Şimdi Ara

Şeytani plan! Kocasını sevgilisine bıçaklattı, cesedini yaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
3
Favori
35.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şeytani plan! Kocasını sevgilisine bıçaklattı, cesedini yaktı
    https://www.haberturk.com/son-dakika-seytani-plan-kocasini-sevgilisine-bicaklatti-cesedini-yakti-haberler-2522473

    13 yıl boyunca emekli maaşını çekti

    Adana'da cinayet dedektifleri, 13 yıl önce çöplükte yakılmış halde bulunan cesedin, karısı ve sevgilisi tarafından 8 yerinden bıçaklanarak öldürüldükten sonra yakılan İbrahim Vural'a ait olduğunu ortaya çıkardı. Cinayet zanlısı sevgililer yakalanırken, kadının, maktul eşinin emekli maaşını da 13 yıl boyunca çekip sevgilisi ile yediği ileri sürüldü.

    Şeytani plan! Kocasını sevgilisine bıçaklattı, cesedini yaktı


    Edinilen bilgiye göre olay, 5 Ekim 2006'da Seyhan ilçesi Hadırlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Fitnat Vural'ın (51) kız kardeşi, ablasını bir gece kulübünde Serdar T. (48) ile tanıştırdı. İbrahim Vural'ın şehir dışında çalıştığını fırsat bilen Fitnat Vural ve Serdar T. sevgili oldu. Bir süre sonra şehir dışından eve gelen İbrahim Vural, eşinin gece dışarı çıkmasından şüphelenerek takibe başladı. İbrahim Vural, Fitnat Vural ve Serdar T.'yı yakalayınca tartışma çıktı. Yeşilyurt Mahallesi'ndeki evine gelen İbrahim Vural, eşini kendisini aldattığı için dövdü.

    8 YERİNDEN BIÇAKLADILAR VE YAKTILAR

    Bunun üzerine Fitnat Vural, Serdar T.'yi arayıp, "Gel beni al, bu adam artık bizim rahat buluşmamıza, dolaşmamıza izin vermez. Sen bunu öldür" dedi. Daha sonra bir otelde buluşan Fitnat Vural ve Serdar T. İbrahim Vural'ı öldürmek için plan yaptı. Eve giden Serdar T. İbrahim Vural ile tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce onu 8 yerinden bıçakladı. Kanlar içinde kalan adam öldü. Vural'ın cesedini önce poşetlere ardından çarşafa saran zanlılar daha sonra cesedi otomobilin arka koltuğuna koydu.

    Şeytani plan! Kocasını sevgilisine bıçaklattı, cesedini yaktı


    KADIN 'YAKALIM', ADAM 'GÖMELİM' DEDİ

    Bu sırada Fitnat Vural ile sevgilisi arasında cesedi yakarak mı yoksa gömerek mi ortadan kaldıracakları konusunda tartışma çıktı. Kadın, cesedin gömülmesi halinde köpeklerin çıkartabileceğini bu nedenle başlarının belaya gireceğini, bu yüzden de yakmaları gerektiğini söyledi. Serdar T. ise, "Hayır yakarsak çok koku ve duman çıkar. Bizi hemen yakalarlar, bence gömelim" dedi ancak kadının dediği üzerine zanlılar cesedi yakmaya karar verdi. Akaryakıt istasyonundan benzin alan Fitnat Vural ile Serdar T. cesedi Hadırlı Mahallesi'nde bulunan bir çöp alanına getirdi. Fitnat Vural, öldürttüğü eşinin üzerine benzin dökerek cesedi yaktı. Bir süre sonra, ortaya çıkan koku ve dumandan korkan şüpheliler olay yerinden kaçtı. Bir çöp toplayıcısının cesedi fark etmesi üzerine bölgeye jandarma ekipleri geldi. Cesedin üzerinde kimlik çıkmaması üzerine ekipler, cinayetin faili meçhul olduğunu kayıtlara geçti. İbrahim Vural'ın cesedi ise kimsesizler mezarlığına defnedildi.

