Şimdi Ara

Sevdiğim kıza kitap hediye ettim, ne düşünür ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sevdiğim biri var 10 ay oldu işte aralıkta 11 olucak, her gün konuşuyoruz falan(okulda çok konuşmuyoruz) konu kitaplara geldiğinde merak ettiği bi kitabı söyledi.Aldım ona kitabı 2 gün veremedim 3. gün verdim çok fazla şaşırdı(hatta arkadaşı hiç onu böyle şaşkınken görmemiştim dedi) kitabı senin için aldım dememe rağmen kitap şimdi senin mi benim mi dedi 2 kere.Zaten son 7-8 aydır günde en az 30 kere gözgöze gelmemiz var garanti.

Şimdi kitabı verdim ona anlamış mıdır? Ne düşünür yani kötü mü düşünür ? Yoksa şaşırması falan beni görünce gülmesi günaydın derken falan normal gülüşten farklı bi gülüş daha fazla yani tebessüm değil.Beyler cümlelerde çok hata olabilir bu konuya girince cümlelerim anlaşılmaz hale gelebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dünyada barış doğru değil, acı yada zaman belirtisi yok
    Kırmızı, puantiyeli fular
  • Hocam, kiz-etkek iliskileri konusunda uzman biri segilim fakat sunu rahatlikla soyleyebilirim ki bu acilma sureci uzadikca olay bo*a sariyor. 11. ayin olmus kiza acilamayali. Muhtemelen de acilamayacaksin. Uzgunum ama gercek. Bence yarin git ve onu sevdigini soyle. Belki sonucu senin icin agir olabilir fakat merak insani daha kotu yapiyor. Atlatirsin.

Ayrica sunuda belirteyim. Goz goze gelmeniE cok guvenme. Tamamen ters kose olabilirsin.

Steam: PeerNet

Oo\SKYLINE/oO
  • 11 ay oldu diyosun e yuh be kardeş.

11 ayda 12 tane sevgili değiştiren arkadaşlarım var.

Bu zamana kadar olmamış bundan sonrada olmaz

GALATASARAY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaspar Hauser

Hocam, kiz-etkek iliskileri konusunda uzman biri segilim fakat sunu rahatlikla soyleyebilirim ki bu acilma sureci uzadikca olay bo*a sariyor. 11. ayin olmus kiza acilamayali. Muhtemelen de acilamayacaksin. Uzgunum ama gercek. Bence yarin git ve onu sevdigini soyle. Belki sonucu senin icin agir olabilir fakat merak insani daha kotu yapiyor. Atlatirsin.

Ayrica sunuda belirteyim. Goz goze gelmeniE cok guvenme. Tamamen ters kose olabilirsin.

Güvenmiyorum zaten bilmiyorum acaba 1 ay daha bekleyip tam 1 yıl olunca mı söylesem ? Abi bu olay çok karmaşık ya bilmiyorum baya iyi şeyler oldu şimdiye kadar.Kötü bir şey hiç olmadı bu konuda.Ha bi de çıkayım diye bakmıyorum ben ömür geçirmek istiyorum ona bunu nasıl inandırabilirim.
  • Lise diye tahmin ediyorum? Üniversite ve sonrasında bir kız arkadaşına kitap aldığında sanmam ki şaşırsın böyle, gayet doğal alınabilinir direkt bu "senden hoşlanıyorum" olarak algılanmaz. Ama liseyse dediğim gibi acaba benden hoşlanıyor olabilir mi, diye algılamış olabilir.

Biraz daha bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışabiliriz; yaş, alan, kız ve senin yakınlık durumunuz, sohbet konularınız vs?
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Lise diye tahmin ediyorum? Üniversite ve sonrasında bir kız arkadaşına kitap aldığında sanmam ki şaşırsın böyle, gayet doğal alınabilinir direkt bu "senden hoşlanıyorum" olarak algılanmaz. Ama liseyse dediğim gibi acaba benden hoşlanıyor olabilir mi, diye algılamış olabilir.

Biraz daha bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışabiliriz; yaş, alan, kız ve senin yakınlık durumunuz, sohbet konularınız vs?

Hepsini burda anlatamam bulunduğum yerden arkadaşlar olabilir.Pm'den iletişime geçsek ?
  • Guven vermen gerekir kiza. Ama her seyden cok tedirginsin hocam. Dedigim gibi bence yarin gidip konus. Demesi kolay degil biliyorum fakat eninde sonunda yapman gerekicek veya yapamiycaksin biri gelip kizi avuclarinin icinden alicak. Ha kiz sevdigini belli eder, sevdigini soyler gibi dusuncelere kapilma. Beklersen, cok beklersin.

Orijinalden alıntı: Moruga Scorpion

quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Lise diye tahmin ediyorum? Üniversite ve sonrasında bir kız arkadaşına kitap aldığında sanmam ki şaşırsın böyle, gayet doğal alınabilinir direkt bu "senden hoşlanıyorum" olarak algılanmaz. Ama liseyse dediğim gibi acaba benden hoşlanıyor olabilir mi, diye algılamış olabilir.

