Şimdi Ara

ses sistemim verimsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bu konulardan pek anlamıyorum. Aşağıda yazdığım ses sitemine sahibim fakat nedense mağazada denediğim kalitenin yanına bile yaklaşamıyorum. Alfa Romeo 156 orijinal blaupunkt teyp ile kullanıyorum.

    1-Amfi yetersiz olabilir mi?
    2-Amfiyi bir tanıdığımdan aldım fakat çok bilindik bir marka değil acaba dandik mi?
    3-Akü ses sistemine etki eder mi?
    4-Arabanın kapılarına yalıtım falan yapılsa verim alır mıyım?

    Lütfen bana yardım edin yoksa hepsini geri iade edeceğim.

    Amfi:M-Acoustic M485
    Hoparlör ön kapılar:Sony XSGS-1621C
    Hoparlör arka kapılar Pioneer TS E171CI



  • Selamlar m acustic anfiler orta seviyede iş gören cihazlar piyasada çoğu insan o anfileri kullanıyor ses olarak bas yoğunluklumu dinlersiniz yoksa mid orta seviyelermi ses ne anlamda bozuk bana anfi ayarları düzgün yapılmamış gibi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünlerin hepsi güzel başarılı ve performanslı diyebiliriz. yanlız pioneer in bağlı olduğu kanallar dikkatli ayarlanmalı. aksi halde pioneer tse 172cı lerde arıza çıkabilir. Arızanıza gelince, yanlış ayardan kaynaklanabilir. Bir başka ihtimal de amfiniz ikinci el sonucta, amfiden kaynaklanabilir, ayar switch ve potansları temassızlık yapıyor olabilir. orjinal teybe deck çevirici girildi sanırm deck çeviricide sorun olabilir. bu noktalara bakılması gerekiyor. kolay gelsin.
  • @echomaniac
    Genelde mid ağırlıklı müzik dinliyorum. Bulunduğum şehirdeki en iyi ustaya yaptırdım ama sonuç beni hiç tatmin etmedi. Anfi ayalarını kendim yapabilir miyim?

    @audiocu

    Bu ayarları kendim yapabilir miyim? Anfi olarak Sony N1004 alsam daha iyi olur mu? Evet teybe bir çevirici taktılar. Sanırım teyp te arızalı çünkü radyoları bazen çok iyi çekmiyor. Ben çok tok bir ses beklerken ses çok kalitesiz geliyor
  • Hoparlörlerin yalıtımı bağlandığı yuvalar çok önemli ve deck çevirici kaliteyi düşürüyor seste ben iyi bir Pioneer teyp öneririm size 4 - 5 kanal RCA çıkışlı

    Sony 1004 anfiye gelince ma audiodan iyi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı arabadan arkadaşımda var. O da aynı teyp ile kullanıyor ve hoparlörleri benim aldıklarıma göre daha basit. Amfisi yine basit bir amfi ama ses çok güzel çıkıyor ben anlamadım. çeviriciyi o da kullandı. Orijinal teyp kullanmayınca konsolun görüntüsü inanılmaz bozuluyor. Fakat artık tek çare kullanmak gibi gözüküyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arthur Mccaine

    Aynı arabadan arkadaşımda var. O da aynı teyp ile kullanıyor ve hoparlörleri benim aldıklarıma göre daha basit. Amfisi yine basit bir amfi ama ses çok güzel çıkıyor ben anlamadım. çeviriciyi o da kullandı. Orijinal teyp kullanmayınca konsolun görüntüsü inanılmaz bozuluyor. Fakat artık tek çare kullanmak gibi gözüküyor.

    Anfi ayarı iyi değil o zaman yada anfiniz artık ikinci el olduğundan ilk günkü gibi çalışmaz belki tamir görmüştür BURSA'DAYSANIZ boş bir zamanda yardımcı olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa'da değilim Eskişehir'deyim ama müsait zamanda Bursa'ya gelirim siz de uygun olursanız kontrol ederiz. Yardım için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.