Şimdi Ara

Ses sitemi konusunda Yardımcı olabilirim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
6
Favori
54.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BrAsSs

    quote:

    Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

    Selamlar. Hocam 2 teyp arasında kaldım, acaba hangisini önerirsiniz, ayrıca aracıma 1-2 ay içinde orta düzey bir ses sistemide bağlamayı düşünüyorum. Sizce hangi teypin özellikleri daha iyi?

    Alpine CDE-131R :

    http://www.alpine-electronics.com.tr/p/Products/cd-head-units19/cde-131r

    Sony CDX-GT 700:

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-sony-cdx-gt-700-ui-usb-li-oto-cd-mp3-calar-teyp-67431028/detay/

    Her iki cihazıda 250TL gibi bi rakama sıfırını buldum. Sizce hangisini almalıyım?

    Her ikiside alabilirsin Alpıne daha kalitelidir sony görüntüsü biraz daha iyi. Ama bana sorarsan bunu al derim 3 amfi çıkışı var her türlü sistemi kurabilrsin kumandası var.
    http://urun.gittigidiyor.com/garaj/pioneer-deh-x3550ui-usb-cd-mp3-oto-teyp-oto-cd-66388842

    Bluetoothlu bu model de olablr.
    http://urun.gittigidiyor.com/garaj/pioneer-deh-x3550ui-usb-cd-mp3-oto-teyp-oto-cd-66388842

    Sağolun öneriniz için, bu 3 cihazdan birini alıcam öyleyse. Anladığım kadarıyla cihazların özellikleri hemen hemen aynı.




  • Arkadaşlar merhaba,
    Bir konuda bilginize ihtiyacım var.
    Grande Punto aracımında kenwood teyp ön kapılarında pioneer ts1712i coax. hop. arka pandizotta ise alpine spg-69c3 coax hop. takılı.
    bu sistem için bundan sonrasında önerebileceğiniz 500 TL. bütçeyi geçmeden ve bagajı en az kayıpla kurtabileceğim amfi ve subw. tercihinizi rica edebilir miyim?
    Birde ilk başta subw. almadan arkadaki alpineleri 4 kanal bir anfiye bağlasam ne olur? Zaten çok aşırı bass istemiyorum.
    Yoksa yüksek seste bu hoparlörler tweeter gibi mi kalır?

    Veya 5 kanal anfi???
    ön hop + ve arka hop. amfi ye bağlanacak + 1 subw alınacak??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BrAsSs

    quote:

    Orijinalden alıntı: OgzhanAkts


    quote:

    Orijinalden alıntı: BrAsSs

    quote:

    Orijinalden alıntı: OgzhanAkts

    quote:

    Orijinalden alıntı: BrAsSs

    quote:

    Orijinalden alıntı: OgzhanAkts

    quote:

    Orijinalden alıntı: BrAsSs

    quote:

    Orijinalden alıntı: OgzhanAkts

    İyi akşamlar. Elimde bir pioneer gm-6500f anfi var. Ana ünite 4 x 40 watt çıkışlı premier bir dvd çalar. Ben bu anfiyi şimdilik Roadstar RDH620C mid takımı ile kullanıyorum. Kapılarda özel yapılmış pandizotta takılı olduğundan sanırım tam istediğim gibi ses vermiyor. Yani pandizotun malzemesi filan iyi yapılmamış, bir de hava almadığından sanırım bass vermiyor. Bu mid takımını ben köprülü çıkışlara bağladım ki 180 watt rms veriyor tanesi. Ben bu anfiye pioneer TS-W 309 D4 gibi bi woofer bağlayıp köprülü çıkışlarla beslemek istiyorum. Aracın arkasında 10 cm hoparlör yeri var. Oraya hertz vb. iyi bir markadan iki hoparlör alıp mid takımı ile bu hoparlörleri pioneer DEH-X3550UI ana ünite alıp onunla beslemek istiyorum. Bu dediklerimi yaptığım zaman çok aşırı değil ama yeterli verim alabileceğimi düşünüyorum.

