Şimdi Ara

sevgiliniz var ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama yine de bırakamıyosunuz

cinsellik de yok arada. ama bitirmeye geldi mi o da bitiremiyor sen de

devam edermisiniz bu ilişkiye. zorlar mısınız yani. yoksa bize başka kızmı yok diyerek ilk kavgada postalarmısınız

kızın hareketlerine saygı duyarmısınız

• Sürekli tartışıyorsun üstüne cinsellik yok. Normal kız arkadaştan ne farkı kaldı verirdim yolu gider
  • Bana zarar veren neyse onu ortadan kaldırırım gelecek odaklı bir karar veririm anlık değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karthusnowulti

Bana zarar veren neyse onu ortadan kaldırırım gelecek odaklı bir karar veririm anlık değil.

hocam kızla güzel tatlı şeyler yaşadınız. birbirinizi seviyosunuz. kızın sevgisinden eminsin

ama haftada bir ciddi tartışma oluyor. tartışma sonunda tatlıya bağlanıyor her şey ama tartışırken deli oluyosun resmen. ertesi gün de hiçbişey olmamış gibi devam ediyosun ilişkiye

nereye kadar böyle gider bu

bu kadar tartışmak normalmi anlamıyorum

ayrıl desen , o da kolay değil. ayrılma desen , zorlamı devam ediyor ilişki diye soruyor insan kendine ne yapmam gerek bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koliba Rha

Sürekli tartışıyorsun üstüne cinsellik yok. Normal kız arkadaştan ne farkı kaldı verirdim yolu gider

hocam cinsellik konusunda kızı anlayabilirim ama tartışmalar deli ediyor insanı. sonra diyorum kendime neden beraberim ben bu kızla hala ,zorlamı sürdürüyorum bu ilişkiyi. belki de çoktan bitmesi gerekiyodu vs.

bunu nasıl anlayabilirim. ilişkiyi sürdür desen kavgalar devam edecek , inancım kalmadı sanki herşeyin düzeleceğine. sürdüremiyorum işte deli ediyor.. ayrıl desen , o zaten başlı başına dert. nasıl terk ederim sevgilimi..o kadar tatlı bakıyo ki. çok güzel anılarımız var. ne bileyim ya of
  • Postala.Eğer postalmazsan ilerde çok pişman olacaksın. Ddeiğimi yapmayacaksın zaten yazdıklarından belli oluyor ayrılmayacağın.Bu dediğimi unutma forumda biri demişti dersin
  • Yha gazozu daya geç.böyle böyle gider de ayrilirsiniz ilerde.ona pek çok barzo talip olur yolunu bulur geçer de olan sana olur diğer fırsatları kaçırmış olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: shuskhun

Postala.Eğer postalmazsan ilerde çok pişman olacaksın. Ddeiğimi yapmayacaksın zaten yazdıklarından belli oluyor ayrılmayacağın.Bu dediğimi unutma forumda biri demişti dersin

neden hocam biraz daha açarmısınız

sorun cinsellikmi sizce , yoksa durmadan tartışmamızmı. ayrılık konusunda haklı olabilirsiniz, ama bu konuları neden açıyorum bilmiyorum. içim rahat etmiyor hocam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insanmodoff

Yha gazozu daya geç.böyle böyle gider de ayrilirsiniz ilerde.ona pek çok barzo talip olur yolunu bulur geçer de olan sana olur diğer fırsatları kaçırmış olursun.

hocam aynen ya, o kadar iyi niyetliyim ki bu iyi niyetimden dolayı bile soğuyor sanki kız benden. gerçekten ne kadar düşünceliyim tahmin edemezsiniz.

ama kız bunun değerini bilmiyor. kızların p** erkek sevme olayına inanmaya başladım. ulan ben sert biri olsam , kıza her gün bağırsam çağırsam , ayrılıkla tehdit etsem vs. kral ben olurdum. kendi gelip cinsellik yaşamak isterdi. yemin ediyorum böyle düşünüyorum ya. ne yapmam lazım abi benim ? neden bu kızlar böyle ?
  • Gerçekten sevdiğin biriyse bırakma.

• Çok yolun var çok

• Kıza gereğinden fazla değer vererek bağlanmışsın. Kızların dün söyledikleriyle yarınları farklıdır. Kendimden tecrübe edindim önceki gün seni çok seviyorum deyip ertesi gün ayrılalım...

Bu şekilde devam edersen kız bıraktığında çok fena depresyona girersin. Hiçbir şekilde sevdiğinden emin olma hep kuşkucu ol birgün bırakacakmış gibi de hazırlıklı ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 7 Şubat 2018; 22:39:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon.

