Bildirim
Ses sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Belki çok basit ama uygulamalara girince sol tarftan + düğmesine basarak sesi açmayı dene. -
tepki vermiyor , o küçük kutular çıkmıyor hiç bi şekilde , kulaklık takınca geliyor anca kulaklık takınca seste hiçbi sorun yok -
up -
up -
up -
up sanırım alt giriş ile ilgili bi sorun ama nasıl düzelcek up -
quote:
Orijinalden alıntı: Z-Gear
up sanırım alt giriş ile ilgili bi sorun ama nasıl düzelcek up
Dostum ayarlar - sesler de düğmelerle değiştir açık mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Knocknight
quote:
Dostum ayarlar - sesler de düğmelerle değiştir açık mı ?
evet ordayken zil sesi duyuluyo , telefon dock moduna girmiş ve çıkmıyo halledemedim bi türlü -
quote:
doğru tespit, kablo girişinde sorun var oraya hoparlör gibi bir aygıt takalıymış gibi davranıyor. Aynı sorunu girişi iğne ile temizleyerek içinden öbek öbek toz çıkararak düzeltmiştik bi ara :) dikkatlice denemeni tavsiye ederim. -
quote:
Alt girişi elektrikli süpürge ile bir çektir, orada toz ile oluşan pislikler gitsin belki düzelir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lodge314
quote:
doğru tespit, kablo girişinde sorun var oraya hoparlör gibi bir aygıt takalıymış gibi davranıyor. Aynı sorunu girişi iğne ile temizleyerek içinden öbek öbek toz çıkararak düzeltmiştik bi ara :) dikkatlice denemeni tavsiye ederim.
Bayada temiz aslında kesin minicik bişi var ... elektrikli süpürge denicem az sonra -
quote:
quote:
quote:
doğru tespit, kablo girişinde sorun var oraya hoparlör gibi bir aygıt takalıymış gibi davranıyor. Aynı sorunu girişi iğne ile temizleyerek içinden öbek öbek toz çıkararak düzeltmiştik bi ara :) dikkatlice denemeni tavsiye ederim.
Bayada temiz aslında kesin minicik bişi var ... elektrikli süpürge denicem az sonra
Süpürgenin boru kısmını cihazın altına tam yapıştırma ki fazla kuvvetli çektiğinden zarar vermesin artı araya varsa kağıt peçete koy hem içinden bişey çıkarsa yakalamış ve görmüş olursun hemde basıncı azaltırsın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: step-team
quote:
quote:
quote:
Bayada temiz aslında kesin minicik bişi var ... elektrikli süpürge denicem az sonra
Süpürgenin boru kısmını cihazın altına tam yapıştırma ki fazla kuvvetli çektiğinden zarar vermesin artı araya varsa kağıt peçete koy hem içinden bişey çıkarsa yakalamış ve görmüş olursun hemde basıncı azaltırsın.
eski taktik kadın çorabı koyucam önüne haydi bismillah :D
-
işe yaramadı ... kesin çin malı şarj yüzünden oldu bozdu aletin altını .. usb algılıyor hatasız ama ben bunu anlamıyorum , telefoncuya götürsemmi ki cihaz isveçten geldi garantisi yok -
up -
Sizin yapabileceğiniz bir şey olduğunu düşünmüyorum, servis veya anlayan birine göstermeniz daha çözümcü bir yol olacaktır.. -
Orasını değişirlerse kaç lira tutar .. umarım değişmek zorunda kalmazlar -
Su ile temas etti mi dock girişi? dock girişini diş fırçası işe fırçalayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mulsanne -- 25 Ekim 2012; 13:23:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mulsanne
Su ile temas etti mi dock girişi? dock girişini diş fırçası işe fırçalayın
yok temas yok, diş fırçası ile saatlerce yaptım hiç bişi olmadı
Benzer içerikler
- iphone ahize testi
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- iphone 13 ses açma tuşu yumuşadı
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- iki iphone birbirine aktarma
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi powerbank markaları
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X