    Bu konuda bilgili birinin yorumlarını almak istiyorum.

    Ben tam ne demek istediğinizi anlamadım şimdi yorum yapıyım;

    teybinizin ses çıkış gücü çok az 2000 wattlık bir bass ta koysanız verim alamazsınız pıoneer 4x50watt bir teyp alın derim
    Mid takımlarınızın ses çıkış gücü yüksek ama marka olarak ne kadar güvenilir bilemiyorum
    Mid takımlarından bass sesi beklemeyin pandizot hava almıyor sağlam takıldıysa bu iyi demektir hoparlörler havasız çalışabilr.
    Bir mid takımı ve bir bass almayı planlıyorsunuz sanırım o zaman 5 tane hoparlör oluyor bass ile birliklet amfinizin 5 kanalı yok onun dışında sadece midleri destekleyebilr o amfi kalitesi güzel ama gücü mid takımlarına göre ayarlanmış bir model bu yüzden dedim yanlış anlamayın.
    Pıoneer 309 model bass iyidr takabilrsiniz ama iyi bir sistem istiyorsanız bir amfi daha bass için ve 2 amfi girişli bir teyp ve birde kolon hertz almaya gerek yok illaha.

    Tam olmasa da biraz yanlış anladığınız doğru. Teybin çıkışı az olduğunu biliyorum bu yüzden pioneer DEH-X3550UI gibi bir ana ünite almak istiyorum dedim. Anfi ile de sadece woofer beslemek istiyorum o yüzden 309 D4 dedim. Çift bobin olduğu için 180 + 180 360 watt rms ile besleyebilirim. Midleri 60 x 2 bağlayıp 180 köprü çıkışı ile wooferdan iyi verim alamayacağımı düşünüyorum.

    Yani sonuç olarak şu an anfim var, 309 D4 benzeri bir woofer alıp anfiyi sadece ona bağlayacağım, Teybi değiştirip 10 cm iki hoparlör ile mid takımını teyp ile besleyeceğim. Premier dvd çalar ile bile mid takımı idare ediyordu. Hertz dedim çünkü o kadar küçük olup rms değeri iyi olan o var.

    Pioneer 20 watt rms :http://urun.gittigidiyor.com/garaj/pioneer-ts-g1034r-10cm-oto-hoparloru-orjinal-66076526

    Hertz 40 watt rms :http://urun.gittigidiyor.com/garaj/pioneer-ts-g1034r-10cm-oto-hoparloru-orjinal-66076526

    Uykulu uykulu okumaktan olsa gerek yarısını görmemişim :) x3550 2013 çok iyi bir model yanlış yazmıyorsa 3 RCA çıkışı yani 3 amfi bağlayablrsnzki bu da profesyonel bir sistem bile kurulabilr demek. O şekilde olur ileride yetersiz gelirse de amfinizi değiştirirsiniz o zaman sorun yaratmaz bence.

    Pıoneer 309 D4 güzel ama bass tercihinize bağlı sert seviyorsanız Kicker yumusak tonlama seviyorsanız ise jbl olabilir aralarında ses açısından pek fark yok. Anladım orası öyle tabi bütçe açısından belirtmiştim ben imkanınız varsa tabikide HERTZ derim.

    İyi forumlar dilerim..

    Önemli değil yardımlaşmaya çalışıyoruz Pioneer dedim anfi ile aynı olsun istediğimden Kicker, Jbl tabi olabilir de o sert ve yumuşak tonlama tabirlerini biraz açabilirsek iyi olur. Kicker çift bobin modeller var ama JBL bulamadım ben.

    Bütçe tabi sıkıntı da şu an anfi taksiti ödüyorum, o bitince woofer, onun taksiti bitince de teyp alacağım.

    10 cm hoparlör en sona kalıyor da biraz araştırdım 10 cm olanlarda max 30 watt, attığım linkteki model de 30 watt rms imiş oraya nedense fazla yazmışlar. Onu pioneer veya sony de alabilirim.

