Şimdi Ara

Sevgilime yalan söylediğim için ayrıldık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erkek arkadaşım önceki ilişkisinde aldatılan biri. 4 aydır güzel giden bir ilişkimiz vardı. Bana ara sıra soruyordu sosyal medyadan mesaj atan birileri var mı diye ben de tartışma çıkmasın diye yok diyordum bu iki defa falan oldu. Nasıl girdiyse benim Instagram'a girmiş birinin attığı mesajı görmüş o mesaj atan kişiye zaten sevgilim olduğunu söylemiştim. Bana yalan söyledin kaç defa sordum kimsenin mesaj atmadığını söyledin erkek arkadaşlarınla da ne kadar samimisin öyle falan dedi. Artık ben nasıl güveneceğim sana dedi bitirdi ilişkimizi. Sizce geri döner mi? Biliyorum haksızım bunu da kabul ediyorum onu çok seviyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen bosver iliskiyi bak millet ekmek parasi derdinde karsi komsunun cocugunu polislikten ihrac ettiler antidepresan kullandi diye cocuk kendine sıktı tabancasıyla hastaneye kaldirildi sen nasil bir ulkede yasadiginin farkinda degilsin ask mesk bocek cicek karin doyurmaz o cocugun yerinde olsaydin geleceginin olmadigi bir hayatta yasamak ister miydin ?

• Ne alaka ben de ekmeğimi kazanıyorum çok şükür herkesin derdi kendine Allah rahmet eylesin.

• Hesabına habersizce giriyor bunu dert etmiyorsun da sen aranızda tatsızlık olmasın diye söylediğin şeyden dolayı mı ayrıldınız?

Senin yaptığını herkes yapıyor çünkü var desen boşuna tatsızlık yaşanıyor. Sen engelliyosan yazmıyosan bitmiştir. Asıl senin ayrılman lazım senin kişisel sınırını iznin olmadan aşmış

• Bir kadının sevgilisi varsa ve instagrami hala açıksa bunla takılayım ama üç beş kişiyide instagramdan yedekleyeyim diyordur.bu şartlar altında zaten siz onu bir süre sonra bırakacaksınız o erken davranmış.bende birini bulunca instagramini kapayıp kapamamasina daima bakarim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini ezdirme senin suçun yok bu kadar suçluluk psikolojisine girersen üstüne gelir kendini iyice haklı görür. Tatsızlık çıkmasın diye ufak bir yalan söylemişsin ki yalan bile sayılmaz sanki aldattın da o ortaya çıktı. Kimsenin travmalarının bedelini sen ödemek zorunda değilsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.