    Şeytani plan! Kocasını sevgilisine bıçaklattı, cesedini yaktı


    ŞEYTANİ BİR PLAN YAPTILAR

    Cinayetin ardından Fitnat Vural ve sevgilisi Serdar T. yakalanmamak için de ayrı bir plan yaptı. Eşi İbrahim Vural'ın Kayseri'de iş bağlantısının olduğunu söyleyen Fitnat Vural, kayıp başvurusunda bulunacağını söyledi. Fitnat Vural Serdar T.'nin Kayseri'ye gitmesini ve oradan kendisini ankesörlü bir telefondan aramasını istedi. Serdar T.'nin Kayseri'den aramasının ardından şüpheli kadın, 8 Ekim 2006'da Kayseri polisine giderek, eşinin kendisini aradığını, eve gelmediğini ve kayıp olduğunu başvurusunu yaptı.

    Polis araştırmaları sonucu İbrahim Vural'ın izine rastlamadı. Bu sırada Fitnat Vural, 2009 ve 2010 yılında tekrar polise giderek, eşinin kendisini aradığını başka bir kadınla yaşamaya başladığını söyledi. Kayseri polisi, İbrahim Vural'ın ikamet adresinin Adana'da olduğunu söyleyerek, dosyayı Adana İl Emniyet Müdürlüğü'ne devretti.

    ADANA POLİSİ ÖZEL EKİP KURDU

    Bunun üzerine Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, özel ekip kurulması ve tozlu raflarda duran faili meçhul cinayetlerin çözülmesi talimatını verdi. Talimat üzerine Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri özel ekip oluşturdu. Bu ekip İbrahim Vural'ın yakınlarını mercek altına alarak aynı zamanda 2006 yılında öldürülen kişileri incelemeye aldı. Jandarma bölgesinde yanmış halde bulunan isimsiz bir cesedin kimsesizler mezarlığına defnedildiğini öğrenen polis, İbrahim Vural'ın annesinden 'DNA' örneği aldı. Mezarın açılması sonucu cesedin İbrahim Vural'a ait olduğu saptandı. Ekipler, bunun üzerine İbrahim Vural'ın eşinin geriye dönük cep telefonu kayıtlarını inceledi. Aynı zamanda Fitnat Vural'ın Serdar T. ile ilişkisi olduğunu da saptandı.

    Şeytani plan! Kocasını sevgilisine bıçaklattı, cesedini yaktı


    5 EKİM'DE ÖLÜ BULUNDU, 8 EKİM'DE KAYIP BAŞVURUSU YAPILDI

    İbrahim Vural'ın 5 Ekim'de öldürüldüğünden emin olan polisler, eşi Fitnat Vural'ın 8 Ekim'de Kayseri'den kayıp başvurusu yaptığını ve daha sonra kendisini eşinin Kayseri'den telefonla aradığını söylediğini dosyadan öğrenip, bu durumun çelişkili olduğunu saptadı. Polis, ayrıca dosyada kadının 2009 ve 2010 yılında kocasıyla telefonda görüştüğüne yönelik başvuruları olduğunu da öğrendi. Fitnat Vural'ın yalan söylediğini anlayan polisler, şüpheli kadını ve sevgilisini gözaltına aldı.

    BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR

    Emniyete getirilen iki sevgili de cinayeti itiraf etti. Kadın, olayı 4 yıl önce ayrıldığı erkek arkadaşı Serdar T. ile birlikte işlediklerini itiraf etti. Fitnat Vural'ın ayrıca eşini sosyal olmadığı için aldattığını, Serdar T.'nin sürekli barlara giderek kendisini eğlendirdiğini ancak eşinin ilişkisini öğrenip kendisini dövünce cinayet olayının yaşandığını söyledi. Kadının, cinayeti kendisinin işlemediğini söylediği ancak sevgilisinin suçu birlikte işlediklerini söylediği, hatta cesedi kadının yaktığını öne sürdüğü öğrenildi.

    13 YIL MAAŞINI ÇEKTİ

    Bu arada, kadının kocasını yaşıyor gibi gösterip emekli maaşını çekip 13 yıl boyunca gece hayatında yediği ortaya çıktı. Polis, şüphelilerin ifadesini aldıktan sonra adliyeye sevk etti. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkartılan zanlılar tutuklandı.