Kıza gereğinden fazla değer vererek bağlanmışsın. Kızların dün söyledikleriyle yarınları farklıdır. Kendimden tecrübe edindim önceki gün seni çok seviyorum deyip ertesi gün ayrılalım...

Bu şekilde devam edersen kız bıraktığında çok fena depresyona girersin. Hiçbir şekilde sevdiğinden emin olma hep kuşkucu ol birgün bırakacakmış gibi de hazırlıklı ol.

hocam ilişkinin başlarında ayrılık noktasına geldiğimizde depresyona girdim zaten,hatta bi kere ayrılıp ertesi gün barıştık hemen. o zaman her şeyi anladım ben , her şey bir saniyede bitebilir diye. hep kuşku içindeyim

şu an gerçekten iyiyiz ama 1sn sonra bi kavga edip tekrar ayrılmıycağımız belli değil. kız beni ne kadar seviyor bilmiyorum. ama benim emin oldugum bişey var, benim ona verdiğim değer kadar o bana değer vermiyor. bunu bağlanmak olarak algılamayın , normal hoşlanmak , normal aşk bu işte. ama kız, ne bileyim sanki biraz daha rahat. ben onun için neler neler yapıyorum , o ise basit bi tartışmada alttan almayı bile denemiyor mesela. fedakarlık bile beklemiyorum alttan alsın bazen yeter. ama yok. gerçekten bilmiyorum. soruyorum kendime hak ediyor mu bu kız bunları diye.

bu kadar da yerin dibine sokmayayım kızı , onunla çok iyi zaman geçiriyoruz , kıza da güveniyorum ayrıca. ama ya ben fazla ilgi gösteriyorum , ya da kız az ilgi gösteriyor ikisinden biri. iki türlü de sorun var bence. ayrılmak istemiyorum ama tartışma anında anlaşamadığımız zaman ne yapmamız gerekiyor ,gerçekten bilmiyorum. ona göre o haklı , bana göre ben. nolcak şimdi? ayrılık mı , bitti mi. çözümü nedir bu durumun?

• Ayrılırdım ben olsam her gün her gün kavga kafamı şey yapmasın tokatı yapıştırırım yallah Suriye'ye derim

• Cinsellik yoksa gönder gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

quote:

Kıza gereğinden fazla değer vererek bağlanmışsın. Kızların dün söyledikleriyle yarınları farklıdır. Kendimden tecrübe edindim önceki gün seni çok seviyorum deyip ertesi gün ayrılalım...

hocam ilişkinin başlarında ayrılık noktasına geldiğimizde depresyona girdim zaten,hatta bi kere ayrılıp ertesi gün barıştık hemen. o zaman her şeyi anladım ben , her şey bir saniyede bitebilir diye. hep kuşku içindeyim

şu an gerçekten iyiyiz ama 1sn sonra bi kavga edip tekrar ayrılmıycağımız belli değil. kız beni ne kadar seviyor bilmiyorum. ama benim emin oldugum bişey var, benim ona verdiğim değer kadar o bana değer vermiyor. bunu bağlanmak olarak algılamayın , normal hoşlanmak , normal aşk bu işte. ama kız, ne bileyim sanki biraz daha rahat. ben onun için neler neler yapıyorum , o ise basit bi tartışmada alttan almayı bile denemiyor mesela. fedakarlık bile beklemiyorum alttan alsın bazen yeter. ama yok. gerçekten bilmiyorum. soruyorum kendime hak ediyor mu bu kız bunları diye.

bu kadar da yerin dibine sokmayayım kızı , onunla çok iyi zaman geçiriyoruz , kıza da güveniyorum ayrıca. ama ya ben fazla ilgi gösteriyorum , ya da kız az ilgi gösteriyor ikisinden biri. iki türlü de sorun var bence. ayrılmak istemiyorum ama tartışma anında anlaşamadığımız zaman ne yapmamız gerekiyor ,gerçekten bilmiyorum. ona göre o haklı , bana göre ben. nolcak şimdi? ayrılık mı , bitti mi. çözümü nedir bu durumun?

