Şimdi Ara

Sevgilim Baleye Gitmek İstiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kiz arkadasim bale kursuna gitmek istiyor bana da gel diyor ama delikanliligi cizdirmemek icin gitmiyorum simdi tayt mayt gitmeye gerek yok.Herneyse kiz gitmek istiyor kursa yazilmis sizce ne diyeyim ona ???? Ben gitmesini istemiyorum ama bisey diyemiyorum.Bu arada İzmir de yasiyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Eğer kiloluysanız deyin ki baletler çok zayıf oluyor ben istesem de bale yapamam.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 1 Nisan 2016; 14:02:41 >

Orijinalden alıntı: Amphioxus

Kiz arkadasim bale kursuna gitmek istiyor bana da gel diyor ama delikanliligi cizdirmemek icin gitmiyorum simdi tayt mayt gitmeye gerek yok.Herneyse kiz gitmek istiyor kursa yazilmis sizce ne diyeyim ona ???? Ben gitmesini istemiyorum ama bisey diyemiyorum.Bu arada İzmir de yasiyoruz

ne diyeceğimimi var sevgilin bale kursuna gidecek. karşı çıkma ihtimalin yok hem neden karşı çıkacaksın ki? ne güzel düşünmüş kız. herkesin yapamadığı çok ince bir danstır bale. düşünmeden gönder. ama sana uymaz dostum. haklısın tayt filan.

• quote:

Orijinalden alıntı: erc44

quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus

Kiz arkadasim bale kursuna gitmek istiyor bana da gel diyor ama delikanliligi cizdirmemek icin gitmiyorum simdi tayt mayt gitmeye gerek yok.Herneyse kiz gitmek istiyor kursa yazilmis sizce ne diyeyim ona ???? Ben gitmesini istemiyorum ama bisey diyemiyorum.Bu arada İzmir de yasiyoruz

ne diyeceğimimi var sevgilin bale kursuna gidecek. karşı çıkma ihtimalin yok hem neden karşı çıkacaksın ki? ne güzel düşünmüş kız. herkesin yapamadığı çok ince bir danstır bale. düşünmeden gönder. ama sana uymaz dostum. haklısın tayt filan.

en dogru yorum. bale incelik isteyen bir dans turu. oyle herkes yapamaz da.

• quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

hangi bale Christian Bale Gareth Bale ?

Sevgilim Baleye Gitmek İstiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikaya gitmek istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangi sebeple gitmek istediğine bağlı,

eğer amacı gelmiş geçmiş en iyi balerin olmak, sabah akşam antreman yapıp dans edip bu uğurda kendini geliştirmekse, izin ver gitsin.

ha yok amacı iki kıvraklık kazanıp, kendini daha seksi hissetmekse, yol ver gitsin.

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • Kardeş giderse gitsin. Sadece kızlar var orda. Erkeklerden de zarar gelmez sıkıntı etme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

hangi sebeple gitmek istediğine bağlı,

eğer amacı gelmiş geçmiş en iyi balerin olmak, sabah akşam antreman yapıp dans edip bu uğurda kendini geliştirmekse, izin ver gitsin.

ha yok amacı iki kıvraklık kazanıp, kendini daha seksi hissetmekse, yol ver gitsin.

He insanlar hobi edinmesin senin gibi ot ot yaşasın diye mi?

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

hangi sebeple gitmek istediğine bağlı,

He insanlar hobi edinmesin senin gibi ot ot yaşasın diye mi?

"30 yaşındayım,200 kadınla beraber oldum,ferrari enzom var,ego sahibiyim,zenginim,çok yakışıklıyımKanıt istiyen pm ;) "

Kimin ot ot yaşadığı ortada hacı dayı...

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • Sanatsız kalmış bır mılletın hayat damarlarından bırı kopmuş olur bırak sanata katkıda bulunsun

Zaten 1 2 gün bacakları ağrır bırakır herhalde

BİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİRhttps://www.facebook.com/groups/turkiyekanbankasi/
  • Bale don bale

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.