Şimdi Ara

Sevgiliyeee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Canimdaki her nefes nefesine eklensin, içindeki her heves hayalinde demlensin, gözlerin varligimla renklensin, sen benim yüregimde yasadikça özelsin...

• gel seni evlendirelim, duygusallığı kökünden temizler
  • zuahah
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gargoyle</i>
    <br />gel seni evlendirelim, duygusallığı kökünden temizler
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    heyt tey tey tey halay falan çekeriz peh peh peh
    güzel olur falla :)
    saygılar
  • Yok yaw evlenmek istemem.
    Aşık olmak deli işi ama evlenmek daha da delilik :)
    Hele ki bu devirde
    euheuhe
  • ah be benimde bir sevgilim olsa,kafayı yiyeceğim artık.
  • oluncada kafa yiyon olmayincada pek bir sey fark etmiyor yanii [baris]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abı yok yaaa olmaması daha kotu o guzel duyguları yasıycaksın acısınıda cekıceksın eee hayat kolay degıl
    EN ONEMLISI SENI ÇOOOOK SEVIYORUM
    dıyebılmek varmı daha guzelı
    aıle v.s den baska
  • seni seviyorum demek de denilmekte elbet güzel ama yaa seni seviyorum u kac kişiye kullanıyorsun eger cok kişiyse zaten cümlenin bir anlami yok
  • abi bu ne motor yaw..Ehah.StreetFighters felan...İmzaya uygun değil ama benimkine de benziyor hani :)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by carli</i>
    <br />Canimdaki her nefes nefesine eklensin, içindeki her heves hayalinde demlensin, gözlerin varligimla renklensin, sen benim yüregimde yasadikça özelsin...

[bwlng][bwlng][bwlng][bwlng]

[clps][clps][clps][clps][clps][clps][clps][clps][clps][clps]
  • Xeo dostum hosuma gitti yeni aldim super alet zati hep bir ducati sahibi olmak isterdim...
  • usta bırak olunca daha bi beter bisürü şeyi hatırlamak zorundasın doğumgünü vs vs sona bilgisayardan da ödün vermen gerekiyor ki bana göre değil benim hatunla paso bu yüzden tartışıyoruz.tam bişi yapıyorum mouse u elliyor monitörü kapatıyor bi yere gidelim hay allam yahu bak şimdi tatile gitti ooohhhh paso bilgisayar nihohhohohooohahaaaaaa yaşasınnn[krl]
  • 3 yıldır hatunumla iş güç yüzünden bir araya gelemiyoruz..O İstanbul'da çalışıyor ben burada olmuyor..Bİrimizin istifa etmesi lazım yemiyor :) Keşke burada olsa da monitorü kapatsa , mouse u ellese..

Ya da monitorü kapatsın diye ben oraya mı taşınsam
  • Hatunlar için hayatını değiştirmeye kesinlikle değmiyor bence.
    BelkiUfak tefek ödünler verilebilir. Ama kesinlikle hatun için şehir değiştirmeni tavsiye etmem.
    Bu konuda tecrübe sahibi olduğuma inanabilirsin. İnan değmiyor...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by carli</i>
    <br />Hatunlar için hayatını değiştirmeye kesinlikle değmiyor bence.
    BelkiUfak tefek ödünler verilebilir. Ama kesinlikle hatun için şehir değiştirmeni tavsiye etmem.
    Bu konuda tecrübe sahibi olduğuma inanabilirsin. İnan değmiyor...

Şuan için başka çare yok gibi..
  • 3 yıl önce bende senin gibi düşünüyordum.
    İstanbula yerleşmemin tek sebebi idi.
    Şimdi ise salaklığıma güliyorum
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by JeremY</i>
    <br />3 yıldır hatunumla iş güç yüzünden bir araya gelemiyoruz..O İstanbul'da çalışıyor ben burada olmuyor..Bİrimizin istifa etmesi lazım yemiyor :) Keşke burada olsa da monitorü kapatsa , mouse u ellese..

Ya da monitorü kapatsın diye ben oraya mı taşınsam

ya sen buraya gel ya ben oraya gelmiyim..[:P][:P][:P]
  • kiliclar cekildi,son sozler soylendi ve yine iki kalp istemeye istemeye ayrıldı.
  • vay artık bu eskidende böyleydi
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.