Şimdi Ara

Ses kısılma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar acayip bir sorunum var videosunu çektim buyrun.https://youtu.be/ADxSYHe991I Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İlk yapmanız gereken sorun gidericiyi kullanmaktır.Sorun giderici ile ses ayarlarınızda herhangi bir sorun olup olmadığını test edeceksiniz.



    Sorun gidericiyi açmak için izlemeniz gereken yol aşağıdaki gibidir;

    Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Sorun Giderme\

    Daha sonra burada Donanım ve Ses\Kayıttan ses çalmayla ilgili sorunları gider tıklayınız.Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin ve sorun gidericiyi çalıştırarak sorunları bulup gidermeyi deneyiniz.

    NOT: Sorun gidericiyi bulamayanlar için ikinci yol:Ses Çalma sorun gidericisini açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi ve sonra Denetim Masası’nı tıklatın. Arama kutusuna sorun giderici yazın ve Sorun giderme öğesini tıklatın.

    Sorun Giderici İşe Yaramadıysa

    Sorun giderici işinizi görmediyse aşağıdaki yöntemleri uygulayınız…

    Ses kartınızın olup olmadığını kontrol edin.Kontrol etmek için şunları yapın;
    Aygıt Yöneticisi’ni açmak için Başlat düğmesini Başlat düğmesinin resmi, Denetim Masası’nı,Sistem ve Güvenlik’i ve ardından Sistem’in altında Aygıt Yöneticisi’ni tıklatın. Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
    Kategoriyi genişletmek için Ses, video ve oyun denetleyicileri’ni çift tıklatın. Listede bir ses kartı görünüyorsa, bilgisayarınızda ses kartı var demektir. Listelenen ses kartı yoksa, ses kartı takılı olduğunu varsayıp saymamak için bilgisayarınızla birlikte gelen bilgileri kontrol edin. Ses kartı takılı olması gerekiyorsa, bir adet takmalısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.