cj atamiyorsun zaten nunu falan degilsen canin hep low oluyor early hatta mid game de bile o riski alip cj atabileceksen tamam. bence biraz daha iyi olabilirdi ote yandan itemlerin eklentileri muthis suan icin. onceden mesela lizzard alirdin late te satsammi diye dusunurdun suanki haliyle hicbirini satasin gelmiyor. satamazsinda zaten.

    hero olarak 3 potla baslanabilse eskisi gibi olurdu 2 potla yaptiklari icin sustainer jngler lar patladi bu sezon. Kha zixle ben jungle donemiyorum mesela 2 potu da kullanmama ragmen %40 hp kaliyor gank atmak icin kaldi ki kha nin sustaini de fena degil. keza evelyn falan bitti.

    onu bunu gecelim eskiden de oyleydi ama bu sezon artik jungler rolu ciddi derecede onem kazandi. Hani eskiden jungler her ne kadar zor da olsa herkes oynayabilirdi suan baya bi komplike oldu farm yapicaksin gank aticaksin exp gelmiyor zaten dogru duzgun canavarlardan e kaldi ki birde dragon kontrolu yapacaksin eskiden boyle degildi yani en azindan bilmeyen adam udyr lee falan alip ya farm yapar ya full gank atar birsekilde katki saglardi simdi sadece ciddi anlamda jungler adamlara kaldi jungle.




  • Evelynn ve Rammus bitti diyebiliriz ama diğerleri bence iyi durumda. Sadece 3 kamp dönüp base atıp gelip 4 levelde gank başlamak gerekiyor bazı herolarda. Ben mesela Vi ile base atmadan doublebuff level 3 de yaklaşık full hp gidebiliyorum ganka.
    Kurbağadan başlayıpi maviyi kesip, rede smite atınca baya bir hp kalıyor.
    Level 1 de biraz fazla yardım isteyin ve E açın ki pasif devreye girsin daha az eriyin.

    Lee de level 2 de w açarsanız o da baya rahat orman dönebiliyor.

    Rammus ve Eve'de çok zorlandım onun haricinde çok da kötü değil Khazix de W ile başlanırsa level 4 gibi ganka başlayabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.