Şimdi Ara

sevgilimden benden ayrıldı onu çok seviyorum ama hemen unutmak istiyorum ne yapmam lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün sevgilimden ayrıldım aslında herşey çok iyi gidiyordu ama 2 hafta önce bişey öğrendim kendisinin daha önce 1.5 yıllık bir ilişkisi olmuş bana yalan söylemişti hiç sevgilim olmadı diye benimde olmadı ilk di o... ama bir önceki sevgilisi 6 şubat depreminde (hatayda yaşıyoruz) vefat etmiş... onun ardından piskolojik destek görmüş 6 ay. o öldükten sonra boşluk hissine kapılmış hiç kimseyle olmak istememiş bir kaç kişi kendisine teklif etmiş ama istememiş... sonra işte benle tanıştı kafalarımız çok iyi uyuyordu diye benden hoşlanmış bende ondan hoşlanmıştım... 1 ay flörtleştik sonra sevgili olduk ama o hala eski sevgilisini unutamamıştı... ve aradan zaman geçti 2 hafta önce eski sevgilisi olduğunu öğrendim yalan söylediği için kendimi çok kötü hissetmiştim.. ama geçti sonra bi arkadaşıyla konuşmuş bugün... eski sevgilisi hakkında içini dökmüş sonra baya düşünmüş taşınmış ben napıyorum demiş ve bugün bana yazdi konuşabilirmiyiz diye ayrilmak istiyordu neden dedim ben onu sevdiğim gibi kimseyi sevemiyorum dedi tamam dedim sorun değil (konu dışı ama kendisi çok sıcak-soğuk kızı bazen gereksiz yere çok soğuk yapıyordu ve ben kendisini o kadar seviyodum ki gece bazen akşam kalkıp ona hediye hazırlıyodum onun iyiliği için çok uğraştım ve ara sıra kendisine piskolog olurdum ailesel kötü olaylar yaşıyordu ben kendisini rahatlatıyodum ve işe yarıyordu) neyse dedim sorun değil ben sana yine piskolog olurum sorun değil dedim bu olayı çok normal karşıladım ve sevgilimi düzeltmek için bugün konuştuğu arkadaşıyla konuştum ben onu düzelticem dedim ama oda sen zarar görürsün başka bir erkeği daha çok seviyor diye onun için değer dedim (sevgilim eski exini benden daha çok seviyodu ama ben bunu normal karşılıyodum alttan alıyodum aramız bozulmasın diye çünkü onu çok seviyodum) neyse konumuza dönelim dedim ben seni düzeltirim istiyosan bi kaç ay konuşmayalım sonra ben sana piskolig olurum bi kaç ay sonra hayatımıza devam ederiz dedim istemedi... ilişki istemiyormuş... ve ben ondan ayrılmadan 1 gün öncesi gecesi ona şiir yazmıştım o güzel yeşil gözlerine... neyse ayrıldık görüşürüz dedi... ben hala çok seviyorum kendisini ben istemiyodum ayrılmak kenildisi istedi kendimi kullanılmış gibi hissediyordum bi çöp gibi... ayrıldıktan sonra saçımı 0 a vurdum kötü anlarımda saçımı 0 a vururum heo ama bu sefer cidden kel oldum hiç saçım yok nerdeyse... onu hala seviyorum hiç bırakmam unutmam... ama kalbimde aşk acısı var... hemde aşırı fazla... bi an önce unutmak istiyorum... başka bir erkeğe giderse cidden sinirlenirim... niçin ayrıldın o zaman derim... şimdi napmalıyım çok seviyorum geri dönermi ,tekrar olurmuyuz , unutmammı lazım napıcağımı bilmiyorum keşke tekrar beraber olsak ama ayrılalı daha bi gün olmadı acele etmek istemiyorum... ne yapmam lazım lütfen dayanamıyorum...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 🚬

• isimgerekmez kullanıcısına yanıt
    🥲

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Schopenhauer kadınlar hakkında ne diyordu hocam

Tek dertlerinin beğenilmek güzel olmak arzusu olduğunu

Dünya görüşlerinin dar olduğunu

Kadınlara kapılmamak gerektiğini

Kadın canlılarının hava atmak için her zaman arayış içinde olduğunu söyler

Zihninin çok geniş olmadığını belirtir

Nitekim şu anda estetik kadınlar sayesinde ayakta

Makyaj sektörü öyle

Kadınlar her yaşta güzeldir her kadın güzeldir yeaaa gibi şeylerde schopenhauer ın dediklerini gözden geçirmek gerektiğini söylüyor gibi sanki

( Yasal uyarı bunlar kadınlar hakkında görüşlerim değil schopenhauer abimizin yazdığı şeylerdir )

Feminist biri çıkar uğraşır bizle sonra sevgilimden benden ayrıldı onu çok seviyorum ama hemen unutmak istiyorum ne yapmam lazım... 

Sonuçta feminist bir düzende yaşıyoruz

• Dip not : schopenhauer ağır fuhuşçudur
    Nietzsche de öyle
    Kierkegaard çok dindar olsada
    Nişanlanınca en mutlu olacağım dönem budur ileri gitmeye gerek yok artık mutluluk düşüşe geçecek diye şehir değiştiriyor

sevgilimden benden ayrıldı onu çok seviyorum ama hemen unutmak istiyorum ne yapmam lazım...

• hocam uzun yazıları paragraflara ayırarak yazmanı isterim şahsen okumadım ne yazdığını sadece başlık üzerinden konuşacağım.

birisi seni hayatında 2.plana koyuyorsa yada hayatından çıkardıysa aynısı yap. 2.plana koyan insanları kendin 1.plana koyup üzülme.

• ben seni düzeltirim istiyosan bi kaç ay konuşmayalım sonra ben sana piskolig olurum bi kaç ay sonra hayatımıza devam ederiz dedimsevgilimden benden ayrıldı onu çok seviyorum ama hemen unutmak istiyorum ne yapmam lazım... 

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • farate kullanıcısına yanıt

Ben de aynı yerlerin altını çizmşitim hocam

• psikolojik sorunlar bahane gibi geldi kız sana yol vermiş daha iyilerini bulacak. Artık bu kızdan olmaz ama bir daha bu durumu yaşamamak için daha iyisi olmaya çalış o kadar iyi ol ki daha iyisi varsa zaten gelsin beni yapsın de. Önceki sevgililiği ne kadar sürdü bilmiyorum ama 1 yıldan aşağıysa ve bu şekilde cidden psikolojik tedavi aldım diyorsa ilgi istiyor olma ihtimali yüksek ki böyle bir kızı zaten hayatta hiçbir zaman doyuramazsın bugün olmazsa yarın ayrılacaktınız. Eğer neredeyse 3 4 yıllık sevgililerdi ve sonrasında ölmüş dersen kızın dürüst olma ihtimali olur ama bu yine de seni kendine layık görmediği gerçeğini değiştirmez. Gerçekler acıtır ve ben gerçekleri söylüyorum. Dişi insan sizde onu cezbedecek bir şey görememiş kendinizi geliştirin.

• farate kullanıcısına yanıt
    hangi kitap reis bu bayıldım

• Yaşam bilgeliği üzerine aforizmalar

Arthur schopenhauer

Schopenhauer çok realist arada bazen derin karamsarlığa dalan biri

Belki zekanın bir getirisidir karamsarlık

Tabii zeki ama karamsar olmayanlar var fakat zeki olanların çoğu karamsar gibi

Orta veya avam kesim genelde umutludur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.