Şimdi Ara

Sevgilisi olmayan genç nesillere tavsiyem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızlardan adım atmasını beklemeyin.Onlar çok yakışıklı değilseniz size adım atmayacaklar.Avrupada kızlar teklif ediyor kanka lafıda dediğim gibi çok yakışıklı değilseniz doğru değil.

Hiçbirşey yapmayıp kendiliğinden onların gelmesini bekliyorsanız kız arkadaşınız olmaz.Bir süre sonra bu durum psikolojinizi ve zihninizi bozar.Bu kafada olan bir sürü eleman kendine ve çevresine zarar veriyor.

Bu çok detaylı bir mevzuda kısaca yazıyorum burada.Ben yıkığım ben eziğim dersen bir loser olarak hayatına devam edersin.Olum biz kadınlardan üstün canlılarız.Biraz kendinize güvenin,bu dünyaya bir kere geliyorsunuz.Kendinize değer verin,erkeksiniz cesur olun.Civarınızda negatif enerji veren loser insanları tutmayın.Bir kere red edilirsin iki kere red elirsin sonra bir ilişkiye başlarsın.Bu dediklerinin ne kadar doğru olduğunu anlarsın.Siz değerlisiniz sizi reddeden kendi kaybeder.Sizin kaybınız olmaz dünyada milyarca kadın var.

Bu yazdıklarımı okumadan,düşünmeden ben eziğim yazanlara yapacak birşey yok.Onlar bu kafayla bir halt olmaz zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 4 Mayıs 2025; 0:27:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sosyal hayat genel olarak çok zor
    İletişim
    Sohbet
    Konuşma
    Etkinlik
    Gezme
    Eğlenme
    Vs vs
    Yorucu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz katılıyorum ne diyim ama ilişki başladı mı da asıl yorucu kısım orası oluyo ne bilim.

• Şöyle bir düzeltme yapayım.

"Ben kadınlardan üstünüm" diye gezen birine kimse saygı duymaz, saygı duymadığı kişiye de kimse bakmaz. Yıl olmuş 2025, bu tür ilkel düşünceler cehaletin dışa yansıması olarak görülüyor.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Üstünüz ama üstünüm diyip karşındaki kadını eziklersen senin dediğin geçerli.

Hayatın gerçeği ve günümüz dünyasının gerçeği bu yönde ister ilkel gelir ister modern.Ben gerçekliğe bakarım...

• Ua-87 kullanıcısına yanıt

Kimse kimseden üstün de değil, kimse kimsenin altında da değil. Karşındakini kendinle aynı seviyede görmediğin bir ilişkide de mutlu olman da mümkün değil.

Bu ilkel düşüncelerden kısa süre içinde kurtulmanı dilerim.

• Kendiliğinden oluverir;

Misal ofise teslimat gerçekleştiren kurye kız ofis kapısına en yakın ben oturduğum için evrakları bana verir daima, zamanla gide-gele kendiliğinden muhabbeti açtı; "Herkes çalışırken mutlaka birşeyler içerken seni ne zaman görsem hiç birşey içmiyorsun" derdi.

Gide-gele muhabbeti artık yurt dışı gezileri ve film tavsiyelerine çevirdik.

Arkidişler "Abi kız resmen sana iş atıyor beni kahve içmeye davet et diyor açık açık, ama sen soğuk davranıyorsun" diyorlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi icraat lazım işte kız seni kahve içmeye davet etmez çok yakışıklı değilsen.

Bizim erkek milleti en ufak normal bir gülümsemeyi merhaba demeyi kız bana iş attı diye kafada kurduklarından bizim ülkedeki kızlar sıcakkanlı olmaz.

İlk önce kızdan hoşlanıyormusun ilişki kurmak ister misin bunu netleştir.

Sonra kız senden gerçekten hoşlanıyormu bunu anlaman lazım.Nasıl anlarsın kız seni dikkatli dinliyorsa,arada senle göz teması kuruyorsa ve saçlarıyla oynuyorsa seninle ilgileniyordur.

Basit bir şekilde ilk başta kahve içmeye davet edersin.Buluşmada kızın kafa yapısını öğrenirsin zaten.Ortak ilgi alanlarınızda varsa gerisi gelir.Kıza karşı nezaketli,centilmen ve iyi bir dinleyici ol sözünü kesme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 4 Mayıs 2025; 13:8:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.