Şimdi Ara

Sevgiliye doğum günü hediyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tarz konular o kadar çok açılıyor ki bende dahil herkez sıkılmıştır eminim ama yardımınıza ihtiyacım var.

1hafta sonra kız arkadaşımın doğum günü hediye olarak bi kolye almayı düşünüyorum fakat nasıl birşey alsam bi türlü karar veremedim. Isminin yazdığı bi kolye çok sıradan ve sade kaçar diye düşünüyorum. Şöyle güzel model önerisi verebilcek yardımcı olabilcek arkadaşlar varmı?

Bütçem 50-60TL arası. Şimdiden teşekkürederim

Şöyle melek tarzı bi kolye uygun olabilir diye düşünüyorum yalnız civarımdaki birkaç gümüşçüye baktım bu tarz bişey bulamadım. Böyle birşeyi istanbul içi elden nerelerden alabilirim ki.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRuRvRvqCA1Snli6yjhVsrx2trPYS__JWDZ95oxM_e4sIzwo42Jcw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsychoticInfIuence -- 7 Eylül 2012; 14:17:32 >

Orijinalden alıntı: burak451905

kar tanesi al

Seçeneklerimin arasına koydum bunu güzelmiş, başka güzel öneriler çıkıcağına eminim

• Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası melek bana biraz kaba geldi,ama kartanesi hoşuma gitti.Bu ara genelde küçük narin kolyeler moda.
    Şurdaki sonsuzluk modellerini incele,bu ara çok popüler zaten.Bende de yüzüğü var anlamlı buluyorum,uğur böcekli,nazar boncuklu ve kalpli gibi olanlar güzel bence http://www.sosyetikmoda.com/sonsuzluk-kolye-modelleri/
    Daha Fazla Göster
  • @G3NJUR0 , genelde her tarz müzik dinliyor hani o tarz bi hediye olmaz. Günlük hayatta ise kendisi çalışıyor haftasonlarıda beraberiz işte onun haricinde aklıma gelen bişey olmadı benim.

@nazli35 , kendisine arada meleğim diye hitap ediyorum hani bu şekil melekli bi kolye hoşuna gider diye düşünmüştüm ama sonsuzluk kolyeside hoşuma gitti. Resimlerin hepsini telefonuma alıyorum bugün tekrardan gümüşçülere bi araştırmaya çıkayım benzeri birşeyler bulabilcekmiyim acaba.

Yardımlarınız için teşekkürler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.