Şuraya kadar anlasin birlikte sorunlarinizi cozun diyecektim

Ancak anladim ki bu mesajindan sonra bence bu iş bitmeli

Benim de sevgilim var cok iyiyiz ve bana cok deger verdigini dusunuyorum ben de ona veriyorum

Her yeni iliski gibi bizde de ilk zamanlar kavgalar cok fazla oluyordu senin gibi alttan aliyordum, bir gun cok kotu olaylar oldu baristik hali altina supurdum sonrasinda da 2 hafta sonra falan cok fena tartistik ve bana baya kotu seyler soylemisti sanirim 1 gun ayrilik yasamis olduk

Sonra barismak icin geldiginde cok sert bir sekilde tum icimdekileri bosalttim neyden rahatsiz oldugumu neyi istemedigimi benim onun sahsi oyuncagi olmadigimi ve bazi konularda dikkat ederek davranmamiz gerektigini ona anlattim

Beni sevdigi icin kaybetmekten ziyade degismeyi ve daha yumusak tercih etti, sen de kiza bir sonrski buyuk kavgada sikintilarini soylrmeli seni kaybetme ihtimaliyle onu sinamalisin

Kendini degistirmemek ugruna sana yol veriyorsa yada seni umursamiyorsa emin ol ki yanlis kisiyle zaman kaybediyorsun

Sevgili oldugum kiz baya kalburustu guzellige sahip yabanci gibi renkli gozlu guzel yuzlu bir kiz teyzeler bile seni ogluma alayim demis benden sonra ktobuste orda burda 2 kere anlatmisti yani talibi cok bana mahkum degil(taliplerin ne kadari benim kalibremde olur orasi ayri mesele sonuc olarak bosta kalacak bir kiz degil) ama sevdigi icin degisiyor seven insan gerekirse fedakarlik yapar iliski fedakarlik isidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 7 Şubat 2018; 23:37:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: OverheadPress

quote:

quote:

Benim de sevgilim var cok iyiyiz ve bana cok deger verdigini dusunuyorum ben de ona veriyorum

Her yeni iliski gibi bizde de ilk zamanlar kavgalar cok fazla oluyordu senin gibi alttan aliyordum, bir gun cok kotu olaylar oldu baristik hali altina supurdum sonrasinda da 2 hafta sonra falan cok fena tartistik ve bana baya kotu seyler soylemisti sanirim 1 gun ayrilik yasamis olduk

Sonra barismak icin geldiginde cok sert bir sekilde tum icimdekileri bosalttim neyden rahatsiz oldugumu neyi istemedigimi benim onun sahsi oyuncagi olmadigimi ve bazi konularda dikkat ederek davranmamiz gerektigini ona anlattim

Beni sevdigi icin kaybetmekten ziyade degismeyi ve daha yumusak tercih etti, sen de kiza bir sonrski buyuk kavgada sikintilarini soylrmeli seni kaybetme ihtimaliyle onu sinamalisin

Kendini degistirmemek ugruna sana yol veriyorsa yada seni umursamiyorsa emin ol ki yanlis kisiyle zaman kaybediyorsun

Sevgili oldugum kiz baya kalburustu guzellige sahip yabanci gibi renkli gozlu guzel yuzlu bir kiz teyzeler bile seni ogluma alayim demis benden sonra ktobuste orda burda 2 kere anlatmisti yani talibi cok bana mahkum degil(taliplerin ne kadari benim kalibremde olur orasi ayri mesele sonuc olarak bosta kalacak bir kiz degil) ama sevdigi icin degisiyor seven insan gerekirse fedakarlik yapar iliski fedakarlik isidir

of be hocam bitirmek de kolay olmuyor işte. keşke yakın bi arkadaşım olsa da anlatsam her şeyi

kızı gerçekten seviyorum , karakter olarak çoğu kızdan üstün görüyorum , çok iyi özellikleri var. iyi bi kız. ama ne bileyim işte , sorun bende mi acaba. kızla daha deminki tartışmamızı anlatayım mesela , kızla biraz tartıştık ve en sonunda kıza, bana benim için yeteri kadar fedakarlık yapmadığını söyledim. bunun gibi bişeydi. o da dediki saçmalama ya neler yaptım farkında değilmisin, seninle konuşmak için dışarı çıkıyorum yurdumdan, donuyorum burada soğuktan falan dedi. sıkıysa sen çık sıcak odandan , öyle konuş bak nasıl oluyo dedi böyle imalı bi şekilde.

dedim tamam ulan. çıkıyorum. aldım montumu gece 12de çıktım dışarı. ev kendi evim yurt falan değil.
    ve kızla 15-20dk boyunca dışarda konuştuk. dedim al , bunu mu büyütüyosun , bu mu fedakarlık anlayışın . ne var bunda dedim. sevgili insanlar için bunlar hiçbişey, ben senin için 1sn bile düşünmedim dışarı çıkarken, yeterki sen ikna ol, sen mutlu ol dedim.

