Şimdi Ara

Sessizliğin Gücü: Yeni Philips Silent Star

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sessizliğin Gücü: Yeni Philips Silent Star

     

     SÜPÜRGE İLE TEMİZLİKTE SESSİZLİK DEVRİ

     

     

     

    Üstün Philips teknolojisi ile üretilen Philips SilentStar elektrik süpürgesi minimum ses ile maksimum emiş gücü sağlıyor. Kulaklarınızı rahatsız eden motor sesi olmadan kusursuz temizlik sunan Philips SilentStar temizlikte sessizlik devrini başlatıyor.

     

     

    Elektrik süpürgesi ile temizlik yaparken rahatsız edici yüksek ses Philips SilentStar ile tarih oluyor. Türbülansı azaltan aerodinamik tasarımı ve özel hortumu ile hava sızıntısını engelleyen Philips SilentStar daha az ses ile kusursuz temizlik sunuyor. Titreşimleri en aza indirmek için dizayn edilmiş olan motor süspansiyon sistemi, çift duvarlı haznesi ve yalıtım malzemeleri sayesinde Philips SilentStar, en yüksek emiş gücünde bile çalışırken sadece 70 desibellik ses çıkarıyor. Şık tasarımı ile de dikkat çeken Philips SilentStar temizlik yaparken bağırmaya gerek kalmadan rahatça sohbet edebilmenize imkân tanıyor.

     

    Philips SilentStar sessiz olmasının yanı sıra yüksek emiş gücü sağlayan bir motora sahip; düşük enerji tüketimli özel HD motoruyla 400W''lık yüksek bir emiş gücü sağlıyor. Bu özellik, Philips SilentStar''ın 2000W motor gücüne sahip makinelerle aynı performansı sunmasını ve enerji tasarruf etmesini sağlıyor.

     

     

     




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.