Şimdi Ara

Ses sorunu ses yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bilgisayarda ses yok winampi aciyorum "Bad DirectSound Driver .Please install proper drivers or select another device in configuration Error code:88780078" diye bir mesaj kutusu cikiyor, Youtube actigimdada hic ses cikmiyor sesi kontrol edemiyorum ses kontrol pencerisini actigimda hicbir ayar yapamiyorum, bu antivirusla bilgisiayarimi aratigimdan sonra oldu bikac ses dosyasini sildim galiba, ama o bi kenara ses suruculerini yeniden yukledim olmuyor ve de sag alt kosede ses ikonu cikmiyor.

• yanlış ses driverını yüklemişsin galiba
  • Bana Kido virüsünün etkileri gibi geldi sorununuz ama sadece sürücü sorunu yaşıyorda olabilirsiniz.Sorununuzun çözümü işletim sisteminizin servisler bölümünde."Windows Ses" isimli servisin çalışmasını durduran bu virüs ses kartınız yokmuş gibi davranıyor.PC nizi yeniden başlattığınızda kimi zaman sorunsuz çalışan ses kartınız bir süre sonra yok olup tüm ses ile ilgili uygulamalarda ses alamıyor ve hata iletileri ile karşılaşıyorsunuz.Durumu kontrol etmek için ;

Başlat>Çalıştır>services.msc

gelen servisler listesinden "Windows Ses" ile başlayan servise gelip özelliklerine bakın.Devre dışı ise aktif hale getirip çalışma şeklini otomatik yapın ve PC nizi restart edin.Sorununuz çözülmez ise yeni sistem kurmanız gerekecek.Çok illet bir virüstür çünkü.

Olaki sorununuz Kido dan kaynaklanmıyorsa anakartınızın tam modelini ve işletim sisteminizi yazın uygun sürücünüzü bulma konusunda yardımcı olmaya çalışalım.

Kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluecry

Bana Kido virüsünün etkileri gibi geldi sorununuz ama sadece sürücü sorunu yaşıyorda olabilirsiniz.Sorununuzun çözümü işletim sisteminizin servisler bölümünde."Windows Ses" isimli servisin çalışmasını durduran bu virüs ses kartınız yokmuş gibi davranıyor.PC nizi yeniden başlattığınızda kimi zaman sorunsuz çalışan ses kartınız bir süre sonra yok olup tüm ses ile ilgili uygulamalarda ses alamıyor ve hata iletileri ile karşılaşıyorsunuz.Durumu kontrol etmek için ;

Başlat>Çalıştır>services.msc

gelen servisler listesinden "Windows Ses" ile başlayan servise gelip özelliklerine bakın.Devre dışı ise aktif hale getirip çalışma şeklini otomatik yapın ve PC nizi restart edin.Sorununuz çözülmez ise yeni sistem kurmanız gerekecek.Çok illet bir virüstür çünkü.

Olaki sorununuz Kido dan kaynaklanmıyorsa anakartınızın tam modelini ve işletim sisteminizi yazın uygun sürücünüzü bulma konusunda yardımcı olmaya çalışalım.

Kolay gelsin...

Seni Allah sevdiğine kavuştursun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.