    Evet tabi
    Mesela bende kicker var bass vuruşlarında pandizottan zangır zangır ses gelidği için havlu falan sıkıştırdım :) bassları uzatmıyor güp güp diye kısa ve sert vuruyor plakalığı değiştiricem mesela çok ses yapıyor.

    JBL e gelince bassları biraz uzatır derinden gelir gibi etki yaratır çok sert vurmaz fazla titreşm yapmaz bass tonlamarını duyarsınız zırr zırrr diye sağın solun titremesi olmaz.

    pıoneer ise sert vurur yine titretir ama kickerden biraz daha hafifliktedir tonlaması.

    Zamanla alırsınız sorun değil ama önce teybi alırsanız daha iyi olur normal dinlersiniz hiç değilse woofer alana kadar.

    Evet öyle kendi kararınız pek farketmez genelde pıoneer da olabilir

    Pioneer ikisinin arası ise ondan alırım. Jbl çift bobinler bayağı pahalı. Okuduğum bi konu dikkatimi çekti: konuda anfideki iki kanala ikişer hoparlör bağlayıp kalan ikiye woofer köprüleyebilirsiniz diyordu. Yani toplamda anfiye 4 hoparlör 1 woofer bağlanabilir diyor.

    Önce woofer alsam bass baskın mı olur? Yani teyp hoparlörleri yeterli besleyemez mi?

    Karar sizin ama ben JBL derim baş tonlamarı benim hoşuma gidiyor ama pıoneer da olablir. Şunuda bilin pıoneer bendeki 150 watt rms li kicker comptan daha az ses veriyor bence ya kicker ya jbl.
    4 kanal bir amfiye 1 bass 1 mid veya oval kolon takımı bağlanablr 2 takımda bağlanablr ama sağlıklı olmaz. Teybe bağlarsanız sorun yaşamazsınz ama amfiye bağlarsanız bass vuruşlarında gücü woofer çeker kolonlara az güç gittiği için sesi azalır.

    O zaman ben önce woofer alayım bulursam jbl olmazsa kicker alırım. Mid takımı ile 10 cmleri teybe bağlarım. Sonra da dediğim teybi alırım.




  • arkadaşlar mrb, 2005 astra elegance hb aracım var.üzerinde orjinal teyp ve hoparlörler mevcut.teybi değiştiremicem ama kapılara nasıl bişey yapabilirim?component anfi olmadan bi işe yaramaz deniyo.anfi almadan kapılardaki hoparlörlerin tamamını değiştirsem(önler 16-17cm arkalar 13cm.miş) daha iyi ve kaliteli ses alabilir miyim?tşk ederim.
  • ustam araç sedan mazda 323 tüp var bagajda koltuğun arkasında tüpün yanına bitane kabin yaptırayım portsuz diye düşündüm orda sabit kalsın. önündeki boşluğa da spl kabin alıp onu koyayım diye düşündüm seyyar olup bagaj lazım olduğunda çıksın gibi.
    performans nasıl olur birde normal portsuz kabin-portlu kabin-z portlu kabin arasındaki farkları açıklarsanız sevinirim.
  • Kolay gelsin arabamda pioneer gmx-962 amfi kullanıyorum geçenlerde az bi zorlamada focal a1 30cm 250 rms olan bassım bobin yaktı bu anfiyle açíkçası yeni bass alırsam yine yanarmı yyanmaması için ortalama kać rmslik bi bass önerirsiniz ayrıca bu bass ne olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar...

