windows ta her hareketimde yani mouse u hareket ettirirken yazı yazarken felan her dokunuşumda hoporlörden ufak hırıltılar geliyor hoporlörün sesini açınca dahada belirginleşiyor bu yüzden yüksek sesli müzik dinlerken başka şeylerle uğraşmamak zorunda kalıyorum acaba bunun nedeni ne olabilir ses kartının markasını bilmiyorum ama driver kodu cs4280-cm birde hoporlörün markası diana ka2500 4+1 şimdiden teşekkürler
ses kartının sürücüsünü değiştir olmadı ses kartını
hoparlörde olabilir, ses kartıda olabilr, güç kaynağıda oalbilr.3 neden var.
SB Live ve Inspire 4400 kullanıyorum. Sesi sonuna kadar açtığımda bende de bu sorun oluyor mesela başlat menüsünde gezinirken hırıl hırıl sesler geliyo. Bi yazıda okuduğuma göre bunun nedeni sanırım analog bağlantı kullanmak ve malesef çözümü yok. Hatta bir arkadaşımda speaker'lardan cdromun sesi bile geliyormuş. Belki güncel sürücülerle ya da iyi bir ses kartıyla sorunu azaltabilirsin.
Arkadaşlar ses kartınızın açık girişleri parazit yapıyo kullanmadığınız herşeyi kapatın (cd rom'da dijital ses aktif olduğunda wave ve midi'nin açık olması yeterli) o.b'larda buna rağmen sorun olabilir ama live 4.1'de girişler kapalıyken sıfır parazit, bir ihtimal toprak hattınızı sağlamlaştırın
Ben bildim bileli b sorun var, kartlar bunu aşmaya çalışıyor benim bildiğim pci slotlarındaki akım kartlar üzerinde bu tür seslere yol açıyor, kartlar bu parazitleri gereksiz tıs lamayı kesiyorlar fakat çıkması gereken sesi kesmemek üzere oynamalar sırasında bu ses tekrar duyulabilir hale geliyor pclerin kronik sorunu....
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by thepcman</i> <br />Arkadaşlar ses kartınızın açık girişleri parazit yapıyo kullanmadığınız herşeyi kapatın (cd rom'da dijital ses aktif olduğunda wave ve midi'nin açık olması yeterli) o.b'larda buna rağmen sorun olabilir ama live 4.1'de girişler kapalıyken sıfır parazit, bir ihtimal toprak hattınızı sağlamlaştırın <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> +1
arkadaşlar problemi çözdüm ses kartında 2 tane çıkış vardı birin den diğerine göre daha az ses geliyordu bende onu kulaklık çıkışı zannetmiştim şimdi çıkışı birde oradan denedim oradan ne cızırtı geliyor nede ufak tıslamalar ama ses biraz az çıkıyor onuda equalizer ı aktif hale getirerek çözdüm teşekkürler
o kulaklık çıkışıymış ve problem hala devam ediyor hoporlorden deil problem galiba ses kartı parazit yapıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme