Şimdi Ara

seyir halinde iken bana çarptı yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yol kamerası benim araca aittir. seyir halinde iken araç bana sol arka çamurluktan kapılar ve aynada dahil ön çamurluğa kadar çarparak geçiyor ve bu durum sonucunda %50 kusurlu çıktım ne yapmam gerekiyor?
    video görüntüsündede herşey açık ve tutanağada ekledim bu videoyu lakin sbm den gelen karar %50 %50 çıktı.
    5 iş günü içinde nasıl itiraz edebilirim?
    tecrübelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum...
    https://www.youtube.com/watch?v=X79HrZC2hvM&feature=youtu.be



  • tutanağa her 2 taraf ne yazdı?

    şirketler arası mutabakatla mı sonuçlandı, komisyon mu karar vermiş?
  • damneed D kullanıcısına yanıt
    tutanakta karşı taraf hatalı olduğunu kabul ediyor ve tutanakta benim aracımda yol kamerası olduğunudu yazıp imzaladı...
    kararı benim sigortama dilekçe yazarak itiraz ettim ve videoyu youtube yükledim neden böyle bir sonuç çıktığını sorduğumda ise benim sigortama gönderilen videonun bozuk olduğunu söylediler artık nasıl oluyorsa bende anlamadım dilekçemde link ile birlikte gönderdim ayın 9 unda şu an sbm de mutabakatsızlık olarak çıkıyor bugün kendi şirketimi aradığımda ise bana 3 gün içinde karşı tarafın sigortası anlaşılamazsa yine komisyona gideleceğini söyledi. anlamadığım konu videodanda açıkça belli benim şeridime geçip vuruyor ama %50 her iki tarafa pay ediliyor...
  • xcoskunx X kullanıcısına yanıt
    Karşı tarafın tutanağa ben haksızım yazması önemli değil, olay nasıl oldu ona göre değerlendirme yapılır. Tutanak değerleme komisyonu videoyu izlerse şayet, %100 karşı tarafa kusur verir diye düşünüyorum.

    Şahsi görüşüm ben komisyonda olsaydım karşı tarafa %100 kusur verilmesi yönünde olurdu.

  • Geçmiş olsun sigorta şirketine şikayette bulunmuşsunuz eğer karar değişmez ise tahkime başvurabilirsiniz seyrettiğim kadarı ile yaşlı amcamız sizi solladıktan sonra sürtüyor ben öyle anladım o yüzdende bana göre % 100 siz haklısınız.
    geçmiş olsun.
    saygılarımla...
  • Bu kazada video gerektirmeyecek şekilde karşı tarafın %100 kusurlu olduğu belli, sadece ön tarafınız hasar görmüş olsaydı %50 denilebilme şansı vardı ancak şeridinizdesiniz ve arka çamurluğunuzdan hasar alıyorsunuz. Tutanakta doğru açıklanamadı herhalde durum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorununuz çözüldü mü acaba? Çözülmedi ise yardımcı olabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz araba yüzde yüz kusurlu.Şeridinden çıkıp size çarpıyor.Video incelenirse haklı çıkarsınız.

    Bu arada 5 gün içinde itiraz ancak 2 sigorta şirketi aynı ise oluyor.İtirazı sizin sigorta şirketiniz zaten yapmış olmalı.Sbm de Komisyon oybirliği son durum diyorsa tahkim yolu gözüküyor.Benim de başımda benzer olsy olduğundan biliyorum.

    Sizin ekspere ya da servislere verdiğiniz videolar maalesef tramere ulaştırılmıyor.Burada büyük oranda suç sigorta şirketlerinin.Sigorta şirketlerini ilkin kendi çalışanları ya da anlaşma yaptıkları servisler dolandırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.