Şimdi Ara

Sevgili konusu yalvarırım yardım edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kanka sen bu fevri hareketlerinle o kızı daha çok üzersin. Karakterini de zor değiştirirsin. Bunu söylemek istemem ama seni böyle kabul edebilen birini bulmayı düşünebilirsin. Bu fevri saçma sapan hareketlerinle o kızı daha fazla üzmeye değmez. Emin ol max 5 aya her bi halt düzelecek. Ama çabalamadan pes etme. Önce bi dene. Baktın her seferinde ret, tamam dersin, eyvallah dersin, dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız sıkılmış senden.Kullanip kullanip atmis bi kenara.Sen de yalvararak onun egosunu tatmin ediyorsun.Seni yedeklere koymus haberin yok.Yalvarmayi kes ve erkek ol.Gun gelicek o sana yalvaricak sen de suratina bakip kahkaha atacaksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek ki 2 sene 2 ay kiza cektirmissin crktirmissin en sonunda patlamis bence unut gitsin benim arkadasima da ayyynisi gelmisti ama barisirsan bile kiz bu sefer hepten sogumuz olur gene ayrilirsiniz. ve benim de basima geldi ama ben kizin sana yaptigini kiza yaptim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en sabırlı insanın bile sabrı vardır. dolar dolar dolar en sonunda kusar. kızın sabrını bitirmişsin tebrik ederim kendinden bi güzel soğutmayı başarmışsın. kaldıkı kızın babası vefat etmiş. senin ona kol kanat gerip destek olup alttan alman gerekirken bunu kız yapmış.
    neyse sana tavsiyem şudur hatalarından ders çıkaracağını umarak yazıyorum.

    kızı 1 hafta kesinlikle arama yazma.
    1 hafta sonunda sana hiçbişekilde dönmez ise mesaj at nasılsın falan diye günlük konuşma yapar gibi, cevap vermezse ara. bi şekilde ulaş

    1 hafta bekle dememin sebebi ise şuan kızın üstüne gttikçe itici davranmış olursun ama ona süre verdiğin zaman o da seni, o sürede özleyebilir ve arasada konuşsam sesini özledim diye düşünebilir.
    bana kalırsa dediklerinden yola çıkarak sen o kızı haketmiyorsun çünkü huylu huyundan asla vazgeçmez ve kızı üzmelerin samimi oldukça tekrar başlayacaktır.
    senin için hayırlı olan kendine başka birini bulmaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 24 Ağustos 2016; 17:05:11 >




  • Herkese samimi yorumlarından ötürü teşekkür ederim.
  • ota boka kavga çıkarırsan böyle olur kızı şimdi başka eller
  • 10 yıllık ilişkiler 1 günde bitiyor, 2 yıllık nedir ?
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Karaktersizliğin alemi yok.Terbiyeni takın.
  • Benimde sevgilimin babası vefat etmişti. O da uzun bir ilişkiydi. Sebepsiz yere bitirdi gözüm gibi bakmama rağmen. Kızların gerçek yüzünü görürsün yavaş yavaş bu sana tecrübe olsun. Burdan başka kardeşlerim söylüyorum 20-25 yaşın altında aşık oldum diye gezmeyin üzülürsünüz. Daha çocuksunuz sizi üzerler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaguel X

    Karaktersizliğin alemi yok.Terbiyeni takın.

    Karaktersizlik yok gerçekler var
  • Benim de 1.5 yıllık ilişkim var, bazı tavırlarım yüzünden kız ağlıyor haftada bir kere banko. Ama ciddi kavga çıkarmadan ağlatıyorum onu, umarım sonumuz aynı olmaz.
  • Gym Rat kullanıcısına yanıt
    Yapma,benim pişmanlıklarımı yaşama.Bak öyle kesin bitirmiş ki ördüğü duvarı aşmam imkansız hale gelmiş,öyle kalıcı bitirmiş aklında.Vallahi yersin kıçına tekmeyi,hak etmedim diye diyemezsin işte bana olan gibi pişmanlıklarla kalırsın ortada.
  • ozanunal kullanıcısına yanıt
    Bu adamın dediğini yap.