    2001 Polo Comfortline aracım için ;

    - Pioneer DEH-1450 UB Teyp
    - Pioneer TS-G 1643 R 16 Cm 180 Watt Hoparlör ( Ön Kapılar İçin )
    - Pioneer TS-A 6974 S 500 Watt Oval Hoparlör ( Arka Pandizot İçin )

    ürünlerini almayı düşünüyorum. Sistemi alıp direk bağlatsam sıkıntı olur mu ? Bu sistem için bir amfiye ya da ek olarak başka bir cihaza ihtiyacım var mı ? Toplam sistem yaklaşık 320 TL tutuyor. Bir de ürünler hakkında yorumlarınızı alabilir miyim ? Önerileriniz olursa paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

    Saygılar...
  • sistemi kurdum fotolar çok yakında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garip_81 -- 19 Kasım 2012; 9:17:50 >
  • İyi Günler Ben Pıonner 309 d4 Bs İle Jameson usa 6004 Anfi Almak İstiyorum Çok Mükemmel Ses Olmasına Gerek Yok Fakat Yinede İyi Bir Ses Almak İsitiyorum Bu Anfi Ve Bas İstediğim İhtiyacı Kaldırımı Bas Ve Anfi Birbirine Uygunmu Yardımcı Olursanız Sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okan10tr

    arkadaşlar mrb, 2005 astra elegance hb aracım var.üzerinde orjinal teyp ve hoparlörler mevcut.teybi değiştiremicem ama kapılara nasıl bişey yapabilirim?component anfi olmadan bi işe yaramaz deniyo.anfi almadan kapılardaki hoparlörlerin tamamını değiştirsem(önler 16-17cm arkalar 13cm.miş) daha iyi ve kaliteli ses alabilir miyim?tşk ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımcı olcak kimse kalmamış galiba:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OgzhanAkts

    quote:

    Orijinalden alıntı: BrAsSs

    quote:

    Orijinalden alıntı: OgzhanAkts


    quote:

    Orijinalden alıntı: BrAsSs

    quote:

    Orijinalden alıntı: OgzhanAkts

    quote:

    Orijinalden alıntı: BrAsSs

    quote:

    Orijinalden alıntı: OgzhanAkts

    quote:

    Orijinalden alıntı: BrAsSs

    quote:

    Orijinalden alıntı: OgzhanAkts

    İyi akşamlar. Elimde bir pioneer gm-6500f anfi var. Ana ünite 4 x 40 watt çıkışlı premier bir dvd çalar. Ben bu anfiyi şimdilik Roadstar RDH620C mid takımı ile kullanıyorum. Kapılarda özel yapılmış pandizotta takılı olduğundan sanırım tam istediğim gibi ses vermiyor. Yani pandizotun malzemesi filan iyi yapılmamış, bir de hava almadığından sanırım bass vermiyor. Bu mid takımını ben köprülü çıkışlara bağladım ki 180 watt rms veriyor tanesi. Ben bu anfiye pioneer TS-W 309 D4 gibi bi woofer bağlayıp köprülü çıkışlarla beslemek istiyorum. Aracın arkasında 10 cm hoparlör yeri var. Oraya hertz vb. iyi bir markadan iki hoparlör alıp mid takımı ile bu hoparlörleri pioneer DEH-X3550UI ana ünite alıp onunla beslemek istiyorum. Bu dediklerimi yaptığım zaman çok aşırı değil ama yeterli verim alabileceğimi düşünüyorum.

    Bu konuda bilgili birinin yorumlarını almak istiyorum.

    Ben tam ne demek istediğinizi anlamadım şimdi yorum yapıyım;

    teybinizin ses çıkış gücü çok az 2000 wattlık bir bass ta koysanız verim alamazsınız pıoneer 4x50watt bir teyp alın derim
    Mid takımlarınızın ses çıkış gücü yüksek ama marka olarak ne kadar güvenilir bilemiyorum
    Mid takımlarından bass sesi beklemeyin pandizot hava almıyor sağlam takıldıysa bu iyi demektir hoparlörler havasız çalışabilr.
    Bir mid takımı ve bir bass almayı planlıyorsunuz sanırım o zaman 5 tane hoparlör oluyor bass ile birliklet amfinizin 5 kanalı yok onun dışında sadece midleri destekleyebilr o amfi kalitesi güzel ama gücü mid takımlarına göre ayarlanmış bir model bu yüzden dedim yanlış anlamayın.
    Pıoneer 309 model bass iyidr takabilrsiniz ama iyi bir sistem istiyorsanız bir amfi daha bass için ve 2 amfi girişli bir teyp ve birde kolon hertz almaya gerek yok illaha.

