Şimdi Ara

Sevgilinin uzun olması[AYRILDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
3.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite ikinci sınıfım, lise hayatım boyunca bu forumu kullandım ve ilk defa bir sevgilim oldu görüşlerinizi bekliyorum.
    Kız arkadaşım benden 5cm kadar uzun ama ben spor ayakkabı giyiyorum birazcık tabanı yüksek aynı oluyoruz. Benim boy 172. Bugün şakayla karışık bu beni rahatsız ediyor ben hep boyu uzun biriyle birlikte olmak istemiştim dedi. Tabi çaktırmadım bende dalgaya verdim ama açıkcası dokundu bana.
    Kızı çok seviyorum ve birlikte olmak istiyorum, oda beni seviyor o yüzden açık sözlü, her zaman bunu istemiştim açık sözlü olmasını. Boy olayı yüzünden ayrılacak değiliz ama gerçekten aklıma takıldı. 3 aydır birlikteyiz. Beni rahatsız ettiğini söylesem bir daha lafı bile açmaz ama hiç bir şeyi içine atmasını istemiyorum.
    Bana verebileceğiniz bir tavsiye var mı? Kısa boylusun hak ediyorsun yazmazsınız umarım. Sevgiler,

Edit: Kız benden ayrıldı, bu hayatta kimseye bir daha güvenmeyeceğim. Aşk diye bir şey yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak12133 -- 4 Ekim 2017; 1:9:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerasker A kullanıcısına yanıt
    Haklısın

• Daha 3 ay olmuş simdiden vazgeçilmez görüyorsun.Tecrubelerime dayanarak bu iliski cok sürmez ve kız hep uzun boylu istemiş demekki hala gözü dışarda olabilir.Bence ayrıl gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

Daha 3 ay olmuş simdiden vazgeçilmez görüyorsun.Tecrubelerime dayanarak bu iliski cok sürmez ve kız hep uzun boylu istemiş demekki hala gözü dışarda olabilir.Bence ayrıl gitsin

Sevgilinin uzun olması[AYRILDI]
  • GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    Benim için öyle ayrıl gitsin olmuyor hocam, duygusal bağ kurunca unutamıyorum.

• kızlar kendinden uzun boylu erkek ister bu hep böyledir.

sana karşı hep uzun boylu istemiştim falan dediyse yavaştan pişmanlık başlamıştır onda

Edit: Aha ayrılmış, demiştim kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 4 Ekim 2017; 1:26:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kız seni bırakmadan sen onu bırak.

• Bir konu daha vardı galiba gecenlerde orda boy farkı 10cm idi.

• Hocam bu kız sizden uzun birini bulursa sizi bırakır gider.Şimdi siz onu bırakıp gidin yoksa sonra üzülürsünüz.
  • bu kız seni açık ve net bi şekilde sırf boyundan dolayı istemiyor pişman olmaya başlamış bu herkeste olabilecek bişey biriyle sevgili olursun istediğin gibi olmaz gözün hep dışarda olur o kızla sen yavaştan ayrılcanı düşün bu lafı konuşması bile seni aslında istemiyorum istediğim gibi değilsin ama mecburluktan senleyim gibi olmuş yakınlaşmalarınız oluyormu sana nasıl davranıyo
  • Kız başka birini istediğini söylüyor

• 3 aylık nur topu gibi ilişkinde bu durum daha şimdiden sorun olmaya başladıysa ve bu ilişki uzun zaman devam ederse hem kendini hem onu üzersin. Sana sıkıntı veren en ufak şeyleri görmezden gelmeye çalıştığında ilerde daha büyük sorun olarak karşına çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsi manyak bunların -- 20 Eylül 2017; 14:49:26 >
  • kız kaç? ne kadar uzun
  • O ilişki biter birader. Üniversitede 1.70 sevgilisi (çocuk yanımda civciv kalıyor) olan bir kıza yürümüştüm. Kısa süre sonra ayrıldılar ve kızı eve atmıştım kısacık sürede.

Şimdi üniversite bitti anca iş yerine gidip akşamları elimizle takılıyoruz.

• Kisa boylusun hak ediyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Montmartre

O ilişki biter birader. Üniversitede 1.70 sevgilisi (çocuk yanımda civciv kalıyor) olan bir kıza yürümüştüm. Kısa süre sonra ayrıldılar ve kızı eve atmıştım kısacık sürede.

Şimdi üniversite bitti anca iş yerine gidip akşamları elimizle takılıyoruz.

Aman yarabbi bu ne cesaret seni tanımak istiyorum

Lan ben daha sevgilisi olmayan kızlara yürüyemiyorum herife bak. O yanında civciv kalan arkadaşını abisini toplayıp seni evire çevire dövdüredebilirdi. Büyük cesaret. Sonra eline mahkum kalman ironik olmuş.

• Bak kardeşim yaz bir kenara bu mesajı. Ayrılacaksınız üstelik boy farkı sebebiyle. tabi görünür ayrılık sebebi bu olmayabilir. Kendini fazla kaptırma derim üzülürsün. hemde çok.
  • Bi de utanmadan gülerek sevgilisi olan kıza yürümüştüm dicek kadar karakter, haysiyet yoksunu olcak ne yaşıyonuz hayret gerçekten.
  • Sevgili kardeşim önemli olan boy uzunluğu değil, karakterdir.Dünya tarihine bak o kadar kısa adamın o kadar çok kendinden bahsettirdiğine şahit olabilirsin ki boy olayı hikaye, kendine güven, eline düşen işi, kafana koyduğunu yap.Bak bakalım kızlar nasıl koşuyor arkandan..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.