Şimdi Ara

!!!SES KARTI YORUM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR bende su an creative audigy ls mevcut ve ses kalitesinden memnun olmadıgım icin onu satıp audigy 2 zs almaya karar verdim.sizce kararım dogrumu?audigy 2 zs alırsam bircok ozellikten yararlanıcam ve bu ozelliklere gercekten ihtiyacım var.sanıyorumki bu konuda bircok arkadasım tereddutte kalıyo bu topic'e yazıcagınız cevaplar en azından onlarında bilgilenmelerini saglayacaktır.ozellikle kart degiştiripte audigy 2 zs alan arkadaslarımdan ne gibi farklar yasadıklarını ogrenmek istiyorum.

    <nitelikler>(audigy 2 zs)


    Daha Üstün Aslina Uygunluk 24-bit ILERI HD™ Audio
    24-bit/192kHz audio, ultra-realistic EAX® 4.0 ADVANCED HD™ ** efektler ve studio kalitesi EAX® ADVANCED HD™ MÜZIK ayarlari. Tam Windows Media Player 9 Destegi.


    Advanced Çözünürlük™ 24-bit DVD-Audio Playback CD sesinin 24-bit/192kHz stereo ve 5.1 çevre içinde 24-bit/96kHz ses detayinin 5 katiyla DVD-Audio çalmak için tek mevcut PC audio platfromu. Saf ses kalitesi, temizligi ve derinliginde zorlayici müzik deneyimi yasayin.

    THX® Sinematik Ses için Sertifikali Ses Karti Sound Blaster Audigy 2 ZS prestijli THX Multimedia Sertifikasi alarak PC üzerinde sinematik kalitede ses elde etmek için mükemmel bir seçim olmustur.

    Ultra-gerçekçi EAX® 4.0 ADVANCED HD ** Effects Günümüzün en atesli oyunlarindan Lara Croft Tomb Raider ,The Angel of Darkness™ Enter The Matrix™,Tom Clancy's Splinter Cell™ ve dahasi gibi en heyecanli oyunlarinda ultra gerçekçi efektlerin keyfini yasayin!

    EAX® Akustik Gelistirmelerle Müzik Konsolu Bas Güçlendirme, 8 kanalin hepsinde Çok-kanalli Grafik Ekolayzir, Audio Temizligi ve Karaoke gibi yeni EAX® ADVANCED HD™ MÜZIK özellikleriyle müzik deneyiminizi gelistirin.

    Patentli Creative CMSS® 3D Audio Teknoloji MP3/WMA, CD, VCD, ve filmler dahil olmak üzere tüm stereo kayitlarin 5.1, 6.1, veya 7.1 surroundda çalinmasina olanak saglar.

    DTS-ES ve Dolby Digital® EX Fimler ile Tam Sinematik Surround Sesi
    Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum Pro, DVD filmleri ile 5.1, 6.1 ya da 7.1 surroundda büyüleyici audio playback saglamak için dahili DTS-ES ve Dolby Digital® EX sifre çözücü özelliklerini gösterir.

    3D oyunlu Kapsamli Çok-kanalli Surround Özel güncellemeler gerekmeden mevcut 3D oyunlarda bulunan 7.1 surroundin keyfini çikarin.

    ** EAX 4.0 ADVANCED HD desteg için online güncelleme gerekir
    <nitelikler>(audigy ls)


    YÜKSEK NETLIKTE 24-BIT ADVANCED HD? AUDIO

    Yüksek kaliteli 24-bit/96kHz ses, stüdyo kalitesi EAX® ADVANCED HD? MÜZIK ayarlari, ve gerçekçi EAX® ADVANCED HD? OYUN efektleri.

    FULL WINDOWS MEDIA PLAYER 9 DESTEGI
    Sound Blaster Audigy LS , 5.1 çevre sesinde tam 24-bit/96kHz ses saglayan Windows Media 9 içerigi için mükemmel bir platformdur.

    GERÇEKÇI EAX® 3.0 ADVANCED HD? EFEKTLERI*
    Gelismis reverb efektleri ve 400'den fazla mevcut DirectSound3D® yetkili oyunlar 5.1 çevre ile gelismis3D efektlerini deneyimleyin.Lara Croft Tomb Raider'i da içeren günümüzün en atesli oyunlarinin gerçekçi efektlerinin keyfini sürün : The Angel of Darkness?, Enter The Matrix?, Tom Clancy's Splinter Cell?, Unreal® II: The Awakening ve dahasi!
    * Windows 98SE oyunlar için önerilmez. Daha fazla bilgi için Minimum Sistem Gerekleri bölümüne bakiniz.

