Şimdi Ara

Sevgiliyi saçma sapan şeyler yüzünden kıskanmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bundan kurtulmak istiyorum. üni 2. sınıf öğrencisiyiz ikimizde. aynı bölümdeyiz. 1 seneyi aşkın ciddi bir ilişkimiz var. bana karşı bir hata yapmayacağını biliyorum, ona fazlasıyla güveniyorum.
    çok fazla erkek arkadaşı olmayan birisi. ama bir erkekle (yanımda olsun mesajlaşarak olsun. ama yanımda mesajlaşmıyor sonradan görüyorum) konuştuğunda vs. bende bir değişimler oluyor. instagrama kendi fotoğraflarını attığında erkeklerin beğendiğini görünce bile kıskanıyorum. başkasıyla konuşması, instagram olayı tabiki normal, ona konuşma diyemem. instagram kullanma diyemem böyle bir hakkım yok. ama neden kötü oluyorum anlamıyorum. umursamamak en iyisi mi acaba diye düşünmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisen berg -- 21 Mart 2016; 14:34:51 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Diğer yandan benim de sevgilim yapıyor böyle şeyler. Çok fazla olmasa da arkadaşları var. Belli bir sınırı aşmadıkça konuşsunlar etsinler yani banane. Daha dün bir dizi izliyormuş mesela x adam çok karizmatik dedi, güldüm geçtim. :) Yalan söyleyip arkamdan iş çevirmesinden iyidir.

Ve insan doğası bu sonuçta. Tüm dürüstlüğünüzle yaşayın bunları.

Orijinalden alıntı: themojoradiogang

Dostum kıskançlık dozunda iyidir. Eğer hafiften de hissettirirsen çok hoşuna gider. Belki sen üzülme diye keser bile. :)

Diğer yandan benim de sevgilim yapıyor böyle şeyler. Çok fazla olmasa da arkadaşları var. Belli bir sınırı aşmadıkça konuşsunlar etsinler yani banane. Daha dün bir dizi izliyormuş mesela x adam çok karizmatik dedi, güldüm geçtim. :) Yalan söyleyip arkamdan iş çevirmesinden iyidir.

Ve insan doğası bu sonuçta. Tüm dürüstlüğünüzle yaşayın bunları.

peki bu dediklerim dozunda mı sence. pek fazla karışmıyorum karışınca da bana hak veriyor genelde.
  • gayette ınstagram kullanma diyebilirsin. İliskisi olan bi kızın bu tarz sosyal aglardan uzak durması gerek bana göre .Bu zamana kadar hayatıma kim girdiyse ilk işim tüm sosyal agla facebook dahil baglantısı kesmek oldu , kesmeyinede sokmadım zaten hayatıma sosyal ag fenomenleriyle işim yok .Bu şekilde yapınca Emin ol kafan daha rahat oluyor.

Orijinalden alıntı: Knock Out

gayette ınstagram kullanma diyebilirsin. İliskisi olan bi kızın bu tarz sosyal aglardan uzak durması gerek bana göre .Bu zamana kadar hayatıma kim girdiyse ilk işim tüm sosyal agla facebook dahil baglantısı kesmek oldu , kesmeyinede sokmadım zaten hayatıma sosyal ag fenomenleriyle işim yok .Bu şekilde yapınca Emin ol kafan daha rahat oluyor.

Bu arkadaşa kulak ver. İpleri daha erkenden bırakırsan ilerde çok çektirir kız sana Mecnun olur düşersin çöllere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

gayette ınstagram kullanma diyebilirsin. İliskisi olan bi kızın bu tarz sosyal aglardan uzak durması gerek bana göre .Bu zamana kadar hayatıma kim girdiyse ilk işim tüm sosyal agla facebook dahil baglantısı kesmek oldu , kesmeyinede sokmadım zaten hayatıma sosyal ag fenomenleriyle işim yok .Bu şekilde yapınca Emin ol kafan daha rahat oluyor.

Fenomen diyerek sürekli selfie yada başka türlü kendi fotograflarini paylaşıp erkeklet tarafinfan yüksek begeniler yorumlar alan kişiyi kastettin sanırım. Öyle biri değil ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Güzel bir yorum.
    Yediğini içtiğini gezdiğini ifşa eden kızdan bir b*k olmaz görüşündeyim.Kız dediğin iffetli olucak.Ağır başlı olucak.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.