    Unutma çivi çiviyi söker. Ve bir murphy kanunu vardır; bir şeyden vazgeçtiğin zaman sana geri gelir. O yüzden çok takmamaya çalış ama durduk yere umutlanma da. Kendini insanlardan soyutlama, arkadaşlarınla kal. Ben arkadaşlarım sayesinde bu ayrılık acısını atlatıyorum. Bir kız bulursan unutur gidersin onunla ilgili ne varsa at gitsin. Tamam zordur ama bir gece yapman lazım bunu. Kendine bak, değer ver. Senden başkası önemli değil senin hayatında. Bunu unutma sakın.
  • Gym Rat kullanıcısına yanıt
    Sakın sakın sakın yapma böyle bir şey. Zamanla patlama noktasına geliyorlar. Sonra benim gibi kahrolursun. En yakın zamanda yanına git ve onu sevdiğini söylerken sıkı sıkı sarıl. Sevgilinin kıymetini bil. Senin için ağlayan bir kız ise daha çok kıymetini bil. Gereksiz tavırlarından kurtulman lazım acilen!
  • Biz tamamıyla bittik beyler.Sosyal medyadan falanda yavaş yavaş silmeye başladı fotoğrafları vs. Yorumlarınız için sağolsun,benim serüvenim de buraya kadarmış.Herkese iyi forumlar
  • Zaguel X Z kullanıcısına yanıt
    Bir bayan olarak sana tavsiyem; kızı seviyorsan sonuna kadar git peşinden. Bu ayıp birşey değil: sevdiğine sahip çıkmak güzeldir. Defalarca red edileceksin belkide tersleniceksin üzüleceksin ama eğer kız seviyorsa seni elbet dönecek sana çicek felan al ne bileyim özel birşeyler yap. Gönlünü al bir şekilde belki kızın kendi problemleri vardır ondan dolayıda biraz sinirli yada agresif olabilir. Biraz zaman tanı/ sevdigini bırakma ama cok üstüne de gitme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaguel X Z kullanıcısına yanıt
    ah ah şöyle düşünmeyin abi işte. Fotoyu sildi diye seni unuttu mu sanıyon? Unutmamıştır. Bende sevgilimle ayrıldım bir zamanlar. Herşeyi sildi. Ama sonra barıştık. Halen şansın var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni bu yorumlarınızla umutlandırıp bir nebzede olsa gönlüme su serpiyorsunuz.Hepsini silememiş fotoğrafların,2,3 tanesi hala duruyor.Facebookta hiçbirini silmemiş,bizim zaten normalde 2000 e yakın ( ) fotoğrafımız var onları da lap diye silmesi zor olacaktır.En sevdiği çiçek papatya,alsam bir papatya dayansam her neredeyse oraya,bilmiyorum ki.Seni sevmiyorum artık dedi bana dün.Umudum bir artıyor bir alçalıyor ben ne b.k yiyeceğim bilmiyorum affedersiniz.Ve arkadaşlar,gerçekten benden ayrıldığı günden beri kaplan gibi olan ben kediye döndüm,hatalarımın öyle farkında öyle pişmanım ki gelse şimdi bana tekrarlayan kaanın allah belasını versin.
  • Hayatımda kendimi hiç bu kadar zayıf hissetmedim,daha önce 1 senelik bir ilişkinin ayrılığını atlatmıştım ( ayrılma sebebimiz ailesinin katılığı ve görüşmemizin çok zor olması,kafa yapılarımızın uymaması ) ve gerçekten 1 ayda silip attım kızı.Değer vermediğimden değil,anılarımız,fotoğrafımız dahi yoktu onunla.Facebook hariç görüştüğümüz bir ortam,okul hariç bir buluşma yerimiz yoktu.Ama bu kızla istanbulun her yerınde anım var,her yerinde yürümüşlüğümüz,fotoğraf çektirmişliğimiz var.Sayamayacağım kadar çok güzel anlarımız var,annesiyle ailesiyle aram çok iyi mesela.Aslında herşeyi çok iyi inşa etmeyi,insanların güvenini kazanmayı başarmıştım.Tek kötü yanım kötü özelliklerimden bir türlü kurtulamamış olmamdı,ama artık tövbe ettim,bu olay bana öyle bir ders oldu ki.Tekrarlamamamın imkanı yok,tekrar başlasak ya fotoğrafları niye sildin niye öyle ettin hede hödö bile demem asla.Sadece yenilerinin gelmesi için uğraşırım :) Onu çok seviyorum,ve ona karşı olan sevgimden yaşadığımız her kötü şeye rağmen hiç pişman değilim.Eğer gerçekten barışırsak dünyanın en mutlu insanı olacağım.




  • En sevdiği çiçek papatyadır.Bir demet papatya ne kadardır arkadaşlar sıradan bir çiçekçide? Maddi durumum da çok iyi değil ama eğer biraz yumuşarsa ben feda ederim herşeyimi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.