|
2017 yılından beri Logitech m330 mouse kullanıyorum. gayet sessiz. fakat bu modelde kronik bir sorun var sanırım. 7-8 aylık bir kullanımdan sonra tıklamalar bozuluyor sert tıklanmazsa çalışmıyor. 2017'den beri en az 5 defa tekrar satın aldım 2 defa da garanti'den yenisini yolladılar. Gecen gun yine satın aldım. Bu sefer geri donusum ayagına urunde degisiklik yapmışlar. tamamen plastik yapmışlar. plastik kalitesi de eski versiyona göre dusmus. eskiden belli kısımlar kaucuk gibi bi malzemedendi ve bu sayede ele daha guzel bir hissiyat veriyordu. şimdi dandik bir plastik olmus. ayrıca urunun paketlemesini de degistirmisler. onceden şu şekildeydi: ![]() şimdi ise şu şekilde ![]() ayrıca oncesinde urunun ustunde led bir ısık vardı pil seviyesini gosteren. şimdi onu da kaldırmışlar. bi tane olsun marka neden rakip olmuyor ki bunlara? hem tr'de hem yurtdışı sitelerine baktım en çok satan urun logitech m330. bi model ustu olan m650'yi de aldım onda ise daha 29. gunde tıklama sorunu cıkınca iade ettim. yok mudur şu logitech gibi sessiz bir mouse ureten? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 19 Mart 2025; 22:20:11 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler