Şimdi Ara

Sevgilim Oldu Çok Mutluyum :)))) [ AYRILDIK - 04.12.2019 ] [HAYATA DEVAM] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
548
Cevap
25
Favori
96.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "sosyalistim ama asosyal değilim" seni tanımak isterim yiğidim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi birisiydim -- 20 Ekim 2019; 12:42:0 >
  • Kardeş merakta bırakma bizi boşanmaya kadar güncelle lütfen, hadi selametle.
  • Allah bozmasın yaşam tarzınız gibi çok sadelik ve içtenlikle anlatmışsınız.Okuyunca içim ısındı resmen :).Çevremdeki maddiyat odaklı duygu yoksunu ilişkilerden dolayı soğumuştum bu gönül işlerinden yazdıklarınız benim gibi insanların içine bir parça umut serpmiştir :). Allah tamamına erdirsin hiç bozulmasın sevginiz mutluluğunuz sağlığınız.
  • AYRILIK EDİTİ (04.12.2019): Herkese merhaba.Mutlu bir haber vermek için Edit yapmayı isterdim ama maalesef dün itibariyle evliliğe giden ilişkimiz sona erdi.Neden ayrıldık ?
    Her şey çok ama çok güzel giderken bir anda bir akşam üstü hiçbir şey yokken babası bu evliliğin olamayacağını beni istemediğini eğer ısrarcı olursa evde atacağını ve bana benim aileme hareket ederek söylediğini öğrendim.Çok sinirlendim ve derhal kayınpederin yanına gittim.Neden böyle bir yaptığını sordum.Sabit bir işimin olmadığını temizlik yaparak para kazandığımı aileye uygun olmadığımı ve sırf kızı mutsuz olmasın diye bu zamana kadar ses çıkarmadığını ve kızının peşini bırakmamı söyledi.Kızla özel konuştum hiçbir şekilde olmayacağını anlattı.Yüzüğü ve birkaç eşyayı bana teslim ederek ayrıldık.
    Birkaç kez mesaj attı özür diledi af diledi ama birlikte olamayacağımızı ailesinin her zaman ilk sırada olduğunu yazıp durdu.Tamam hayatından başarılar diye cevap verdim.
    Şu an boşlukta gibiyim.İş yerine ruh gibi geldim.Üzüldüğüm konu ayrılık değil babasının bana işe yaramaz demesi.Aslında haklı da.Namusumla alın terimle para kazanmam onlar için yetmedi.
    Sağlık olsun hayatıma tek devam edeceğim.Konuyu artık editlemem.Çok keyifli başlayan ilişkiyi son editle bitiyorum.
    Hoşça Kalın.




  • Üzdü 😔

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üzülme kardeş, belki böylesi daha hayırlıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kurtarmis uzulme bile.Kardesim o kadar borcun altina girecektin evliyjen bosanmandansa simdiden bitmesi hayirli olmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle insanı zihniyet yapısını allah kahretmesin ya,ulan it kopuk şerefsiz birine mi gitseydi kızı ? Bu insanların düşüncelerine anlam veremiyorum daha napman gerek kardeş ekonomisini bilen alın teriyle para kazanan bi adamsın asıl bu devirde senin gibi birini buldukları için şükretmesi gerekirken yaşadığın şeylere bak ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağlık olsun hocam. Nasip değilmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drumyr kullanıcısına yanıt
    Kaçınılmaz sonu yaşadınız hocam. Bugün olmasaydı yarın...
  • Gecmis olsun hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynı dönemlerde sevgili olup aynı dönemde aynı sebeplerden ayrılmışız. Çok geçmiş olsun.
  • Offff ulan offff şimdi bunun hepsinin şaka olduğunu söylesen el ele yüzlerinizin blurlaştığı bir fotoğraf atsan ne hoş olurdu biliyormusun? Mutlumusunuz şimdi ayrıldık diye post kasanlar alın ayrıldı işte neyse yaşamak çok güzel katlanman gerekecek onu düşünüp de yalnız onu yaşayayım deme sakın yaşını bilmiyorum da bir şekilde bir gün birisi çıkar karşına ve iyi ki dedirttirir umarım sana bahtın açık olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın ve babasının yaptığı çok büyük bir ayıp.Dahası seni mesleğinden ötürü istememeleri de nasıl bir zihniyete sahip olduklarını gösteriyor.Anladığım kadarıyla kıza ciddi ciddi bağlanmışsın ve gerçekten sevmişsin.Kızada 'Hayatında başarılar'' diyerek ilişkiyi sonlandırman olgun ve iyi bir insan olduğunu gösteriyor.Umarım hayat gerçekten sana senin verdiğin değerin aynısını verebilecek bir kız çıkartır ve mutlu bir yuva kurarsın.Daha çok şeyler yazmak isterdim fakat ne yazsam gerçekten bu durumu teselli edebilecek söz yok.Umarım dediğim gibi ilerde çok daha iyi bir kızla güzel bir yuva kurarsın...
  • İyilik yaramaz diye bosuna demiyolar bizim millete.. Gecmis olsun...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Drumyr kullanıcısına yanıt
    Usta moralini bozmayayım ama, bunun nedeni o bahsettiğin şey değil, muhtemelen kıza biraz senden durumu iyi olan birisi görücü geldi ve ondan dolayı kızın babasını işin içine koyup bu şekilde ayırdılar sizi, bak dediğimi unutma 1-2 haftaya kalmaz nişan haberini alırsın. Allah sabır versin kardeşim sana da.
  • Hayırlısı olmuş hocam boş ver Allah gönlüne göre verir inşallah. Düşün bir de evlendiğinizi, bu hakaret ve aşağılamayı babasından her gördüğünde yiyecektin ve kadın da başlayacaktı belli bir süre sonra. Allah gönlünce birini çıkarır karşına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle insanlara alın teri ile namusuyla çalışıp para kazananlar yaranamaz üç kağıtçı olsaydın bu şekilde zengin olsaydın bunu sorgulamazlardı nede olsa paran var haysiyetlimisin vs. onlar için önemli değil belkide.Ne hissetiğini anlıyabiliyorum benzer şeyler başıma geldi ancak hayat devam ediyor herşeyde vardır bir hayır bardağa dolu tarafından bakmak gerekir hayırlısı buymuş senin için inan ki evlensen ileride anası babası kıza böyle böyle yapacaksın dese yine uygulasa daha çok kahrolurdun evet aile atılmaz unutulmaz ama kız arkadaşın gerçekten seni sevse ailesinide kırmayacak şekilde bu yola beraber çıkıyoruz her zorluğa birlikte katlanıcaz ben onu seviyorum evlilik yoluna da laf olsun torba dolsun diye girmedik kararıma saygı duymanızı bekliyorum demesini bilmeliydi.

    Kızın şundan haberi yok herhalde bir başkasıyla da evlense ailesi her zaman yanında olmayacak evet acı gerçek hayat devam ediyor ölümlü dünya her birey ayakta durabilmesini öğrenmeli.Ancak bunun farkında değil sanırım çünkü bu yola kendisi aile kurmak için çıkıyor zamanında kendi anne babası da bu şekilde yola çıktı evlilik sorumluluk isteyen bir oluşum iyi güne de kötü günüde paylaşamayacak insanlar bu yola çıkmasın kusura bakma ama kız arkadaşın bu olgunluğa erişememiş ya da seni annesi babası gibi hor görüp gelecekte sıkıntı yaşamaya gelememiş diğer arkadaşlarında dediği gibi devlet memuru ya da kendi iş yeri olan paralı birini bulur bulmaz evlenecek.

    Hayat acı tecrübelerle dolu kendini salma ve ileride yaşayabileceğin sorunlardan kurtulduğunu düşünmeye bak işine odaklan ve de kendisiyle olan irtibatını tamamen kes ve hiç bir şekilde konuşma özür dileme ile olmuyor bu işler eğer konuşursan durumun daha da kötüye gider ve de saplantılı hale gelirsin herşeyin çaresi sabır 1-2 ay geçince aklına gelmeyecek bile.

    Edit: Ben senin yerinde olsam imkan varsa kpss o olmuyor ise polislik,bekçilik gibi mesleklerin sınavına girip devlet memuru olmaya bakardım o kız eğer kısa sürede biriyle evlenmez ise seni bir süre daha takip edecektir eğer şansın yaver gidip bu kurumlardan birine başladığında nasıl bir anda döndüklerini pişmanlıklarını görme ihtimalin yüksek gibi görünüyor bu seferde sen onları küçümseme şansını elde etmiş olacaksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 4 Aralık 2019; 15:48:8 >




  • BU KONU NİYE TUTTU LAN
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.