Bildirim
Ses çıkaran kasa fanımı yağladım ama hala ses var nababilirim???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O yağ ince gelir. 1-2 numara daha büyük yağ kullanman gerekiyor _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
tamam saol
_____________________________ [link=http://forum.donanimhaber.com/m_63450821/mpage_1/f_/key_//tm.htm -
BİDE YAĞI O STİCKERI ÇIKARTIP DÖKMEN LAZIM.STİCKERIN ARKASINDA Bİ YUVARLAK VAR ÇIKAR VE 2 DAMLA YAĞ SÜR. sonra fanı elinle 2 tur döndir ve yerine tak proplem kalmayacak. hepsi burada .com daki fan dimi o :D _____________________________ -
sticker iz kalmadan çıkarmak istersen fön makinasını kullanabilirsin. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: thunderwatcher
O yağ ince gelir. 1-2 numara daha büyük yağ kullanman gerekiyor
_____________________________ Güçlü olan, zayıf yanını herkesten iyi bilendir. Daha güçlü olan ise, zayıf yanına hükmedebilendir.
-
zaten stickeri çıkartıp ordaki plastiğide çıkartıp yağlıyorum hep 

_____________________________ [link=http://forum.donanimhaber.com/m_63450821/mpage_1/f_/key_//tm.htm
-
Bu aralar benimde ekran kartımda ses problemi var Asus 6850 gereksiz yere sistem boştayken o ses yapıyor çözemedim bir türlü sıkıntısını sökmeden temizledim vakumla ama yağlamak gerekiyor galiba çok ince bir ses yapıyor hızzzzz diye 

_____________________________ Üniversitelinin Sesini Duyuran Objektif, Bağımsız Tek Site!Asus m5a97,Amd Fx6100 4Ghz,2x60Gb Vertex3 Raid0,Asus 6850,2x4 Gskill 1600Mhz Cl9,3r System L600 Mid tower -
Sesin sebebi fanın yağsız olmasıysa yağ sorunu çözer, fanın dengesiz olmasıysa çözüm yok değiştirmeden başka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Fani gobekten nazikce cikarip miknatisi temizlemek en dogrusu ve cok azda yaglamak gerek miknatisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı