Şimdi Ara

Servis Şoföründen Motorcuya Dayak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ismail4444 İ kullanıcısına yanıt
    bazıları ehemniyet şeridinden çakarlı geziyor
    takdir ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VioLee


    quote:

    Orijinalden alıntı: III I II III I I


    quote:

    Orijinalden alıntı: VioLee

    Motorcularda şu kamera yuzunden asiri bi özgüven patlamasi oluyor.Ben yolda motorculara dikkat ediyorum fakat onlarda her delige giriyor aynalardan kontrol ediyorum bi sagda bi soldalar..Bu videoda da muhtemelen oncesinde bisey yapmistir yada seridi 50 60la ortalayip gidiyordur.

    Şeridi zaten ortalayıp gidecek. Motorda bir araç şeridin sağından gidecek hali yok. Ayrıca kamera olması şart. Trafikte araba kullananlarının sinyal vermeden dönmesi sıkıştırmasını kanıt olarak sunulması gereken durumlar oluyor. Motora zarar verip kaçanlar var. Aynı şekilde arabada da olması şart. Kim suçluysa yargı önünde cezasını çekmeli.

    Klasik motorcu kelimesi. " tabi ortalayip gidecek " tamam motorda taşıt o zaman taşıt gibi davranicaksiniz kardesim aralardan kaçip her delige girerken taşıt degilsiniz ama biri bisey dedigi zaman bizde taşıtız diyorsunuz.

    Sen yolda giderken biri seni sıkıştırdığında adam ne diyorsun? Teşekkür ederim abi iyi yaptın mı diyorsun? Sadece bir gün motosiklet kullan , indiğinde ilk olarak ne kadar da çok sığır araç kullanıcısı varmış dersin. Araba kullanıcılarının bir çoğu maganda , ne kendine ne başkasına saygısı var. Arabamda kamera var ve inan yerlere çöp atan , izmarit atan , sinyal kullanmayan servis şöförlerini arayıp uyarmakla geçiyor. Motosiket bu ülkede üzerine düşülmesi gereken en son şey. 1 tane trafikte motorcu mevzusu olur haberlere bile konu olur. Fakat bir günde 20 tane ölümlü araba kazası olur normal karşılanır arada ki fark bu.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.