Şimdi Ara

ŞEVİK BİLGİSAYARIN ( zeus5769) DİKKATİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Prescott sıfır fan,Celeron 2.4 Northwood ve fanı,Gigabyte GA8-PE667 ve IDE kabloları ile arka USB bağlantı paneli,dış görünüşte bir hasar olmadan elime geçti.Kutuyu güzelce bantlamışsınız ve hepsini konuştuğumuz gibi poşete sararak göndermişsiniz.Teşekkür ederim.Ancak anakart ve işlemciyi test etmek imkanım olmadı.Çünkü konuştuğumuz ve parasını ödediğim 256MB DDR333 Elixir RAM kutudan çıkmadı.Toplam 187 YTL ödemiştim.Anakartın RAM slotları boş.Kutu çok iyi bantlanmış olduğu için yolda düşmüş olamaz.Müjdat Beyle Cumartesi günü telefonda görüştük,durumu izah ettim.Kutuyu kargoya kendisinin verdiğini,fakat paketlemeyi kendisinin yapmadığını o yüzden konuyu ayrıntılı olarak inceleyip bana döneceğini söyledi.Ancak açtığınız topicte 256MB 333MHz RAMin hala satışta olduğunu görüyorum.Gerçi ilanda OEM RAM diye tanımlanmış ama anlaştığımız RAM olabilir düşüncesiyle bu topici açtım.
    Bir firma olduğunuz için kötü niyetli olmadığınızdan,bunun bir paketleme hatasından kaynaklandığından eminim.Bu RAMin yanlışlıkla satılmamasını dilerim.Çünkü piyasada sıfır DDR 333 RAM bulunmuyor.Ve ben bu RAMi aldığım anakarttan başka eski anakartlarda da kullanmak istiyorum.Bana en kısa sürede RAMi iletmenizi ve gönderdiğiniz ürünleri test etmeyi istiyorum.Hernekadar benim bu yanlışlıkla ilgim olmasa da iyi niyet göstergesi olarak göndereceğiniz kargonun yarı ücretini ödemeye de hazırım.Saygılarımla.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Keşke herkes alışveriş esnasında yaşanabilen problemlere sizin kadar yapıcı ve iyi niyetli yaklaşsa...
    Bu davranışınızdan dolayı tebrik ederim...
  • Müjdat Bey az önce beni telefondan aradı ve yanlışlığın düzeltileceğini,yarın sorunla ilgileneceğini söyledi.Kendisine gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkür ederim.

• bende tebrik ediyorum ne kadarda iyi niyetli ve saygılı bir biçimde konuşmuşsunuz helal olsun size diyorum
  • Bence göstermiş olduğun yaklaşım güzel fakat buraya topic açmadan karşı tarafa ulaşsan karşı taraf için daha iyi olurdu diye düşünüyorum
  • Teşekkürler arkadaşlar.Hepimiz temkinli-iyiniyetli ve saygılı olursak pekçok şeyi sorun haline gelmeden çözeceğimize inanıyorum.Donanımhaber en zevkle takip ettiğim forumlardan biri.Bir tane "donanımhaber"imiz var,ona ancak böyle sahip çıkabiliriz bence.
    Burada bir şeyi tekrar vurgulamak istiyorum:
    Bu ilan sadece dikkat çekmek amaçlıydı,amacına da ulaştı.Kesinlikle karalama veya töhmet altında bırakma amaçlı değildir.Sözkonusu satıcı,bir firmadır.Şevik bilgisayarın soruna hassasiyetle eğileceğine eminim.İlk okuyuşta "yine mi şikayet" diye endişelendiren bu topic tatlıya bağlanacaktır.O zaman burada teşekkür yazısı yazacağımı bildiririm.İnsanları ve kurumları eleştirdiğimiz kadar,sorumlu davrandıkları zaman "yüksek sesle teşekkür etmek" de hepimizin borcudur.Olumlu referanslarım devam edecek.Saygılarımla.

• Sevgili sword,herhalde bir ayrıntıyı kaçırmışsınız:
    Satıcı, bir firmadır.Pazar günü kapalıdır.Sorun pazartesi (yarın) çözülecektir.Bu durum bana firmada çalışan bir arkadaş tarafından izah edilmiştir.Zaten bu kişi bana geri dönmedi gibi bir endişem vaya iddiam yoktur.Bu topici açmakta amacım,halen satışta olan 256 MB DDR 333 RAM'in tam olarak benim RAM'im olup olmadığını bilmememden ötürü firma çalışanlarının dikkatini çekmektir.
    Hatta bunu da ikinci paragrafta açıklamıştım.Saygılar.

• mehmet abi 6600GT var satılıksa konusalım ya :)
  • arkadaşımızı üzmedikleri için bizde onlara teşekkür edelim

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet500

Müjdat Bey az önce beni telefondan aradı ve yanlışlığın düzeltileceğini,yarın sorunla ilgileneceğini söyledi.Kendisine gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkür ederim.
  • zeus'u daha dogrusu firmayı baska bir arkadas aracılığı ile tanırım (centerland) ve böyle bir olayın sadece hata olabilceğini söyleyebilirim..

(gerci kimse kimseyi kötülememiş ama savunma ihtiyacı duydum birden)

ayrıca mehmet arkadasımızı da cidden kutluyorum yaklaşımı ve de anlayışı için.. herkes böyle davransa ne kadar güzel olur ve en azından bir kere bile sormdan sövüp saymak çok yanlış bence çünkü herkes yanlış yapabilir..

olayın böyle düzeltilmesi umarım foruma güzel örenk teşkil eder..
    iyi geceler herkese..
  • evet duyarlı bir yaklaşım teşekkürler. zeus arkadaş da zaten iyi birine benziyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.