    Tam olmasa da biraz yanlış anladığınız doğru. Teybin çıkışı az olduğunu biliyorum bu yüzden pioneer DEH-X3550UI gibi bir ana ünite almak istiyorum dedim. Anfi ile de sadece woofer beslemek istiyorum o yüzden 309 D4 dedim. Çift bobin olduğu için 180 + 180 360 watt rms ile besleyebilirim. Midleri 60 x 2 bağlayıp 180 köprü çıkışı ile wooferdan iyi verim alamayacağımı düşünüyorum.

    Yani sonuç olarak şu an anfim var, 309 D4 benzeri bir woofer alıp anfiyi sadece ona bağlayacağım, Teybi değiştirip 10 cm iki hoparlör ile mid takımını teyp ile besleyeceğim. Premier dvd çalar ile bile mid takımı idare ediyordu. Hertz dedim çünkü o kadar küçük olup rms değeri iyi olan o var.

    Pioneer 20 watt rms :http://urun.gittigidiyor.com/garaj/pioneer-ts-g1034r-10cm-oto-hoparloru-orjinal-66076526

    Hertz 40 watt rms :http://urun.gittigidiyor.com/garaj/pioneer-ts-g1034r-10cm-oto-hoparloru-orjinal-66076526

    Uykulu uykulu okumaktan olsa gerek yarısını görmemişim :) x3550 2013 çok iyi bir model yanlış yazmıyorsa 3 RCA çıkışı yani 3 amfi bağlayablrsnzki bu da profesyonel bir sistem bile kurulabilr demek. O şekilde olur ileride yetersiz gelirse de amfinizi değiştirirsiniz o zaman sorun yaratmaz bence.

    Pıoneer 309 D4 güzel ama bass tercihinize bağlı sert seviyorsanız Kicker yumusak tonlama seviyorsanız ise jbl olabilir aralarında ses açısından pek fark yok. Anladım orası öyle tabi bütçe açısından belirtmiştim ben imkanınız varsa tabikide HERTZ derim.

    İyi forumlar dilerim..

    Önemli değil yardımlaşmaya çalışıyoruz Pioneer dedim anfi ile aynı olsun istediğimden Kicker, Jbl tabi olabilir de o sert ve yumuşak tonlama tabirlerini biraz açabilirsek iyi olur. Kicker çift bobin modeller var ama JBL bulamadım ben.

    Bütçe tabi sıkıntı da şu an anfi taksiti ödüyorum, o bitince woofer, onun taksiti bitince de teyp alacağım.

    10 cm hoparlör en sona kalıyor da biraz araştırdım 10 cm olanlarda max 30 watt, attığım linkteki model de 30 watt rms imiş oraya nedense fazla yazmışlar. Onu pioneer veya sony de alabilirim.

    Evet tabi
    Mesela bende kicker var bass vuruşlarında pandizottan zangır zangır ses gelidği için havlu falan sıkıştırdım :) bassları uzatmıyor güp güp diye kısa ve sert vuruyor plakalığı değiştiricem mesela çok ses yapıyor.

    JBL e gelince bassları biraz uzatır derinden gelir gibi etki yaratır çok sert vurmaz fazla titreşm yapmaz bass tonlamarını duyarsınız zırr zırrr diye sağın solun titremesi olmaz.

    pıoneer ise sert vurur yine titretir ama kickerden biraz daha hafifliktedir tonlaması.

    Zamanla alırsınız sorun değil ama önce teybi alırsanız daha iyi olur normal dinlersiniz hiç değilse woofer alana kadar.