    5.1 ÇOK KANALLI ÇEVRE SESI
    Sound Blaster Audigy LS, DVD filmli 5.1 çevre sesinde sinematik ses çalmasi elde etmek için dahili sifre çözücü özelliklerini gösterir.

    PATENTLI CREATIVE CMSS® 3D SES TEKNOLOJISI
    Büyüleyici 5.1 çevrede MP3, WMA, CD, VCD ve filmleri içeren tüm stereo kayitlari çalmamizi saglar.

    Kulaklik ve stereo masaüstü hoparlörleriyle stereo genisligi gerçek surround saglar.


    TAM-ÖZELLIKLI CREATIVE MEDIASOURCE? DIJITAL PLAYER
    Yönetin, yaratin, yakin, oynatin, kayitedin, arastirin ve bu heyecan verici dijital media çalici ile dijital müzigi kolayca zenginlestirin.

    EAX® AKUSTIK ARTIMLI MÜZIK KONSOLU
    Bas arttirici, Çok-kanalli Grafik Ekolayzir, Ses Temizleme, ve SVM içeren yeni EAX® ADVANCED HD? MÜZIK özellikleri ile müzik deneyiminizi dramatik olarak zenginlestirin.
    Bass Boost -
    Tüm PC sesi ile basi vurun

    Ses Temizligi -
    Eski kayitli MP 3'leri gürültüden arindirin

    Çok-kanalli Grafik Ekolayzir -
    Tüm 6 kanalda playback'i kisisellestirin

    SVM? -
    Müzik parçalarinda otomatik uyumlu ses seviyeleri

    EAX® effects -
    Müziginize Konser Salonu gibi akustik efektler ekleyin

    yorumlarınız icin tesekkurler







  • eger zs almayı dusunuyorsan ve buna verecek 250 doların varsa hic dusunmeden al derim.Cunku o alet creative DDTS-100 dekoderinin yaptıgı tum işleri yapıyormus.Yani ZS 1 numara dusunmeden al derim.
  • Çok güzel ve detaylı yazmışsın
    Eline sağlık..
  • bir ses kartına 250 dolar vermek .... vay anasını bende çok para harcarım ama beni aşar beaa
    Neyse dostum bildiğim kadarıyla ses olayında son nokta bu kart ama yanında bide Logitech Z-5500 filan al ki bi işe yarasın... gerçi sende vardır bişiler baksana LS den memnun kalmadığına göre ..
  • Ben sesten pek anlamam ama gitarist bir arkadaşım var, LS vardı onda daha sonra Zs'i görünce dayanamadı sagdan soldan toparladı biraz para kkoşa koşa aldı...
    Kartı taktıktan sonra suratındaki rahatlık ifadesini gormek lazımdı... Madem muzikle ugrasıyorsun bence al...
  • arkadaşım , alacağın ses kartının sana yetip yetmeğeceği daha çok onunla ne yaptığına bağlı. bence ses kartının kalitesi ile ilgili bir soru soracaksan senin donanım bilgisinden öte çok sağlam kulağı olan birilerine sorman gerekli.

    www.turkrock.com 'a uğra oradaki müzik yapımı ve teknolojisi linkine tıkla orada sana yardımcı olacak çok ilginç bilgilere ulaşacaksın. yanlız söyliim kimse audigy serisini önermiyor. latency vs. değerleri bayağı kötüymüş sanırım.

    kolay gelsin.
  • yapmayın arkadaslar o kart 90$ audigy 2 zs . siz audigy 2 zs platinium pro ile karıstırdınız zaten okadar para olsa megaworks alırdım
    quote:

    Orjinalden alıntı: KinGpAsCaL

    bir ses kartına 250 dolar vermek .... vay anasını bende çok para harcarım ama beni aşar beaa
    Neyse dostum bildiğim kadarıyla ses olayında son nokta bu kart ama yanında bide Logitech Z-5500 filan al ki bi işe yarasın... gerçi sende vardır bişiler baksana LS den memnun kalmadığına göre ..
  • Sıradan Oyun Film vs için Alıyorsan O kart işini görür derim
    Profesyonel işler için alıyorsan Terratec Aureon 7.1 al derim.
    Sonuçta Audigy leri Tokatlar.
  • bunlar kalktı yerine 7.1 çıktı benim bilfiğim
  • doğru seçim yapmış olursun hoparlörüde 7+1 yaparsan iyi olur
  • slm tylor benls den sana hop. ses alamıyorum demiştim müzik dinlerken jet audio die bir programı kullanıyorum bütün hop. ses geliyo zaten dvd izlerkende power dvd de izleyince baya ii oluyo yani benim sorunlarım çözüldü sayılır ayrıca ses kalitesindende memnunum sadece dağıtmada problemleri vardı
  • benim sorunlerım biraz daha farklı ben ses kalitesi alamıyorum
    quote:

