Şimdi Ara

Seyrantepe civarında oturan ya da oraları bilen var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar seyrantepe metro bölgesine doğru taşınmayı düşünüyoruz, evler güzel duruyor 1500 1600 civarına 3+1 dubleks içleri de temiz.

Ama sormak istediğim bazı şeyler var.
    Mesela bu çevrede market,eczane,okul vs. rahat bulunuyor mu? Oturan tipler nasıl, kavga gürültü vs. olan yerler midir buralar?

Bir de siz olsanız avrupa yakasında max 1600 liraya kadar metroya ya da toplu ulaşıma yakın(ben beşiktaşa kardeşim maslak'a gidip gelicek düzenli) nereyi tercih ederdiniz? ( 3+1 olması lazım)

Orijinalden alıntı: Lounge Act

Ben leventteyim kardeşim, 3+1 e 1400 tl kira veriyoruz, metro, kanyon avm, özdilek yürüyerek 10 dakika, bence bakılabilir.

Hocam bulamadık o civarda leventte daire, 1 tane bulduk onun da içi inanılmaz kötüydü :/

quote:

Orijinalden alıntı: Clibretto

Seyrantepe'de otuuyorum neresinden alıcaksınız bilmiyorum tam olarak ama 2 adet ilköğretim ve 1 adet lise mevcut yakınlarda
    hastane inşaatı yapım aşamasında sağlık ocağıda var eczane 4-5 adet var kavga gürültünü olmadığı yermi var ama genellikle sakin biyerdir
    ağırlıklı lojmanlardan dolayı polistir genelde seyrantepe civarı başka bişey sorucaksan yardımcı olurum.

özel mesaj attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilzenci -- 7 Temmuz 2015; 10:32:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maltepe nasıl bir yer?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.