Şimdi Ara

sevginin iyileştirici gücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birilerini sevmenin iyi geldiğini farkettim.

yaralarımı sarıyor sanki.

o yüzden bundan sonra sevgi insanı olmaya çalışıcam.

bana topla tüfekle gelene dahi gül saçıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  

• Nutec N kullanıcısına yanıt

• Bilinci yükseltmek için çok işe yarar bir yol. : )

• Mobidik kullanıcısına yanıt

öyle mi dersin hocam nerden duydunuz

• Sevginin titreşimi çok yüksek. Bilinç ise sürekli evrimleşen ve gelişen bir şey. Ama kiminde çok yavaş kiminde daha hızlı. Yıllardır okuduğum kitapların bileşkesi bilgiler bunlar. Belli sabit birinin ismini veremeyeceğim.

Bilinç yükseldikçe, iyileştirici etkisi olduğu da doğru. Koşulsuz sevgi düzeyine ulaşan bir bilinç ise çok mesafe katetmiş oluyor. Onun üzerinde ise spiritüel aydınlanma aşaması var. Bu seviyelerde insanların hastalıkları da kalmıyor. Hatta bu seviyeye ulaşanların dünyevi işlerden ya da konulardan kopmaması zor.

Mesela Einstein'ın bilincinin kinesiyolojik ölçüm değeri 499. Bilimle haşır neşir olanlar için en yüksek algı düzeyi bu. Daha yukarısı ise spiritüel algıya geçiş oluyor. Mesela Jung 500 küsurlardaymış diye okumuştum. Koşulsuz sevgi seviyesi 550 değeriydi galiba. Bunlar nadir insanların başaracağı seviyeler. Ama dünya üzerinde tek tük çok daha yüksek seviyeler var.

Ortalama insanın bilinç seviyesi ise 200 'ün çok az üstünde ve bu ortalama yakın zamandaki bir genel bilinç seviyesi yükselişinde gerçekleşmiş. 200 seviye sıfır noktası gibi kabul ediliyor. En yüksek değer ise 1000 ve her 1 birimde 10 kat fark ediyor bilinçteki gelişme. Daha çok ayrıntı var ama şimdilik bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 1 Kasım 2024; 2:40:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testosteron'un önemi.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.