    Evet öyle kendi kararınız pek farketmez genelde pıoneer da olabilir

    Pioneer ikisinin arası ise ondan alırım. Jbl çift bobinler bayağı pahalı. Okuduğum bi konu dikkatimi çekti: konuda anfideki iki kanala ikişer hoparlör bağlayıp kalan ikiye woofer köprüleyebilirsiniz diyordu. Yani toplamda anfiye 4 hoparlör 1 woofer bağlanabilir diyor.

    Önce woofer alsam bass baskın mı olur? Yani teyp hoparlörleri yeterli besleyemez mi?

    Karar sizin ama ben JBL derim baş tonlamarı benim hoşuma gidiyor ama pıoneer da olablir. Şunuda bilin pıoneer bendeki 150 watt rms li kicker comptan daha az ses veriyor bence ya kicker ya jbl.
    4 kanal bir amfiye 1 bass 1 mid veya oval kolon takımı bağlanablr 2 takımda bağlanablr ama sağlıklı olmaz. Teybe bağlarsanız sorun yaşamazsınz ama amfiye bağlarsanız bass vuruşlarında gücü woofer çeker kolonlara az güç gittiği için sesi azalır.

    O zaman ben önce woofer alayım bulursam jbl olmazsa kicker alırım. Mid takımı ile 10 cmleri teybe bağlarım. Sonra da dediğim teybi alırım.

    Araştırıyorum günlerdir ama jbl veya kickerda kafama göre woofer bulamadım. JBL pahalı gibi yanlış hatırlamıyorsam bir tane buldum o da 350 watt rms çift bobin. Benim anfiden 4 + 4 ohm bağlarsam 360 watt rms veriyor sanırım sorun olabilir. Kicker da pioneer kabinli fiyatının 100 TL gibi fazlasına kabinsizi var.

    Pioneer 309D4 piyasada hem çok hem ucuz. Onu almayı düşünüyorum. Dediğim gibi 4 + 4 bağlayacağım belki dediğiniz az çıkaran pioneer tek bağlı filandır.

    Varsa sizin bildiğiniz modeller veya bulabilirseniz link almayı çok isterim.

    Woofer için max 300 TL gibi bir fiyat düşünüyorum.




  • Hocam şu teybede bakabilirmisiniz, 290TL ye buldum, 3 amfi çıkışı var, 3 satır ekran var, animasyon, renk değiştiren ekran vs. özellikleri hoşuma gitti. Gerçi usb girişi arkadan acaba torpidoya uzanır mı bunların kablosu? Bu fiyata nasıl sizce?

    http://www.pioneer.eu/eur/products/DEH-5450SD/print.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

    Hocam şu teybede bakabilirmisiniz, 290TL ye buldum, 3 amfi çıkışı var, 3 satır ekran var, animasyon, renk değiştiren ekran vs. özellikleri hoşuma gitti. Gerçi usb girişi arkadan acaba torpidoya uzanır mı bunların kablosu? Bu fiyata nasıl sizce?

    http://www.pioneer.eu/eur/products/DEH-5450SD/print.html

    290 TL'ye güzel görünüyor nerede buldunuz acaba link verme şansınız var mı?

    Bir de bu usb çıkış kablosu dahil değil sanırım onu nasıl bulabileceksiniz alsanız ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OgzhanAkts

    quote:

    Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

    Hocam şu teybede bakabilirmisiniz, 290TL ye buldum, 3 amfi çıkışı var, 3 satır ekran var, animasyon, renk değiştiren ekran vs. özellikleri hoşuma gitti. Gerçi usb girişi arkadan acaba torpidoya uzanır mı bunların kablosu? Bu fiyata nasıl sizce?

    http://www.pioneer.eu/eur/products/DEH-5450SD/print.html

    290 TL'ye güzel görünüyor nerede buldunuz acaba link verme şansınız var mı?

    Bir de bu usb çıkış kablosu dahil değil sanırım onu nasıl bulabileceksiniz alsanız ?