ama hanımefendi öyle düşünmüyo gibi. ya da ben abartıyorum bilmiyorum.

diyorum ki kıza konuşmamız lazım , wpden aç ya da beni ara. kız diyoki bugün zaten 12 saat beraber geçirdik daha ne yazıcaksın diyor, biraz da kendime zaman ayırmam lazım işlerim var falan diyor. iş dediği şey de basit basit şeyler.

ulan dedim , benim sevgilim bana konuşmak istiyorum derse, özellikle dertli bi ses tonuyla , ben hiçbi şekilde düşünmem bile, sabaha kadar konusurum onunla. yeterki o mutlu olsun içi rahat etsin. ama kız bana işim var, yarın konusalım falan diyince deli oluyorum. bide bunu kibarca da söylemiyor , benim sinirlendiğimi görünce atar yapıyor kendime zaman ayıramaz mıyım vs diyerek.

bu mudur abi aşık olmak? sabah bakıyosun gözlerinin içi gülüyor , akşam yazışmak istiyosun aldıgın cevap bu oluyor.
    halbuki ben onun için ne fedakarlıklar yaptım. işte bu yüzden yetmiyor bana. ama belki de ben sıkıyorumdur. kim haklı şimdi burda?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OverheadPress

quote:

quote:

of be hocam bitirmek de kolay olmuyor işte. keşke yakın bi arkadaşım olsa da anlatsam her şeyi

kızı gerçekten seviyorum , karakter olarak çoğu kızdan üstün görüyorum , çok iyi özellikleri var. iyi bi kız. ama ne bileyim işte , sorun bende mi acaba. kızla daha deminki tartışmamızı anlatayım mesela , kızla biraz tartıştık ve en sonunda kıza, bana benim için yeteri kadar fedakarlık yapmadığını söyledim. bunun gibi bişeydi. o da dediki saçmalama ya neler yaptım farkında değilmisin, seninle konuşmak için dışarı çıkıyorum yurdumdan, donuyorum burada soğuktan falan dedi. sıkıysa sen çık sıcak odandan , öyle konuş bak nasıl oluyo dedi böyle imalı bi şekilde.

dedim tamam ulan. çıkıyorum. aldım montumu gece 12de çıktım dışarı. ev kendi evim yurt falan değil.
    ve kızla 15-20dk boyunca dışarda konuştuk. dedim al , bunu mu büyütüyosun , bu mu fedakarlık anlayışın . ne var bunda dedim. sevgili insanlar için bunlar hiçbişey, ben senin için 1sn bile düşünmedim dışarı çıkarken, yeterki sen ikna ol, sen mutlu ol dedim.

ama hanımefendi öyle düşünmüyo gibi. ya da ben abartıyorum bilmiyorum.

diyorum ki kıza konuşmamız lazım , wpden aç ya da beni ara. kız diyoki bugün zaten 12 saat beraber geçirdik daha ne yazıcaksın diyor, biraz da kendime zaman ayırmam lazım işlerim var falan diyor. iş dediği şey de basit basit şeyler.

ulan dedim , benim sevgilim bana konuşmak istiyorum derse, özellikle dertli bi ses tonuyla , ben hiçbi şekilde düşünmem bile, sabaha kadar konusurum onunla. yeterki o mutlu olsun içi rahat etsin. ama kız bana işim var, yarın konusalım falan diyince deli oluyorum. bide bunu kibarca da söylemiyor , benim sinirlendiğimi görünce atar yapıyor kendime zaman ayıramaz mıyım vs diyerek.

bu mudur abi aşık olmak? sabah bakıyosun gözlerinin içi gülüyor , akşam yazışmak istiyosun aldıgın cevap bu oluyor.
    halbuki ben onun için ne fedakarlıklar yaptım. işte bu yüzden yetmiyor bana. ama belki de ben sıkıyorumdur. kim haklı şimdi burda?

Olm bi kızı rahat bırak yapismissin kene gibi kızın senden ayrılmadığina dua et 12 saat birliktesin ve hala arıyor musun utanmadan lan kızın işi gücü var tüm hayatını sana mı adayacak.Sana saygı duymuyorum kız arkadaşına saygı duyuyorum

• @InScienceWeTrust
    hocam bana gerçekten saygı duymuyomusunuz bensize saygı duyuyodum eğer siz bana saygı duymuyosanız bende size saygı duymuyorum
  • quote:

@InScienceWeTrust
    hocam bana gerçekten saygı duymuyomusunuz bensize saygı duyuyodum eğer siz bana saygı duymuyosanız bende size saygı duymuyorum

Hocam şaka yaptım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.