< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 4 Mayıs 2025; 0:27:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sevgilisi olmayan genç nesillere tavsiyem

-
-
Sosyal hayat genel olarak çok zor
İletişim
Sohbet
Konuşma
Etkinlik
Gezme
Eğlenme
Vs vs
Yorucu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz katılıyorum ne diyim ama ilişki başladı mı da asıl yorucu kısım orası oluyo ne bilim.
-
Şöyle bir düzeltme yapayım.
"Ben kadınlardan üstünüm" diye gezen birine kimse saygı duymaz, saygı duymadığı kişiye de kimse bakmaz. Yıl olmuş 2025, bu tür ilkel düşünceler cehaletin dışa yansıması olarak görülüyor.
-
Üstünüz ama üstünüm diyip karşındaki kadını eziklersen senin dediğin geçerli.
Hayatın gerçeği ve günümüz dünyasının gerçeği bu yönde ister ilkel gelir ister modern.Ben gerçekliğe bakarım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kimse kimseden üstün de değil, kimse kimsenin altında da değil. Karşındakini kendinle aynı seviyede görmediğin bir ilişkide de mutlu olman da mümkün değil.
Bu ilkel düşüncelerden kısa süre içinde kurtulmanı dilerim.
-
Kendiliğinden oluverir;
Misal ofise teslimat gerçekleştiren kurye kız ofis kapısına en yakın ben oturduğum için evrakları bana verir daima, zamanla gide-gele kendiliğinden muhabbeti açtı; "Herkes çalışırken mutlaka birşeyler içerken seni ne zaman görsem hiç birşey içmiyorsun" derdi.
Gide-gele muhabbeti artık yurt dışı gezileri ve film tavsiyelerine çevirdik.
Arkidişler "Abi kız resmen sana iş atıyor beni kahve içmeye davet et diyor açık açık, ama sen soğuk davranıyorsun" diyorlar...
-
Dediğim gibi icraat lazım işte kız seni kahve içmeye davet etmez çok yakışıklı değilsen.
Bizim erkek milleti en ufak normal bir gülümsemeyi merhaba demeyi kız bana iş attı diye kafada kurduklarından bizim ülkedeki kızlar sıcakkanlı olmaz.
İlk önce kızdan hoşlanıyormusun ilişki kurmak ister misin bunu netleştir.
Sonra kız senden gerçekten hoşlanıyormu bunu anlaman lazım.Nasıl anlarsın kız seni dikkatli dinliyorsa,arada senle göz teması kuruyorsa ve saçlarıyla oynuyorsa seninle ilgileniyordur.
Basit bir şekilde ilk başta kahve içmeye davet edersin.Buluşmada kızın kafa yapısını öğrenirsin zaten.Ortak ilgi alanlarınızda varsa gerisi gelir.Kıza karşı nezaketli,centilmen ve iyi bir dinleyici ol sözünü kesme...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 4 Mayıs 2025; 13:8:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kırmızı reçeteli ilaç kullananlar
- ahsen isminin yanına yakışan isimler
- 1. kalite çakma ayakkabı nereden alınır
- misol 50 mg kullananlar yorumlar
- galata kulesi'ne nasıl gidilir marmaray
- büyük indirim günleri ne zaman
- sodyum iyon batarya
- ets 2 türkiye haritası
- en ilginç rekorlar
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X