    Piyasası bu civarda zaten hocam, şöyle linki atıyım ben :

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-pioneer-deh-5450sd-usb-mp3-cd-kumanda-2012-yeni-model-104233488/detay/

    Usb kablosu üzerinde çıkıyor diye biliyorum, yalnız bana boyu ufak gibi geldi resimlere fln baktım google dan. Gerekirse internetten de alınır, max 5TL ye 2m lik çift taraflı usb kabloları satılıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

    quote:

    Orijinalden alıntı: OgzhanAkts

    quote:

    Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

    Hocam şu teybede bakabilirmisiniz, 290TL ye buldum, 3 amfi çıkışı var, 3 satır ekran var, animasyon, renk değiştiren ekran vs. özellikleri hoşuma gitti. Gerçi usb girişi arkadan acaba torpidoya uzanır mı bunların kablosu? Bu fiyata nasıl sizce?

    http://www.pioneer.eu/eur/products/DEH-5450SD/print.html

    290 TL'ye güzel görünüyor nerede buldunuz acaba link verme şansınız var mı?

    Bir de bu usb çıkış kablosu dahil değil sanırım onu nasıl bulabileceksiniz alsanız ?

    Piyasası bu civarda zaten hocam, şöyle linki atıyım ben :

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-pioneer-deh-5450sd-usb-mp3-cd-kumanda-2012-yeni-model-104233488/detay/

    Usb kablosu üzerinde çıkıyor diye biliyorum, yalnız bana boyu ufak gibi geldi resimlere fln baktım google dan. Gerekirse internetten de alınır, max 5TL ye 2m lik çift taraflı usb kabloları satılıyor.

    Bence bu linkteki daha güzel. Özellikleri aynı gibi ve daha ucuz. USB girişi de önde.

    http://urun.gittigidiyor.com/garaj/pioneer-deh-x3550ui-usb-cd-mp3-oto-teyp-oto-cd-66388842




  • Özellikler baya yakın ama, ekran görüntüsü, ışıklandırması vs. daha bi hoşuma gitti benim attığım ürün. Zevk meselesi 2 üründe alınabilir bence.
  • Arkadaşlar sağlık sornları yüzünden bi ara giremedim kusura bakmayın yavaş yavaş yanıtlayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xe_oN

    Ok bugün hallediyorum o şekilde inşallah, çok teşekkürler..

    İnşallah diyelim hayırlısı olsun ne demek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

    quote:

    Orijinalden alıntı: BrAsSs

    quote:

    Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

    Selamlar. Hocam 2 teyp arasında kaldım, acaba hangisini önerirsiniz, ayrıca aracıma 1-2 ay içinde orta düzey bir ses sistemide bağlamayı düşünüyorum. Sizce hangi teypin özellikleri daha iyi?

    Alpine CDE-131R :

    http://www.alpine-electronics.com.tr/p/Products/cd-head-units19/cde-131r

    Sony CDX-GT 700:

    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-sony-cdx-gt-700-ui-usb-li-oto-cd-mp3-calar-teyp-67431028/detay/

    Her iki cihazıda 250TL gibi bi rakama sıfırını buldum. Sizce hangisini almalıyım?

    Her ikiside alabilirsin Alpıne daha kalitelidir sony görüntüsü biraz daha iyi. Ama bana sorarsan bunu al derim 3 amfi çıkışı var her türlü sistemi kurabilrsin kumandası var.
    http://urun.gittigidiyor.com/garaj/pioneer-deh-x3550ui-usb-cd-mp3-oto-teyp-oto-cd-66388842

    Bluetoothlu bu model de olablr.
    http://urun.gittigidiyor.com/garaj/pioneer-deh-x3550ui-usb-cd-mp3-oto-teyp-oto-cd-66388842

    Sağolun öneriniz için, bu 3 cihazdan birini alıcam öyleyse. Anladığım kadarıyla cihazların özellikleri hemen hemen aynı.

    Siz bilirsiniz evet hepsinin yaklaşık aynı görünüşüne göre karar verin isterseniz pek fakları yok.




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.