  • daha birkaç hafta önce bir adamı tacizci diye sokakta linç ettiler. sorna ortaya çıktı ki adam masummuş. olay düzmeceymiş, adamı çekemeyen kendi akrabası (ki bu akrabası da bir kadın) adamı bilerek meydana davet etmiş. adam gelince de bu adam kızımı taciz etti diye feryat etmiş. tabii ki etraftaki geri zekalı dallamalar da: "kadın konuşuyor! kadın konuşuyosa dediğini yapmalıyım!" kıroluğu ile hemen galeyana gelip adama saldırmışlar.

    kadınların bi lafları vardır, bir kadının en büyük düşmanı her zaman bir başka kadındır diye. ben de şunu söyleyeyim, bu ülkede erkekler kadınlardan ne çekiyorlarsa aslında işin arka planında erkek milletinin kendi öküzlüğü vardır. günümüzde bizim ülekmizde yetişen şımarık kız oranının diğer ülkelere göre daha yüksek olmasının nedeni de gene türk erkeği.

    iş yerinde bile hiçbir erkeğin yapamayacağı şımarıklıkta konuşan, hiçbir erkeğin yapamayacağı rahatlıkta davranan kadınlar var, ve sırf kadın oldukları için yöneticileri bile SUS LAN diyemiyor. aynı şeyin bir erkek yapacak olsa var ya, ordaki yönetici öyle bir bağırır ki yan binalardan duyulur.

    mesela, toplu taşımada büyüklerden (yaşlılardan falan) azar işiten çooook genç gördünüz hayatınız boyunca, değil mi? peki o azar işiten gençlerden kaçı kız idi kaçı erkek idi? yüzde yüzü erkek idi değil mi? yüzde yüzü değilse de yüzde doksan dokuzu erkektir. özetle, kabul etsek de etmesek de, bu ülkedenin erkekleri kızlara gösteremedikleri tepkileri erkeklere gösteriyolar.

    kadına şiddet diye bir şey de yoktur ayrıca. güçsüze şiddet vardır. bunun kadını erkeği yok.

    şiddet gösteren tarafın da cinsiyeti yok. kadınlar da en az erkekler kadar vahşiler.

    "genelleme yapma senin annen de bir kadın" diyecek kişiler hiç yazmasınlar çünkü bu geçersiz bir cevap olacak.
  • Kaç defa söyleyeceğiz kardeşim, ölen kişi kadın değilse başlık açmayın.Erkeğin haber değeri yoktur bu ülkede.Tutmaz bu başlık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • illa kadın cinayeti mi olcak bütün cinayetler aynıdır.sadce kadın cinayeti olunaca tepki vermekle olmuyor tüm cinayetlerde tepki vermek gerekiyor.ayrımcılığa karşıyım.
  • Kadın cinayeti olsa hemen ayağa kalkardı millet.Kalksın da zaten kadınlarımız öldürülmesin.Ama erkekler ölünce niye kimsenin umrunda değil?Şimdi bu adamın suçu neydi?Aldatılmış bide üzerine öldürülüp sonra da yakılmış.
  • Bu kadın şeytana pabucunu ters giydirir .
  • Lan kadinci feminist erkekler NERDESINIZ ?

    Kadin cinayeti olurken ortalikta kul birakmiyorsunuz erkek cinayeti olunca sesiniz cikmaz ! Lanet olsun boyle cinsiyet ayrimina !
  • Bence ikisinide yakmali kisasa kisas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evlenip melek sandığınız günün birinde şeytan çıkabilir
  • isimleri değiştir erkek karısını yaktı de bak nasıl yer yerinden oynuyor
  • Vay 13 yılda yeni mi çözmüşler olayı, iimiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up up
  • Niye bosanmamis yavsak? Gitmis adami oldurmusler, cus ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 17 Eylül 2019; 11:9:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt
    Faili meçhul tonlarca cinayet var. İstersen EGM Kimsesiz Cesetler yaz gir bak bir sürü var. Bunun için özel ekipler var geçmişten bugüne olayları çözümlüyorlar. O kadar kolay değil ki bu işler. Gelmişmiş ülkelerde dahi yıllar sonra ortaya çıkan cinayetler oluyor.
  • Şerefsiz köpekler !
  • Kanım dondu amumu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buraya pmguardları bekliyoruz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asalak kadın terörü şuna kalıbımı basarım bu adamla zamanında evlenmek isteyen en çok bu kadındı ama bu nankörler daha iyisini buldumu yapmayacağı pislik kalmaz. Bu gibi olaylar cidden bana evlilik denen olayı derin sorgulatıyor bir o kdr da boş gelmeye başlıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 17 Eylül 2019; 16:33:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş ceset fotoğrafını kaldırın yav o ne öyle çok kötü oldum Allah rahmet eylesin çok canice akıl sır ermeyecek bir olay bir insan bu kadar nasıl vahşileşebilir ulan sevmiyorsan boşan defol git niye adamı öldürtüyorsun çok kötü ya
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.