    Orjinalden alıntı: LORD86

    slm tylor benls den sana hop. ses alamıyorum demiştim müzik dinlerken jet audio die bir programı kullanıyorum bütün hop. ses geliyo zaten dvd izlerkende power dvd de izleyince baya ii oluyo yani benim sorunlarım çözüldü sayılır ayrıca ses kalitesindende memnunum sadece dağıtmada problemleri vardı
  • walla ses temizleme ,dts svm gibi özellikleri sadece media source programı ile kullanabiliyosun.ama bi mp3ü daha kaliteli dinleyebiliyosun.DVD-A da manyak bişey de nerden dvd-a bulabiliriz
  • ya ben bu konuları biyerlerden hatırlıyorum ama :)) neyse.

    audigy ls memnun olunmayacak bi kart değiil ve o fiyata alabileceğin en iyi kart.

    şu da bir gerçekki; profesyonel kaliteye en yakın ve profesyonel kartlar kadar pahalı olmayan ve en çok uyumlu hoparlör sistemi sunan kart creative audigy 2 zs dir. ( 86-90$ aralığında bulabilirsin. )
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Romina

    ya ben bu konuları biyerlerden hatırlıyorum ama :)) neyse.

    audigy ls memnun olunmayacak bi kart değiil ve o fiyata alabileceğin en iyi kart.

    şu da bir gerçekki; profesyonel kaliteye en yakın ve profesyonel kartlar kadar pahalı olmayan ve en çok uyumlu hoparlör sistemi sunan kart creative audigy 2 zs dir. ( 86-90$ aralığında bulabilirsin. )


    yaw ben o kadar mızmız degilim benim bahsettgim kalitesizlik bayagı sesin berbet cıkması işte sorunum bu yoksa nediye degiştiriyim manyakmıyım 10 defa ses kartı degiştiriyim zaten bu 3 olcak.işte o yuzden bi daha hata yapmak istemiyorum bu topic i de o yuzden actım.heralde a2zs de bi sorun cıkmaz yoksa bilgisayarı camdan asayı atcam





  • yaw sen audigy 2 zs al, onuda beyenmezsen bi daha topic açmadan audigy 4 leri bekle, ondan da memnun kalmazsan bilgisayardan müzük dinleme
  • yaw hala yanlıs anlıyosun.bi gun gel istanbul'a sana benim ls'i bi dinletiyimde gor nasıl o kartı kırmamak icin kendimi zor tutuyorum.yaw o/b ses kartımdan binlerce kez daha kotu.yani fark ortada yaz siz daha once muzik dinlemediniz ls'e guzel diyosunuz yada benim kart sorunlu offfffff bea yeter artık cıldırcam.şimdi diyorum ki bu audigy 2 zs yi alsam yine sorun yasarmıyım.veya beklentilerimi verebilirmi?ha unutmadan kullanacagım alanlar oyun,muzik,muzik,muzik vs.. lutfen tavsiye
    quote:

    Orjinalden alıntı: Romina

    yaw sen audigy 2 zs al, onuda beyenmezsen bi daha topic açmadan audigy 4 leri bekle, ondan da memnun kalmazsan bilgisayardan müzük dinleme




  • arkadaş satış 2. el kısmında yapılıyor..
  • ben sıfır alcam.o yuzden konuyu sizle gorusuyorum yoksa gider satan adamla konusurdum.zaten ben biraz kararsızım zaten son paramı ses kartına vercem o yuzden audigy 2 zs kalıtelimi diye soruyorum (ozellikle kullanlardan)
    quote:

    Orjinalden alıntı: andofthehorizons

    arkadaş satış 2. el kısmında yapılıyor..
  • tamam ls senin istediğin kadar iyi olamaya bilir, yada sana göre kötü de olabilir. zs; dts, dd, thx, x24hda gibi teknolojilerde daha iyi, heralde ses kartına 190$ para vermeyi düşünmüyorsundur, 85$ falan vereyim diyosan zs al, kurtul. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.