Şimdi Ara

Sevilen insanlar nasıl davranırlar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gerek arkadaş ortamında gerek iş ortamında gerekse aile ortamında sevilen kişiler nasıl davranır ? İyilik yapar çok iyidir falan demeyin lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İnsanları önemsemen gerekiyor her birinin birer birey olduğunu ve özel olduklarını hissettirmelisin. Hal hatır soracaksın. Arada bir şeyler ısmarlarsın ya da hediye edersin. En önemlisi de bunları hesapsız kitapsız yapman gerek içinden geldiği için ve içinden geldiği gibi. Ben bu adama şunu şunu yapayım ileride işim düşer ya da aram iyi olsun diye yaparsan olmaz. Ve her türlü ilişkide olduğu gibi kendin gibi davranacaksın kendini olmadığın biri gibi pazarlamaya çalışmayıp samimi davranmalısın. Ve ağzın laf yapacak ama yeri geldiğinde dinlemesini de bileceksin insanı anlatmak istemediği bir şey için darlamamalısın yeri gelince her şeyini paylaşır zaten. Tabi say say bitmez ama şimdilik aklıma bunlar geldi. Çevrem tarafından sevilen birisi olduğumu düşünüyorum ve bunlar yaptıklarımın bir kısmı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu

    İnsanları önemsemen gerekiyor her birinin birer birey olduğunu ve özel olduklarını hissettirmelisin. Hal hatır soracaksın. Arada bir şeyler ısmarlarsın ya da hediye edersin. En önemlisi de bunları hesapsız kitapsız yapman gerek içinden geldiği için ve içinden geldiği gibi. Ben bu adama şunu şunu yapayım ileride işim düşer ya da aram iyi olsun diye yaparsan olmaz. Ve her türlü ilişkide olduğu gibi kendin gibi davranacaksın kendini olmadığın biri gibi pazarlamaya çalışmayıp samimi davranmalısın. Ve ağzın laf yapacak ama yeri geldiğinde dinlemesini de bileceksin insanı anlatmak istemediği bir şey için darlamamalısın yeri gelince her şeyini paylaşır zaten. Tabi say say bitmez ama şimdilik aklıma bunlar geldi. Çevrem tarafından sevilen birisi olduğumu düşünüyorum ve bunlar yaptıklarımın bir kısmı.
    beni özel hissettirir misin canım




  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Hocam demek istediğim herkesin kendi özel gündemi vardır o kişinin gündemini önemsersin ve ona göre halini hatrını sorarsın en basitinden. Ne sevdiğini neye ihtiyacı olduğunu neye ilgi duyduğunu bilip o kişiye hediye alırken rastgele bir şey yerine söylediklerimden alırsan bu da onun sizin gözünüzde kendisinin özel olduğu hissini uyandıracaktır örnekler çoğaltılabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.