Şimdi Ara

ses kartı tavsiye..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar öncelikle durumu anlatayım bnm önceki anakartım gigabyte marka amd sistemdi onun ses chipini hatırlamıyorum bu anakartı sistemi değiştim yeni sistemim asus p5qc ve ses chipi Realtek ALC 1200 ve ses sistemim edifier m1335 önceki sistemimde ses kaliteli çıkıyordu bu yeni sistemimde ses kalitesinde düşme var aşırı şekilde windows 7 kulanıyorum wdm driverı ilede denedim anakartın kendi driverı realtek driverları ilede denedim istediğim eski ses yok bnm istedğim 100 tl yi geçmiyecek win 7 ile sorunsuz çalısabilecek keliteli ses verecek bir ses kartı tavsiyesi creative kartlara baktım bütçeme uyacak kartlar var yalnız win7 desteği felan yok bildiğim kadarıyla eski kartlar lduğu için ve diğer markaları hiç bilmiyorum kriterler ses kalitesi, 100tl yi geçmicek, 6 kanal olsa yeterli pcı-pcıex farketmez şimdiden teşekkürler... ve bir soru daha başlık dışı oldu ama uygun fiyata çok ses çıkması önemli değil(apartmanda oturuyorum) film izlmek için keliteli bir 5.1 ses sistemi öneriside istiyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.