Şimdi Ara

Ses kartı Aldatmaca mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar lofitech x 230 kullanıyorum anakartım 3 senelik intel anakart ayrıca ses kartım yok ve bazı şarkılarda ses sistemin uzun basslaar veriyor gürültü şeklinde ama şarkıdan şakıya göre değişiyor bazı şarkılarda tok basslar güzel oluyor ama dediğim gbi ibazı şarkılarda da uzun gürültü şeklinde vııııııııııı diye bass sesleri geliyor bu neden kaynaklanıyor şarkıdan mı yoksa ses sisteminden mi yoksa ses kartının olmayışından mı? siz de benzer sorunlar yaşıyormusunuz

• Ses kartını al ondan sonra bence bu kararı sen kendin vericen sesin ne kadar değiştiğini kontrol sende olur ve sesle oyuncak gb oynarsın onboard ses çıkışı nereye kadar sese merakın varsa kalite istiyorsan mutlaka ses kartı edinmeye bak...
  • evet speedy sese önem veriyorum.Sen tecrübe ettin mi ses kartı aldıktan sonra ne gibi değişmeler oluyor acaba?Dediğim gibi sadece basslar rahatsız ediyor beni tizzler fena değil gibi bass yüzünden kart alacaz galiba:).Peki x 230 a bir kaç ses kartı onerebilirmisin?
  • İlk fark ettiğin şeyler zaten bass ve tizler ayarları ince şekilde mevcut.Diğer türlü ses çamur gb oluyor...Benim test ettiğim ses kartlarını saymayalım 15i bulmuştur...İlk amatör başladım bende bir fark göremedim ama pro sistem ve kartlara zıplayınca amatör sayılan grup kartları bile 10boarda 10 basıyor...
  • aham sağolasın.az once okudum audigy 2 zs hoşuma gitti gibi bu kartı alsam tüm işlerimi görür mü x 230 da.Yardımların için sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mysite

aham sağolasın.az once okudum audigy 2 zs hoşuma gitti gibi bu kartı alsam tüm işlerimi görür mü x 230 da.Yardımların için sağol.

sen ne dion usta mükemmel olur ikisi.....
  • Hemde nasıl uçurur seni o kart ...Siteden alıntı özellikleri:

THX® sertifikali Sound Blaster® Audigy™ 2 ZS 24-bit ADVANCED HD™sesi getiriyor, 8 kanalda 108dB SNR netlik, ve Ileri Resolüsyonu saglamak için tek olasi PC platformu ™24-bit DVD-Audio playback 24-bit/192kHz stereo ve 24-bit/96Khz 5.1 surround. EAX® 4.0 ILERI HD™efektler, Sound Blaster Audigy 2 ZS, destekli oyunlarda ve çok kanalli pleybeklerde, 5.1, 6.1 ve 7.1'de 400'den fazla Direkt Ses 3D® oyunlarla ultra gerçekçi ses üretmektedir.
  • hmm iyi bakalım almışken iyi alalım sonra 5.1 ya da 7.1 e geçeriz belki.Speedy ve yorgunrap sağolun destekleriniz için.(bu arada be nde tiesto manyağıyım:) gerçi biraz azaldı daha çok yahel dinliyorum).
  • Forever Tiestoooo bence bırakma yahel de ii ama Tiesto bir idol...

Ses kartı Aldatmaca mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedy35

Forever Tiestoooo bence bırakma yahel de ii ama Tiesto bir idol...

Ses kartı Aldatmaca mı?

evet idol ama yahel de fena değil zaten çaldıkları türler farklı yahel daha çok physco tarzı çalıyor.Ama tiestodan vazgeçmek trancedan vazgeçmek anlamına gelir zaten

• speedy bir sorum olacak titestonun meşhur şarkısı just be bilirsin.bu şarkıda bazen uzun basslar geliyor vuuu vuuu gibisinden gürültü yani ben o/b da bunu hissediyorum ses kartın olarak sen nasıl hissediyorsun boyle şeyler oluyor mu sende de yoksa şarkınnı kendisinde var ve bu bass doğal bişey mi
  • quote:

bazı şarkılarda ses sistemin uzun basslaar veriyor gürültü şeklinde ama şarkıdan şakıya göre değişiyor bazı şarkılarda tok basslar güzel oluyor ama dediğim gbi ibazı şarkılarda da uzun gürültü şeklinde vııııııııııı diye bass sesleri geliyor bu neden kaynaklanıyor şarkıdan mı yoksa ses sisteminden mi yoksa ses kartının olmayışından mı?

bu şarkıdan kaynaklanıyor , ne ses sistemi , ne ses kartı nede başka bişii
  • orantılı varsa yani....hep aynı ölcüde ve aynı zmn aralıklarında geliosa şarkının kendiside vardır mutlaka...rahatsızmı oldun yoksa uzun derin basslar çok tatlıdır aslında.....
  • Anakart üreticileri istedikleri kadar ıvırı zıvır eklesinler onboard ses çözümlerine, hiçbiri Creative kalitesine yaklaşamıyor.
  • yok uzun bassları sevmiyorum basslar tok olmalı yani bir ekre vurmalı sonra hissedilmemeli uzunca geliyor basslar insanın içini titretiyor uzun bir süre yavaşça sönüyor sonra hiç sevmiyorum ve çok rahatszı oluyorum o halde ben almalımıyım hala ses kartı_
  • zs yerine bu işimi görürmü benim arkadaşlarhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=20253
  • Ses kartı alman uzun bassların tok olmasını sağlamaz ama onboard a göre ciddi bir ses kalitesi artışı hissedeceksin.Bence bütçene uygun creative bir kart alman en iyisi.
  • quote:

yok uzun bassları sevmiyorum basslar tok olmalı yani bir ekre vurmalı sonra hissedilmemeli uzunca geliyor basslar insanın içini titretiyor uzun bir süre yavaşça sönüyor sonra hiç sevmiyorum ve çok rahatszı oluyorum o halde ben almalımıyım hala ses kartı_

dostum o şarkıyı piyasanın en iyi ses kartı ses sistemiylede dinlesen o bassları genede duyacaksın , denemesi bedava ha bassları kısarım dersen o ayrı ozaman tamamen kaparsın bassı , uzunluğunun sistemle felan alakası yok .
  • bass ı tamamne kaldırabiliyormuyuz onboardda ben kaldıramadım da en kötü seviyeyi sona getirdim
  • augidy2 zs alıcam bugun vatana gittim ankara mağazası fakat kalmamış ellerinde mavide de yok nerden alıcam teknosa da satmıyor saten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.