Hepsini burda anlatamam bulunduğum yerden arkadaşlar olabilir.Pm'den iletişime geçsek ?

Tabii pm ile bana durumunu anlatırsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışabilirim.

• 11aymi oha olmeden once acil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 28 Kasım 2013; 23:44:57 >

Orijinalden alıntı: Kaspar Hauser

Guven vermen gerekir kiza. Ama her seyden cok tedirginsin hocam. Dedigim gibi bence yarin gidip konus. Demesi kolay degil biliyorum fakat eninde sonunda yapman gerekicek veya yapamiycaksin biri gelip kizi avuclarinin icinden alicak. Ha kiz sevdigini belli eder, sevdigini soyler gibi dusuncelere kapilma. Beklersen, cok beklersin.

Güveni verdim sanırım kardeşim.Ne bileyim en basitinden bi arkadaşımla konuşurken(bu arkadaşımda kız) X(X benim) diğer erkeklerden farklı, dinlemesini konuşmasını biliyor küfür etmiyor demiş, aynı arkadaşıma başka bi zaman X diğer erkekler gibi kızların peşinde değil demiş, mesela sınıfa 2 kız geldi bana onların gelmesinden memnun olmayan erkek bi sen varsın heralde demişti.

Sohbet konularımız genelde ben onun hayatıyla ilgili şeyler öğrenmek için bol bol soru soruyorum, ne bileyim hep güzel gidiyo yani hiç kötü olmuyor.

Gerçi onu sevdiğimi çoktan anlamasını bekliyordum, bana bir keresinde yapmayı en çok sevdiğin şey ne demişti, ben de seninle konuşmak demiştim.Bunun gibi onlarca güzel şey oluyor işte ama ne bileyim.Beyler söyleyin demek kolay ama söylersem onunla konuşma hakkımı da kaybederim.

Ha bu arada aramızda kanka, arkadaş kelimeleri değil iması bile geçmedi.Birbirimize sadece isimlerimizle hitap ediyoruz.

Bi de anlattıklarım çocukça gelebilir lisede olduğum doğru.

• Peki soyle dusun, kiz hayir dese ne kaybediceksin. Tamam zor bir sey ama lisedesin sonucta. Elbette atlatirsin. Ama gecirdigin her zaman aleyhine isler bence. En uygun zamani kestirebilirsin. Yeterki daha fazla uzatmadan konus.

Bundan 1 sene oncesine kadar ayni durumdaydim hocam. Ciddi anlamda ilk defa birine asik olmustum sanirim. Cok cok iyi anlasiyordum kizla. Ama bir turlu seni seviyorum diyenedim. Neden inan bilmiyorum. 11 ay surmemisti benim ki. Araya 3 ay yaz tatili girdi falan okula geldik sanki daha once hic konusmamis 2 insan gibiydik. Bende aslinda suan cok karmasik bir iliski icerisindeyim :D Kisacasi demek istedigim soyle, kiz her ne kadar seni sevsede, beklemez.

Orijinalden alıntı: Moruga Scorpion

Kaybedeceğim şey o işte abi. Benle konuşmayı keser, o kesmese bile ben konuşamam.

Kız seni dost olarak görmeye başlamışsa yandın.Veya sana karşı boş olmasa bile senden hamle gelmeyince umudunu yitirip kendine sevgili arayabilir.
  • Benimde 6 aydır sadece internetten görüştüğüm bir kız var ve beni seviyor ama ben ona sevdiğimi söylemedim yine de gitmiyor zaten gitmesini de istemiyorum bende onu seviyorum. Sevgili olmak istemiyorum. Sevmek için sevgili etiketi yapıştırmaya gerek yok. Sevgili olunca ayrılma ihtimali var o yüzden onu kaybetmekte istemiyorum. Bu yaşlarda sevgili olmamak gerek. Sevgili boş iş. Gönül eğlendirmeden başka bir şey değil. Zaman, para ve stres kaybı. Ayrılacağını bile bile sevgili oluyorlar. Biz dost ile sevgili arasındaki ince çizgideyiz. Onu tanıyorum böylece. Tam kafa dengim kız. Her konuda anlaşıyoruz konuşuyoruz. Kültürlü, yabancı dili olan, akıllı, nerede ne konuşacağını, ne yapacağını bilen tam aradığım ve bir çok kişinin Türkiye'de yok sandığı kız türünden. İleride daha da ileriye gidebilirim ama şu an böyle olmasının daha uygun olacağını düşünüyorum.Çünkü birlikte olacağım kızdan ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Hayırlısı olsun. Hiç sevgilim olmadı bugüne dek. Onunda öylesine bir tane olmuş. Yaşım 17, kız 15.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.