Şimdi Ara

---Servis Bakımından Sonra Araç dan Gelen Islık Sesi---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2007 Model Toyota Avensis 2.0 D4D Dizel aracımın 315.000 bakımını yaptırmak için yetkili servise götürdüm.10.000 bakımı yapıldı.Arka balata dışında herhangi bir ekstra masraf çıkmadı.

Klima temizleme,motor yanlarını temizleme,4 adet ampul dahil 797 Lira bakım ücreti tuttu.

Buraya kadar herşey güzel.Bakımı Perşembe günü yaptırdım.Bu Pazar, araçtan ıslık sesi gelmeye başladı.Aynen şu videoda gelen ıslık sesinden;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 22 Ekim 2015; 11:52:23 >

• UP!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

Rolantide iken ses geliyormu ?

Hayır gelmiyor hocam.Yetkili servise götürdüm bugün,normal dediler.Son bakımda Turbo temizlenmiş,ondan ses yapabilir,hiç bir sıkıntısı vs yok dediler.Zaten turbo ile ilgili bir sıkıntı olsa 1.5 ton araç böyle iyi gitmez dediler..

Orijinalden alıntı: sonofisiris

en iyi ihtimalle turbo hortumlarında kaçak var... ancak bana kalırsa turboyu kucaklamak üzereseniz... ıslak sesi gelen turbo iyi durumda değildir, ömrünün son virajında demektir.

Yetkili servis bu sesi normal olduğunu söyledi hocam.Araç 10.000 bakımda turbosu temizlenmiş.Yeni temizlenen turbofan böyle ses çıkar dedi.

Orijinalden alıntı: trktlh

quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

en iyi ihtimalle turbo hortumlarında kaçak var... ancak bana kalırsa turboyu kucaklamak üzereseniz... ıslak sesi gelen turbo iyi durumda değildir, ömrünün son virajında demektir.

Yetkili servis bu sesi normal olduğunu söyledi hocam.Araç 10.000 bakımda turbosu temizlenmiş.Yeni temizlenen turbofan böyle ses çıkar dedi.

turbolar genellikle ıslık sesi çıkardığı için bakıma girer. servisin tepesine çöküp ıslık sesini yok etmelerini yahut turbonun ücretsiz değiştirilmesini talep edin. muhtemelen bakım esnasında bir şeyi yanlış yaptılar, daha fazla vakit kaybetmedin ve servis formu actırın. turbo bozulunca biz sağlam teslim ettik diyecekler ve camura yatacaklar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Rolantide gelmiyo turbonun devri yani 1750 devir civarinda geliyorsa sıkıntı yoktur.

İyi Forumlar..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.