Şimdi Ara

ses sistemimdeki esrarengizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar beko 5+1 ev sinema sistemi var televizyonuma bagli.bu saatlerde isponyolca ya ma portekizce oldugunu dusundugum konusma sesleri ve muzik sesleri cikiyor sistemden. kabloyu televizyondan çektiğim halde ses çıkmaya devam ediyor.stand by konumunda da olsa sesler geliyor.fisi çekmedikce sesler geliyor.suan tv kablo takili degil ve stand by da.hala ses geliyor.yardimi dokanabilecek var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kipırs Çipırs -- 9 Nisan 2012; 1:17:33 >

• arada boşluk satır başı falan yapsaydın yardımım dokunurduda bu şekilde yemez hoca.
  • Allah diyen hoparlör bekliyordum konuya girmeden önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

arada boşluk satır başı falan yapsaydın yardımım dokunurduda bu şekilde yemez hoca.

düzelttim hocam ;)
  • çeşitli radyo frekansları geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregrs

arkadaslar beko 5+1 ev sinema sistemi var televizyonuma bagli.bu saatlerde isponyolca ya ma portekizce oldugunu dusundugum konusma sesleri ve muzik sesleri cikiyor sistemden. kabloyu televizyondan çektiğim halde ses çıkmaya devam ediyor.stand by konumunda da olsa sesler geliyor.fisi çekmedikce sesler geliyor.suan tv kablo takili degil ve stand by da.hala ses geliyor.yardimi dokanabilecek var mi ?

radyosu var miymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olayı kes

'divindade' diye bağıran hoparlör
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

arkadaslar beko 5+1 ev sinema sistemi var televizyonuma bagli.bu saatlerde isponyolca ya ma portekizce oldugunu dusundugum konusma sesleri ve muzik sesleri cikiyor sistemden. kabloyu televizyondan çektiğim halde ses çıkmaya devam ediyor.stand by konumunda da olsa sesler geliyor.fisi çekmedikce sesler geliyor.suan tv kablo takili degil ve stand by da.hala ses geliyor.yardimi dokanabilecek var mi ?

radyosu var miymiş

hayir ses sistemi sadece baska bi ozelligi yok.resim atayim isterseniz
  • 2 Nas 1 Felak okuyacaksın
  • Bugun noluyo yav evinde kedi varmi? hayalet sesler filmini izlemeni oneririm kamerada varsa super olur.

• Bizim de asansörde frekans sesleri geliyor.
  • kendi dvd player'ı olmadığı sürece imkansız..
  • mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=59586208&p=3#59587258 diger korkunc konu
  • samsung ue40d7000 tv var.smart tv.interneti var yani.ondan frekans aliyor sandik.tv ile baglantiyi kestik.sesler gelmeye devam etti.kumandadan sistemi kapattim.sesler gene geliyor.fisi cekince kesildi
  • Hocam video çekme imkanı var mı? Korktum vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyu00

Bugun noluyo yav evinde kedi varmi? hayalet sesler filmini izlemeni oneririm kamerada varsa super olur.

tv izliyorum. tiz muzik sesleri,kahkahalar ggeliyor.yuksek seste.ama tiz.peteklere vurdum.ust kattaki komsular anlasinlar kıssınlar sesini diye.dvm etti sesler.kulagimi zemine dayadim.alttan mi ggeliyor diye.sesler beni ses sistemime goturdu.dinledim.yabanci konusmalar sarkilar.yukselen alcalan ses.tv nin internetindendir diye kabloyu cektim.dvm etti.kapattim tv yi dvm etti.sistemi kumandadan kapattim dvm etti.fisini cekince kesildi

• quote:

quote:

Bugun noluyo yav evinde kedi varmi? hayalet sesler filmini izlemeni oneririm kamerada varsa super olur.

tv izliyorum. tiz muzik sesleri,kahkahalar ggeliyor.yuksek seste.ama tiz.peteklere vurdum.ust kattaki komsular anlasinlar kıssınlar sesini diye.dvm etti sesler.kulagimi zemine dayadim.alttan mi ggeliyor diye.sesler beni ses sistemime goturdu.dinledim.yabanci konusmalar sarkilar.yukselen alcalan ses.tv nin internetindendir diye kabloyu cektim.dvm etti.kapattim tv yi dvm etti.sistemi kumandadan kapattim dvm etti.fisini cekince kesildi

Bu arada aklıma geldi benim hoparlörlerden de eski sistemde fısıldaşma sesleri gelirdi iyi hatırlıyorum.
    İki kişi fısıldaşır pat diye kesilir bi sür sonra yine aynı fısıldaşma sesi gelirdi.

• 15 gün uzaklaştırma atcaklar sana
  • quote:

quote:

Hocam video ya da ses kaydı alsanız. Şu kedili konuyu da görünce tırstım lae yatmaya da evin ucuna gitmem lazım korka korka gideceğim artık.

Radyo özelliği olmadığına emin misiniz genelde sinema sistemlerinde oluyor radyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

quote:

Hocam video ya da ses kaydı alsanız. Şu kedili konuyu da görünce tırstım lae yatmaya da evin ucuna gitmem lazım korka korka gideceğim artık.

Radyo özelliği olmadığına emin misiniz genelde sinema sistemlerinde oluyor radyo.

alcamda mobilim.yarin atabilirim.kesinlikle ses sistemi ozelliginden baska islevi yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.