Şimdi Ara

Ses kaydındaki yankılanmayı kaldırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, kendi çapımızda kısa bir film çektik. Görüntüler gayet iyiydi fakat kapalı ortamlarda çektiğim videoların sesleri yankı yaptı. Bu yüzden içerde çektiğimiz bölümler anlaşılmıyor.
    Sorum sesteki yankıyı nasıl kaldırabilirim???
    Adobe audition yüklü ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim? Bu işi yapabileceğim daha pratik program varsa önerebilirsiniz...

• Şu koskoca donanımhaberde ses düzenlemeden anlayan birileri yoksa, forumun seviyesi iyice düştü demektir. Ama eminim ki bu işten anlayan bir sürü insan var ama çok duyarsızlar. Ben her konuda bilgimi bildiğim kadarını her yerde paylaşırken bu kişiler sakınıyorsa ayıplıyorum onları ve donanımhaber forumunun amacına ulaşmadığını düşünüyorum. Lütfen biraz duyarlı olalım...
  • Çok usta değilim ama naçizane ilgilendiğim mevzular. Öncelikle neden yankı yapıyor o önemli, ses kaydını neyden yaptınız bilgisayardan mı yaptınız yoksa kamera mı öyle çekti. Yani diğer kayıtlarda olmaması için bunu soruyorum...

Kameradan çekimde böyle ise yani kameradan aldığımız ses dosyasının yankısını azaltmak için menüde bununla ilgili bölüm vardır. Adobe Audition kullanmıyorum ben Sound Forge kullanıyorum onda zaten Delay / Echo diye bir bölüm var, oradan kısma ya da arttırma yapılıyor. Blaze Media Pro'nun ses editöründe de öyle.

Sanıyorum Adobe Audition'da da ''ECHO'' gibi bir bölüm vardır, azaltma / arttırma noktasında, bunun yanında yankıyı gidermek için farklı uygulamalar da yapılabilir ses dosyasını basıklaştıran modüller vs... de var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.