Şimdi Ara

Ses Sistemine Anfi Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde 2x İnfiniti ref6500cx komponent takımı ve 2x pioneer ts 6995s oval hoparlör bulunmakta. Bunları en iyi hangi Anfi ile çalıştırabilirim. Yardımılarınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • merhaba, her ikisi için cadence csa 80.4 veya sound magus ck75 düşünebilirsiniz.
  • Teşekkür ederim. Elimde Pioneer GM-A 6604 anfi var. Bu sistemi çalıştırabilir mi ?
  • Elinizde varsa, exradan masraf etmeyin,, gücü önerilen anfilere göre düşük olabilir,, tabiki dinleyici sizsiniz,,, çok aşırı derecede yetmiyor derseniz, anfiyi söküp, daha güçlü anfi takılması çok basittir. siz sadece yeni anfi olasılığı için kenarlarda pay bırakın yeterli.

    Bass woofer yok galiba, aslında elinizdeki hoparlörlerde bass verecek güzel hoparlörler,, fazla zammm zummmm pat çat gümmbürtü ile işiniz yoksa, doğru bağlantı ve kabin alanı kullanımı ile iyi ton alacağınızı düşünüyorum. Takip
  • elinizde kaç tane hoparlör var ben tam anlamadım, 2x Infinity, 2x pioneer oval demişsiniz. yani toplamda 8 tanemi 4 tanemi hoparlör var? bunu net olarak yazmanızı rica edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplamda 2 set İnfiniti, 2 set oval hoparlör mevcut elimde. İstediğim sesi alırsam subwoofer düşünmüyorum. Elimdeki pioneer Anfi sıfır daha açılmamış kutusunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samet230 S kullanıcısına yanıt
    Yani hoparlörleri tek tek sayacak olursak,, 4 adet İnfiniti,, 4 adette oval mı, olmuş oluyor.. ?

    Anfinizde 4 hoparlör için çıkış bulunmakta, hadi diyelim 4 adet ovali arka pandizta monte ettiniz, diğer 4 adet infiniti için nereleri düşünüyorsunuz ...

    Elinizdeki anfi tek çıkışa 2 ohm için 80-90w arası güç veriyor... Her çıkışa 2 ohm yük girecek, ve siz hoparlörleri Full modda çalıştıracaksınız, bu şekilde anfiniz güç bakımından dinleme durumunuza göre arıza verebilir veya erken ısınma sorunları..

    Hoparlörlerin ++ / -- doğru bağlanırsa,,, kabin hacmi olan yerlerdeki 4 hoparlör anfiye, diğer 4 hoparlör ana üniteye girerse, bu şekilde,, anfide orantılı ayar yapılırsa,,
    Daha bilgili kişiler, uygun çözüm önerecektir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samet230

    Toplamda 2 set İnfiniti, 2 set oval hoparlör mevcut elimde. İstediğim sesi alırsam subwoofer düşünmüyorum. Elimdeki pioneer Anfi sıfır daha açılmamış kutusunda.

    yani elinizde 8 tane hoparlör var, eminfırtına hocamın dediği gibi nereye takacaksınız bu kadar kolonu? ayrıca gerekte yok bu kadar hoparlöre. 1 çift infinity leri ön kapıya takın, 1 çift ovalleride arka pandizota koyun ses yeterli olur, mevcut pioneer anfiniz iş görür, eğer anfiyi değiştirme imkanınız varsa soundmagus vs 90.4 de olabilir. illa hepsinide bağlayacağım derseniz 4 kanallı 2 tane anfi olacak, tek 4 kanallı hiç bir anfiye o kadar kolon bağlanmaz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samet230 S kullanıcısına yanıt
    Şahsi fikrim, bana iki adet kayık yetiyor, teybimde orjinal değil, yani usb li gold master.. (arada arıyorum, 20cm de olsa bir woofer olsun isterim exradan,, ovallerde titretiyor biraz ama woofer dikiz aynasını falan sallandırsın, midemde hissedeyim bass sesini)
    Araba şahin olunca, bagajdaki bass falan her yere yansıyor, 2 ovaldeki... önlerede, biraz önde ses olsun diye, idareten hoparlörler var, gönül isterki, arkadaki ses yoğunluğu ön kapılardanda gelsin, mümkün değil..

    benim ovaller pioner 6976s, sizin aracın bagaj durumuna göre durum değişebilir,, bizimki komple sac, gönül isterki, hoparlör bölümünü MDF ile yalıtmak, aile aracı olduğu için yapamam.. bazı araçlardada iç döşeme plastikli falan oluyor bağaj, onlarda ses emileceği için, bass ses pek oluşmayacaktır..
    Bende 2 oval arkaya sağlı sollu,, iki adette infinitinin ön kapılara takılması ve anfi ile beslenmesi tarafındayım.
    Diğer türlü ben gürültü olarak düşünüyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 23 Mayıs 2017; 14:18:21 >




  • Anladım teşekkür ederim cevabınız için. O zaman bi çift mi ön kapıya arka pandizota bi çift ovalleri yerleştiririm. Amfiye köprü yapmaya gerek var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samet230

    Anladım teşekkür ederim cevabınız için. O zaman bi çift mi ön kapıya arka pandizota bi çift ovalleri yerleştiririm. Amfiye köprü yapmaya gerek var mı?

    ön kapılara 1 er tane Infinity, arkaya 1 çift oval. anfinin her kanalına 1 er tane bağlayacaksınız, köprü falan yapılmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.